Cele mai prost îmbrăcate vedete din lume!

Ai crede că dacă ești vedetă te poți îmbrăca numai în haine frumoase. Dar, după cum știm chiar din trecut din “Hainele cele noi ale împăratului“, nu e neapărat corectă ecuația Bogăție + Notorietate = Haine Frumoase.

Și ca dovadă, vă voi arăta cele mai prost îmbrăcate vedete din lume.
După părerea mea personală, oricât de scumpe ar fi “hainele” alea și indiferent de ce mare creator de modă ar fi croite, SUNT O IDIOȚENIE!
vedeta-1 Panarama asta boccie, Adrienne Maloof a ieşit din pat direct pe covorul roşu. A fost primită cu multe urale şi borâturi!

 

vedeta-2 Cioara de Ciara a ieşit direct din filmele de groază. S-ar potrivi perfect într-un videoclip Die Antwoord.

 

vedeta-4
Proaspăt ieșită din canal, Sienna Miller!

 

vedeta-5
Vicki Gunvalson. Ascundeți femeile și copiii! Mumiile… EXISTĂ!

 

vedeta-6
Prințesele Beatrice și Eugenia poartă pe cap ultimele creații de la M.C. Mămăliga cu ceapă. Asezonate cu pană. Ce pana mea!

 

vedeta-8
LitTwist a ieșit zilele trecute pe stradă îmbrăcat cu izmenele lui bunică-su. Degeaba a încercat să se fofileze, ascunzându-se după pălărioara de hipster.

 

vedeta-9
Jade Jagger juri c-a sosit din Călăreții de la Miazănoapte. Varianta pentru retardați.

 

vedeta-10
Katie Price s-a prezentat la o gală cu o costumație cel puțin ciudată. Deci celor trei soți le-o fi plăcut s-o călărească numai pe la spate?

 

vedeta-12
Eva Mendes s-a echipat ca nuca-n perete. Ciorapi tip plasă hexagonală și cămășută cu buline. S-ar potrivi într-un videoclip Gloria Estefan… din anii 80!

 

vedeta-13
Mischa Barton a apărut într-o fustiță albă simplă, cu un top prea… tăiat și prea nașpa ca să fie adevărat. Prea ca la țară!

 

vedeta-14
Gloria Estefan, bătrânică și grăsunică. Cu niște șalvari evazați, o nebunie pentru ochi, bucuria ălora de produc Visine (picături pentru ochi)!

 

vedeta-15
Ivana Trump. Bani grămadă. Minte cât o nucă. În loc să arunce milioane pe haine proaste, mai bine ar da pe ceva operații estetice. Alte băbătii cum fac? Ea de ce e mai prejos?

 

Demi Lovato. Da… Deci NU!

 

vedeta-17
Shia LaBeouf și Mia Goth au fost zilele trecute ieșind dintre tomberoane, murdari și înfometați. “2-10, 2-10, helasu’, unde-i helasu’? Să-mi bag picioru’, nu mai găsesc vena, mânca-ți-as…

 

vedeta-18
Debbie Harry. Să-i spună cineva că nu mai are vârsta și nici lookul pentru a juca în “Aventura erotico-spațială 15”

 

vedeta-19
Dog Chapman și Beth Smith. Ați fi voi mari scule de bascule în prinderea pungașilor, însă nu mai aveți 20 de ani, ci de 3 ori mai mult. Fuga la un croitor pentru haine specifice vârstei…

 

vedata-20
Și cireșica de pe tortuleț… Florinel Busuiocel. Recunosc, în cazul lui nu-i vorbă de preferință personală, e obligat să poarte idioțeniile cu pricina. Tre să bage o șaorma cu de toate și Albu și Botezatu, nu?

Aceasta postare a fost citita de 3487 ori !

Comments

comments

There are 15 comments left Go To Comment

 1. Pingback: Cele mai prost îmbrăcate vedete din lume!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 2. Sarcasticu /

  Băi, dar figurant mai ești mă! Ia vezi că ne supăram. :)) Ce-ai cu ei? Lasă-i să se îmbrace cum vor ei. Auzi la el ….Cred că una sau două mi-au plăcut. Cred!

  Aaa, apropo, mânca-te-ar!

  1. Spanac / Post Author

   Dar ce mișto te-ai ras pe picioare!

 3. Servicii Funerare /

  Dupa parerea mea tinuta lui Busu este ok 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Pentru “Lumea Circului” este…

   1. Rudolph Aspirant /

    Tind sa fiu de acord cu Servicii Funerare, nu e extraordinar, plus nu ii avantajeaza burtica, insa e decent-ok.

    1. Spanac / Post Author

     Nu e coane, e îmbrăcat ca o sorcovă…

 4. Rudolph Aspirant /

  Zau, dar cu Ivana Trump ce au avut ? Ca mie imi plac pantalonii si pantofii, si chiar daca poate culoarea pelerinei de blanuri nu se asorteaza asa de tare cu fondul si lumina in care e facuta fotografia, totusi design-ul si croiala sunt f misto, plus se potriveste si varstei, plus o poarta ff misto.

  1. Spanac / Post Author

   Ivana Trump e băbătie. Și iese cu haina aia vai de steaua ei. În loc să fie elegantă, un taior Armani că nu degeaba are silicoane…

 5. Servicii Funerare /

  Gusturile nu se discuta, nimic din aceasta lume nu place la toti, ceea ce este ff bine, altfel nu ar exista diversitate si totul ar fi monoton. O industrie care produce in toate sensurile posibile.

  1. Spanac / Post Author

   Da măi, însă unii n-au simțul penibilului?

 6. Aditoi /

  Mai, Busu e ok, imi place mai ales umbrela 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Nu e OK deloc. Poate în echipamentul de față ți s-o părea mai ok, însă în altele cu care apare la TV e de-a dreptul penibil. Și cu umbrela, în interior, pozând ca o școlăriță… no comment.

 7. Daniel /

  Parerea mea este ca moda tine si de cultura…ca mai sunt si alte lucruri care o influenteaza…cum ar fi prostia!

  1. Spanac / Post Author

   De multe ori nu ține de vedetă cum să se îmbrace. De exemplu la Bucuioc. Ăla poartă ce i se dă, nu ce vrea el. Că-s haine făcută de nuș ce casă de modă de are ProTV-ul contract cu ei…

Leave a Reply