CNA-ul ăsta e plin de frustrați?

Faptul că CNA-ul dă amenzi cum i se scoală, deja se știe de când există instituția asta inventată în România post-decembristă.
Însă nu pot să nu văd niște chestii care se bat cap în cap. Nu voi da exemplul pe care-l dau toți cu “De ce nu vedem Paraziții la TV?
Deoarece Paraziții, ca și Robotzi nu poate fi dat la TV. Limbaj de șantier, de stadion, de maidan și ghetou.
– Da băi, Paraziții au dreptate. Guvernul e de rahat, conducătorii sunt, justiția e inexistență, șpaga conduce.

Au linii melodice bune. Însă de la o vreme, de la atâtea p**i și m*i începe să ți se scârbească. Aici CNA-ul își face treaba. Când însă le-au interzis melodia “Categoria grea“, aia chiar n-am înțeles-o, recunosc. Și-mi veți spune că din cauza violenței grafice.

Și acum să discutăm despre acest subiect. Violența grafică.
terminator-armVăd toate filmele că-s cu tăieturi. Din Terminator 2 am văzut 3 sferturi de film, restul 1 sfert fiind tăiat de televiziuni cu stângăcie jalnică. De ce? Violența grafică.
Nu poți să lași pe TV să se vadă când îți belește mâna Terminator cu cuțitul, dând la iveală scheletul mecanic. Dumnezeule mare, nu! Sperii copiii!
Pe vremea mea, adică atunci când eram mic, citeam povești cu Harap alb și Păunașul codrilor. Care se luptau cu zmei, spâni, le tăiau capul apoi se îmbăiau în sângele lor, ca să prindă puteri! Da, am mai scris chestia asta de câteva ori. Însă e extraordinară pentru exemplul de mai sus.
De ce mâna realizată pe calculator a Terminatorului e mai groaznică decât un trup fără cap, o baltă imensă de sânge și un flăcău tăvălindu-se gol în sângele ăla proaspăt și cald? Aici de ce nu se bagă CNA-ul pe fir? Să distrugă domnule cărțile alea care instigă copiii noștri la crime sângeroase! Petre Ispirescu ar trebui hulit mai ceva ca Hitler!

În schimb, pe sticlă avem voie cu gagici cu sânii goi. Pute TV-ul de emisiuni deșucheate. Pline de buci și țâte. De pițipoance siliconate care în afară de sex nu știu altceva. Aici CNA-ul de ce nu se bagă?

Ah, da… Uitasem. Sexul vinde!
curvaNumai sexul vinde? Ne-am redus la doar acest aspect? Sexul? după mii de ani de civilizație, numai sexul vinde? Atunci cum naiba de nu e toată țara, toată lumea chiar un mare cartier roșu? Unde să se plimbe curvele despuiate ca-n casă? Nu, că e imoral, în mii ăia de ani de civilizație, acum avem și moralitate.
Și unde-i moralitate când apare Daniela Crudu ruptă de beată și fără chiloți pe ea în emisiune?
Unde-i moralitatea când apare Drăgușanca cu mână ba cu unul, ba cu altul, ba cu țâțele goale?
Unde-i moralitatea când, întrebată care este cel mai ciudat loc în care a făcut sex, Simona Ne-Sensual a declarat emoționată că-n funduleț?

fatbaldmanAici CNA-ul ce face? O ia-n mână! Stă cu ochii bulbucați la TV și-o ia în mână! Altă explicație plauzibilă nu am.
Deoarece CNA-ul e plin de frustrați. De grăsuni bătrâni și chelioși, libidinoși până-n pânzele albe și nu se apropie fără gardă de corp nici-o femeie de ei.
De femeile de moravuri ușoare nu zic. Niciunul nu vrea să fie văzut pe Mătăsari. Doar vorba aia, are o prestanță, el taie-n țara asta, doar lucrează la CNA!

Nu neg necesitatea instituției. Însă dacă e să facem ceva, hai s-o facem cum trebuie. Nu să tăiem din filme scene care n-au niciun fel de legătură cu violența grafică. Doar nu-n toate filmele sunt scene cu sânge, mațe și creieri care sar dintr-unul ca bilele de ping pong în caruselul de la Loto… Nu toate filmele sunt violente din punct de vedere vizual ca August Underground sau ca, mult mai comercialele Saw și Hellraiser…

There are 6 comments left Go To Comment

 1. Coffee /

  E ipocrizie. Sunt interzise doar filmele marcate ca porno. Ce e mai periculos pt. societate – un astfel de film sau emisiuni la orice ora cu false modele de urmat?

  1. Spanac / Post Author

   Măi, orice e nasol. Ei se gândesc că decât să fie vreun descreierat care taie mâinile oamenilor să vadă dacă-s roboți, mai bine devin obsedați sexual. Cel puțin așa văd eu lucrurile. Deci să nu ne mai mire dacă vedem perle de la Bac de genul “modelul meu e Becali, că are bani și e om bun…” sau “modelul meu e Bianca Drăgușanu, că se duce în cluburi, e vedetă la TV”

 2. Rudolph Aspirant /

  Dar pe cine au maiamendat in ultima vreme de te-ai suparat asa ? Zau, macar a amendat pt fantezii de prost gust cu lesbiene filmul ala cu Adela (nu a lui Ibraileanu, a lui Kechiche), sau se pregateste vreo amenda pt Nimfomana lui von Trier care risca a sperie o intreaga natiune de copii si tineret, indiferent de sex sau orientare sexuala ? Sau CNA-ul se ocupa doar de productiile orognale facute pt TV, nu si pt marele ecran,si trebuie sa mai asteptam sa dea filmele pe TV mai intai ca sa le poata amenda ?

  1. Rudolph Aspirant /

   Pt consolarea tuturor suparatilor pe CNA, recomand un film clasic din 1996, regizat de dl Milos Forman, (artist originar din fosta tara prietena Cehoslovacia,care a mairegizat minunatii alb-negru subversive de gen Dragostele unei blonde sau in color Balul Pompierilor pe cand inca se afla in Rep Socialista Cehoslovaca,iar ulterior in in SUA, iar de la capat alb-negru Zbor deasupra unui cuib de cuci, si in sfarsit iar in color Amadeus, Valmont,si cateva altele), si anume filmul color

   Poporul contra Larry Flint, http://www.youtube.com/watch?v=FbvZtbeC0EM

 3. Gabryell /

  Aveam impresia ca cea cu sexul ciudat in fundulet era Moni(ex-Columbeanu ). In fine, nu mai conteaza. ,,Important este ce conteaza ca exista,, Ca de nebuni suntem satui pana peste cap. Stiti cat ia Bianca intr-o emisiune sa vorbeasca despre Cristea ? Aproape 2000 lei. Stiti cat ia Cristea sa nu o dea in judecata ? Dublu… Si atunci , cei de la CNA, cat ar lua sa nu vada tot ce se discuta aiurea prin emisiuni ? Mult si de-ajuns… Amenzile pe care le vedem pe la tv sunt pentru ca n-au cotizat posturile , nu ca s-a difuzat nu stiu ce aiurea… Ce naiba…!!!

  1. Spanac / Post Author

   Deci sunt mână în mână… Ce frumos… să nu ne mai mirăm când râd alții de noi prin ziarele și televiziunile lor

Leave a Reply