Cine rahat e acest Radu Banciu?

Pe acest Radu Banciu nu-l știam decât din parodiile “În puii mei“. Nu am putut să văd o emisiune de-a ăstuia. Nu de alta, dar mă enervează moaca lui. Pe lângă băloșenia pe care-o rostește, fiind cu 15 metri deasupra noastră, a tuturor.
Însă de data asta a comis-o destul de rău.
A declarat că moldovenii (cei din Republica Moldova) sunt niște lături de oameni, comparându-i cu țiganii sau țăranii ieșiți la cerșit în Franța.
Eu personal n-am văzut niciun țăran la cerșit. El o fi văzut, că deh, e mare om de televiziune, e mai umblat și ar trebui să fie mai cu glagorie decât ăștialalți, șleahta desculță și redusă mental.

radu-banciuÎnsă când tu, ca mare om de televiziune, după cum zisăi (da, sunt oltean, te oftici, ardelene?), declari că moldovenii sunt curve și lături, să nu te aștepți să te pupe toată Europa în dos.
– Mamă, ce spune! Uite că nu i-a fost frică să spună adevărul pe față. Radu Banciu președinte!

Nu e niciun adevăr aici, e doar o idioțenie fără margini. Parcă moldovenii (cel puțin ăștia de la noi) erau proști. Pe lângă moldovencele curve. Că sunt femei, și toate femeile-s curve. Că noi suntem băieți deștepți și trecuți prin viață și știm. Mai dăm citate de-ale lui Napoleon cu curvele și deja avem o mină inteligibilă. Dă bine pe sticlă. Prostimea pune botu’ la orice!

Acum ăștia din Republica Moldova sunt lături. La origine, sunt tot români de-ai noștri. Chit că au fost rusificați forțat. Dar cine se mai încurcă cu date istorice? Nu-s români, sunt moldoveni, curve și lături. Și hai să declarăm asta în direct la TV.
Mă, înțeleg că acum în televiziune trebuie să fii cât mai acid, să te pupe lumea-n fund. Că dacă ești acid și dai prostimii peste bot, ești mare zeu. Salariu cât Casa Scânteii, mașină de serviciu, te aplaudă lumea pe stradă.
Însă una e să zici despre cineva că e leneș, alta e să-l reduci la nimic. Nu-i o mișcare deșteaptă deloc. Denotă slabă pregătire profesională. Și, după cum ar crede mintea mea (proastă după unii), nici de mare inteligență nu dai dovadă.
Moldovenii au fost la origine români. Asta o știe orice prostovan, de la Nicușor de la Brăila la Radu Banciu, inclusiv.

Noi am rămas așa cum eram acum 300 de ani, dârji și falnici ca brazii. Aiurea! Ne-am încovoiat după cum bătea vântul puterii. Însă ăia, care au fost luați de ruși, acu-s lături. Asta înseamnă că rușii sunt tot lături? Zi mă la TV că Putin e o urmă-n drum! Zi, ai curaj, fii mai cu boașe, ce dracu! Dă-le peste bot!

A, nu putem chiar așa să ne luăm de ruși… Nici de ucrainieni, că te taie ăia pe stradă… Așa că hai să ne luăm de moldoveni. Că parcă n-a mai apărut vreun descreierat demult să urle cu “Basarabia e România”.
Așadar s-au potolit apele? Dă-i dracu băi, curve și lături!

Bravos băi, mare om, mare caracter. Doamne, am voie să te ating? Mulțumim că exiști Radu Banciu. Fără tine ne era mult mai bine…
– Băi Spanac, de ce dracu ești prost? Omul are o emisiune, trecută ca pamflet.

Da? Și ce-am scris eu acilea e pamflet. Citește mai jos în dislaimărul din futer.

There are 10 comments left Go To Comment

 1. Newparts /

  Omul este un exemplu viu de “uscatura din padure”, pacat ca nu-l aduna nimeni sa nu mai polueze atmosfera …

  1. Spanac / Post Author

   Nu-i cunosc emisiunile. Nu știe ce alte tâmpenii a mai zis, Însă cu asta a dat cu mucii în fasole. Pamflet sau nu.

 2. Paul /

  Eu il mai urmaresc din cand in cand. La unele chestii ma cam deranjeaza, dar pe de alta parte spune multe “bune”.
  Incearca totusi sa urmaresti/asculti 2-3 emisiuni 😀 Dar pui contrastul televizorului pe negru, sa nu-i vezi moaca :))

  1. Spanac / Post Author

   Nu așa spui niște lucruri pe bune. Spui asta despre țigani dacă vrei, despre leneși, despre hoți. Despre guvern, ăia care te deranjează în mod direct. Dar ce ne-au făcut nouă cei din Republica Moldova? Ne-au furat ceva? Ne-au făcut de rahat prin lume? Nu.
   Deci afirmațiile lui, chiar dacă-s într-o emisiune de pamflet, nu-și au rostul. nu fac altceva decât să supere două țări. Mai ales când nu are dreptate. De ce n-a zis de unguri că-s așa?
   Hai să ne luăm de moldoveni că-s insignifianți…

 3. anca /

  un nenorocit care vrea sa revolutioneze televiziunea.. care crede ca poate spune ce vrea si in ce mod vrea, doar pentru ca altcineva a fost destul de tampit sa ii faca o emisiune.. asta trebuie sa fie constient ca are o responsabilitate fata de ceea ce spune ca om de televiziune.. cuvintele lui pot avea un impact puternic asupra unor oameni mai slabi de “duh”.. si slava domnului ca sunt destui de genul in Romania

  1. Spanac / Post Author

   Nu revoluționezi televiziunea reducând-o la nivel de “curve și lături”…

 4. elly weiss /

  Nu stiam ce-a mai debitat fiindca nu-l vad decat foarte rar, cand esueaza telecomanda mea cea fitoasa pe B1. Foarte rar, poate de 1-2 ori pe luna. Eu l-am prins o data and vorbea cu mare afectare despre ce-a vazut el prin Franta de parca fusese pe Marte, cel putin. De parca nimeni nu mai ajunsese acolo.
  Nu mi-e deloc simpatic, nu e nici telegenic, n-are pic de farmec, nu stiu ce cauta pe ecran. Probabil ca incaseaza si o multime de bani, cum banuiesti si tu.
  Ai dreptate. Am inteles ceva aseara, cum ca un grup de moldoveni (basarabeni) au venit in fata B1 sa protesteze impotriva aberatiilor si jignirilor spuse de Banciu. Nu stiu cum a fost, n-am urmarit.

  1. Spanac / Post Author

   Și dacă grupul ăla arunca cu pietre în geamurile sediului, erau băgați la bulău pentru distrugere și acte de vandalism. Pe când jegul ăsta uman nu pățește nimic. Amenda aia de-a primit-o postul ar fi trebuit s-o primească el. Atunci să fi văzut cum aveam și noi prezentatori de emisiuni de nivelul celor de afară…

 5. sorin /

  Ca ardelean ce ma aflu, observ zilnic acest soi de badaranie a ardeleanului incult, bine hranit si care le stie pe toate. Radu Banciu e doar un exemplu dintr-o galerie selecta a ardelenilor care i-ar mai include pe Radu Ille, Aurel Tamas, Iuliu Muresan, Gheorghe Funar sau pe basarabeanul-clujean Florin Piersic.. Bietii de ei sunt chiar vrednici de mila si nu realizeaza asta pt ca.. deh.. suntem ardeleni, nu?

  1. Spanac / Post Author

   Și dacă-i ardelean ce, nu poa să priceapă? Lui îi place să se dea în spectacol. Iar unii chiar îl plac. Mie mi-e nesuferit de cum deschide gura. Nu mă iau de el că e urat sau nu. că nici eu nu-s etalon al frumuseții. Însă când eu am scris prostii și mi-am luat-o peste bot, așa să și-o ia și ăsta. Că nu-i mai breaz decât alții. N-are 3 ouă și nici 5 ochi.

Leave a Reply