Cum organizați petrecerea de la botezul copilului?

Un prieten m-a invitat la petrecerea prilejuită de botezul copilului său. Cu siguranță, voi fi prezent, acesta fiind un moment important din viața prietenului meu. Nu știam nimic despre felul în care prietenul meu și soția lui vor organiza petrecerea de la botezul copilului lor și am cerut amănunte. Singurul lucru pe care mi l-a spus amicul meu a fost acela că de divertisment se va ocupa cea mai profesionistă firmă în acest domeniu din România.

Ulterior, am aflat că Paradisul Personajelor este cea mai profesionistă și cea mai creativă firmă, iar părinții copilului care urma să primească botezul erau tare mândri de aranjamentul lor. La Paradisul Personajelor există cea mai bună echipă de animatori pentru copii și cele mai talentate ursitoare pentru botez de la www.paradisulpersonajelor.ro.

Ținta firmei este să ofere momente unice, memorabile și pline de magie tuturor pruncilor. Echipa firmei crede că reprezintă cea mai bună alegere, datorită pasiunii și devotamentului pe care îl arătă față de ceea ce face. Paradisul Personajelor va fi întotdeauna un prieten la care veți dori să apelați mereu!

Paradisul Personajelor este, în primul rând, o firmă de entertainment. Pasiunea echipei este aceea de a aduce zâmbete pe fețele celor mici și de a le oferi experiențe memorabile. Deși creativitatea și profesionalismul sunt la cele mai înalte standarde, țintind din ce în ce mai sus. Cu alte cuvinte, pe scurt, ei iubesc ceea ce fac!

Viziunea noastră – Animație copii și botezuri de 5 stele cu ursitoare de 5 stele. Dorința noastră este aceea de a îmbunătăți permanent acest domeniu și de a prezenta mereu cu surpize și noutăți!

Această firmă are animatori copii și ursitoare pentru botez gata să se ridice peste nivelul impus de concurență. Strategia lor constă în a lăsa în urmă doar clienți pe deplin satisfăcuți, care vor dori să apeleze la ei de fiecare dată când va fi nevoie pentru un eveniment. Venite din lumea povestilor, ursitoarele transformă fiecare botez într-un eveniment unic, pe care cu siguranță nu-l veți uita.

Nou! Se realizează portretul bebelușului botezat, produs exclusiv Paradisul Pesonajelor. Ursitoare si personaje Disney, cei mai tari animatori pentru petreceri și cele mai elegante și frumoase ursitoare pentru botez. Paradisul Personajelor vă oferă super petreceri și momente magice, alături de prințese, eroi de poveste și ursitoare pentru botez. În plus, viitoarea mamă poate opta acum și pentru o amintire unică din timpul sarcinii: o pictură pe burtică!

La Paradisul Personajelor găsiți și cea mai profesionistă echipă de animatori pentru copii și o mulțime de surprize. Evenimentele pe care le organizează sunt mereu pline de veselie și de foarte multă distracție. Personajele vor aduce basmele la ușa dvs.

Beneficiați de o melodie cântată de către una dintre ursitoare. Interpretarea melodiei va fi live la microfoane wirelless. Spectacol realizat de 3 ursitoare bune + ursitoarea cea rea cu rol comic. Coloană sonoră, scenetă în versuri, spectacol unic și original, cadou pentru bebeluș din partea celor trei ursitoare bune, text personalizat cu numele părinților, nașilor și bunicilor, în funcție de astrologie și numerologie, modelaj de baloane pentru toți copiii prezenți la botez. Nu puteți rata așa ceva!
ursitoare

Leave a Reply