Crăciuniță

Sunt multe articole de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, iar printre acestea se regăsește și costumul de Crăciuniță.
Dacă în anii trecuți nu ai trecut pe lista cadourilor pentru sine și un astfel de costum, anul acesta acesta ar trebui să se regăsească în capul listei. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai timp să îți achiziționezi unul, deoarece nu trebuie decât să intri pe un site specializat în vânzarea de lenjerie sexy și să îți alegi un model în care te-ai vedea îmbrăcată. De exemplu, pe site-ul women-world.ro vei găsi mai multe modele de costume de Crăciuniță, care mai de care mai tentante, atât prin preț, cât și prin modul în care arată. Vei găsi, atât costume clasice, în care sunt prezente culoarea roșu și nonculoarea alb, cât și costume mai nonconformiste, albastre sau argintii.
Dacă pe lângă un costum de Crăciuniță vei mai dori să comanzi și alte tipuri de lenjerie sexy, atunci nu trebuie decât să îți faci puțin timp și să îți delectezi privirea cu o mulțime de modele, care mai de care mai atrăgătoare și mai provocatoare. În cazul în care nu ai timp să mergi prin magazine să îți cumperi o rochie pentru noaptea dintre ani, pe site-ul menționat vei găsi rochii care, cu siguranță, te vor scoate din anonimat.

There are 4 comments left Go To Comment

 1. adelinailiescu /

  Eu din costumul de craciunita mi-am luat numai sacul!Acum astept sa-l umple cineva…

  1. Spanac / Post Author

   Eu numai caciula.
   O caciula, un sac. cine mai vine c-o prereche de budigai?
   De sutien n-avem nevoie, nu?
   Caci se poarta topless iarna asta…

 2. Cosmintosh /

  Sunt pe un blog verde, plin cu ierburi, si acum vad si o craciunita sexy. Deja stiu cum imi voi petrece craciunul. :))

  1. Spanac / Post Author

   Iata un fan adevarat :))

Leave a Reply