Cum e să fii hater. Manual de introducere.

haterCa să fii un hater adevărat în primul rând trebuie să ai un blog. Dacă n-ai blog și vrei să fii hater, ești un troll (nu făptura mitologică scandinavă, ci doar un cretin) și nu dă nimeni un scuipat pe tine.
Dar ca să devii din troller un hater, tre să ai blog. De preferință cu nume cât mai ciudat. Și musai pe domeniu gratuit. Ori wordpress, ori blogspot.
Niciodată să nu-ți iei domeniu propriu. Vei fi un wanna-be hater și nu vei avea succes.

Deci domeniu gratuit cu nume cât mai cretin, foarte greu de ținut minte.

printesul_sm3u_shmenaresck.wordpress.com
euvaomorpetotibaimortilor.blogspot.ro
ciumegfaradestapan.wordpress.com
coltzulmeucugandurilemelepecarenulecitestenicidracu.blogspot.es

etc. etc.

Apoi, va trebui să scrii ceva. Folosește un limbaj cât mai de cartier posibil. De să ia lecții de la tine și cei mai versați birjaro-taximetriști. Înjură cât mai mult. Nu înjura politicienii, vei fi doar un frustrat pe care nu-l citește nimeni.
Ia-te de alți bloggeri. Fă un efort de citește câțiva pentru câteva zile la rând. Vezi fiecare despre ce scrie. Să luăm de exemplu Spanac.
E un gras cu ochelari, plin de el și care scrie prost. E un incult și lasă să se vadă asta. Plus că scrie advertoriale ieftine. Deja te-a exasperat cu spamul pe facebook.
Ăla va fi prima țintă. Trece-l pe cretin pe un carnețel.
Apoi găsește o femeie. Dacă e trecută de 40 de ani, scrie musai despre ea. Că e o vacă grasă, impuțiță și neregulată. Asta-ți va aduce trafic numaidecât.

Și dacă vrei să fii un hater adevărat, musai să te iei și de un A-lister. Cu cât mai mare posibil, cu atât mai bine. Scrie că e un cretin. Că-l împinge un partid politic din spate, că el nu e-n stare să-și citească singur mailul. Și că ce se scrie la el pe blog, scrie de fapt un student rupt în cur. Am zis, folosește cuvinte dure. Cur e binevenit. Dacă faci cele ce-am spus mai sus, vei fi un hater recunoscut. Lumea va cădea la picioarele tale, gagicile se vor deschiloța la vederea ta, copiii vor crește ca Făt Frumos, într-o zi ca într-un an.

Însă ia aminte niște chestii. Nu vrei să faci prea multe măgării. Nu știi când și cine-ți va regula părinții-n holul blocului. fii cu mare băgare de seamă.

Dacă te iei de Spanac, te iei doar de el. Nu vrei să devii din hater un cocalar meltean, fără să dai un motiv. Nu zici ceva de de rudele sau nevastă-sa. Nu știi cum te află nebunul și-ți rupe picioarele. Așa doar pentru că poate. Că nu știi ce idiot se ascunde în spatele unei moace de pămpălău.

La fel și când te iei de vreio băbătie. Poate bărba-su e securist. Cine știe când îți va face o vizită așa prietenească și te scoate la o bere, doar drumul dus… De te găsesc ăștia primăvara, la deszăpezire, cu marsupiu la gâtiță.

Iar la final A-listerul. Nu mai e ca pe vremuri. Înjuri pe unul și-ți explodează traficul. Că “bine i-ai zis coa’, ia mai dă-l dracului d-aici“.

Acum e taman invers. Dacă te iei așa fără motiv de vreun A-lister, oricât de prost ar scrie el și oricâte fițe ar face, te deține. Ăla numai să arate către tine și te-a luat gaia. Cont de yahoo, de google, de feisbuci, blog, toată existența ta online va fi ștearsă. Poate nu într-o zi, însă în maxim o săptămână n-o să-și mai amintească nimeni de tine.

Așa că fii atent. Una e să fii hater, alta e să fii un mâncător de rahat pe gratis.

There are 10 comments left Go To Comment

 1. Adelin /

  Ca să fii un hater, tre’ să fii tâmpit înainte de toate. Toţi distruşii şi toţi retardaţii cred că au dreptul să-şi verse cuvintele peste tot.

  1. Spanac / Post Author

   E dreptul lor, garantat de constituție. Dreptul la opinie. D-aia toți analfabeții cu bani ne conduc…

 2. Adrian Manea /

  Am trecut pe aici. Am citit. No comment!

  1. Spanac / Post Author

   Păi zi-mi mă, înjură-mă că-s un gras odios cu față de cretin șantierist. zi ceva!

 3. Refu /

  Chiar sa ajungem asa? Trebuie sa fim oameni mai buni, chiar si prostii sau cretinii pot fi mai buni, au nevoie de vointa!

  1. Spanac / Post Author

   Nu coane, musai să fim cretini, altfel rad și copiii de țâță de noi. Ce-i cu lingușirile astea inutile de genul “te rog”, “mulțumesc”, “fiți amabil”?
   Niște porcării comuniste!

 4. Radu Miclav /

  Acest articol este dedicat personelor care vor sa invete sa fie hateri in mediul online… e foarte util, mie NU imi este util dar sunt multe persoane care cauta astfel de articole 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Păi trebuie să-i învețe cineva…

 5. Dan /

  Că tot ziceai de hateri … 🙂 m-am lovit şi eu de unul, recent … 🙂 Nu-i problemă, sănătoşi să fim.

  1. Spanac / Post Author

   Ce ți-a zis? Bogzgor împuțit? Mă aștept la orice. Mai trebuie să mai apară un material cu hateri. Mai cu moț ca până acum.

Leave a Reply