Cum orice hoț e țigan, așa orice criminal e nazist!

Am citit azi o știre despre un descreierat care confecționa bombe și le scotea la vânzare. Tâmpenia lui a făcut să vândă bombele, Dumnezeu știe cum, dar în fața casei sale. El ar fi fost în cârdășie cu-n bucureștean care-i trimitea explozibil, iar tânărul arădean le atașa cuie, piulițe și alte fierotanii, pentru un impact mai mare. Cel puțin așa declară sursa.

Metoda asta cu șuruburi, piulițe și cuie este copiată de la IRA. Ăia au făcut un așa dispozitiv în anii 70. Iar cuiele nu-s pentru putere, ci pentru ucidere. Cum sunt schijele în dispozitivele omologate, așa sunt cuiele în dispozitivele home-made (artizanale).
Metoda e simplă. Miezul este făcut din explozibil (dinamită, în România greu să pui mâna pe C4 sau Semtex), iar de jur împrejur pus un kil de cuie. Ăla când face poc îți îngroapă ăștia sicriul gol.

Că omul e descreierat, nu încape îndoială. Însă știrea în sine sună de parcă ar fi fost scrisă de un puștan de clasa a 5-a pe etnobotanice.
Tânărul a declarat că voia să-și cumpere un pistol cu banii de pe bombe și că nu-l interesa unde explodează bombele sale.”

nazistMai mult, gagiul era NAZIST! C-așa-i la modă acum. Se știe clar că orice hoț e musai țigan sau cel puțin 3 bunici i-au fost țigani, iar orice pustiit mental care deține un pistol, pușcă sau bombă, e nazist. Alte arme se exclud, gen box, cuțit, shuriken (steluțe ninja). Astea sunt ușurele și orice cocalar le poate achiziționa.

Nu e prima știre de acest gen. Încă văd influența asta idioată a mass mediei de-a arunca întruna cu noroi în ceva. Am tot promis că voi scrie un articol pe larg pe tema asta, însă din varii motive nu am scris încă. Dar în curând, pe la mijlocul lui ianuarie, va apărea și acel articol.

Nu le iau apărarea țiganilor dacă fură, nici a neonaziștilor dacă au bombe. Însă fraților, nu orice drac e negru, nu orice țigan fură, nu orice nebun e nazist și nu orice pasăre zboară! Așa cum există, bine merci și negri care au ochi albaștri, fără să fie genetic modificați. De exemplu Michael Ealy și Vanessa Williams.
vanessa-williams927642_michael-ealy_jpgc2ae2d285552d529bea0e978668e7a70

There are 28 comments left Go To Comment

 1. Spunsieu /

  Metoda cu cuie vine de mai departe decat de la IRA, vine direct din al doilea razboi mondial, numai ca si atunci erau interzise, nu erau considerate “fair-play” din cauza ravagiilor pe care le faceau.

  1. Spanac / Post Author

   S-ar putea să ai dreptate, nu bag mâna în foc. Oricum, știu că-n anii 60, în războiul din Vietnam, aveau ăia niște capcane artizanale, pe cât de simple, pe atât de păcătoase. D-aia au pierdut americanii.

 2. Lisa /

  Foarte multe chestii se-ntâmple printre noi, despre care noi nu ştim, şi poate ne imaginăm că sunt, dar nu le vedem. Deci să nu ne mirăm…

  1. Spanac / Post Author

   Sunt destule. Asta nu înseamnă că musai “negrul e vinovat”.

   1. Lisa /

    Nu mă refeream neapărat la asta… dar aşa e. Nici eu nu sunt de acord cu cliseul ăsta, dar tot ei şi-au facut-o.

    1. Spanac / Post Author

     Ăsta e stilul de jurnalism românesc…

     1. Lisa /

      Şi stilul predominant de ţigănism în România. Naşpa de cei care sunt oameni cum trebuie.

 3. aidan_ovidiu /

  Nazismul e o crima prin simpla lui existenta.

  1. Spanac / Post Author

   Ca și comunismul.

   1. aidan_ovidiu /

    Agree. Orice forma de totalitarism.

    1. Spanac / Post Author

     Dar de comunismul de la noi ce zici?

 4. Servicii Funerare /

  Lipsa de performanta in combaterea evenimentelor violente se ascunde de regula sub lozinci xenofobe, rasiste si discriminatorii. Ei sunt de vina nu noi care nu facem nimic pentru a-i stopa. De multe ori vedem cum cei care trebuie sa-i opreasca sunt prieteni la catarama cu infractorii, asa ca, ce asteptari sa mai avem ?

  1. Spanac / Post Author

   Noi trebuie să punem mâna pe arme și să-i dăm jos p-ăștia de “ne conduc”.
   Apoi putem schimba ceva. Însă câți ne strângem? 10 mii care strigă “demisia”, “huo”, “hoților”.
   Însă dacă e să-i dai unuia o armă în mână, fuge. Acum e nevoie de-o nouă revoluție. Din vorbe nu faci nimic. Am mai scris despre asta, altă posibilitate e să dai statul în judecată.

   1. Lisa /

    Cu o nouă revoluţie, la ce datorii avem, picăm în colaps. Mulţimea nu ştie economie, dar e totuşi ok că situaţia rămâne stabilă.

    1. Spanac / Post Author

     Zic și revoluție față de mai-marii conducătorilor, adică revoluție contra FMI. Cum au făcut islandezii. Embargou? Nicio problemă! Oricum nu vor face scandal deoarece au nevoie de noi. De noi ca zonă, nu de noi ca oameni. Asta e altceva ce vulgul n-are habar…

     1. Lisa /

      Ăsta e un vis spănăcesc. Suntem prea mici noi pentru aşa ceva. Şi prea neînsemnaţi.

     2. Spanac / Post Author

      Noi ca oameni da. Țara ca așezare nu.

     3. Lisa /

      Ce e cu aşezarea?!

     4. Spanac / Post Author

      Așezarea are însemnătate mare pentru marile puteri ale lumii. De ce crezi că-și fac americanii la noi tunuri anti aeriene?
      S-ar putea ca-n următorii 20 de ani să fie prăpăd aici, dacă mai stăm așa cu mâna în fund.

   2. Servicii Funerare /

    Asta cu armele nu suna bine ,suntem prea orbi ca sa vedem dincolo de fapte, intrebarea care se pune este: Cu cine ii inlocuim ? Socitatea in care traim este in moarte clinica de 20 ani, noroc cu cei de afara care din cand in cand ne mai dau un sut in dos si ne trezesc din moarte.

    1. Spanac / Post Author

     Trebuia în 90 să se facă stat militar. Însă comuiștii tot au condus țara. Pui un președinte străin. uite ce bine a dus-o țara de fiecare dată când am avut comandant străin. De eram și noi sora mai mică a Franței, eram grânarul Europei… Eram, aveam, totul se vorbește la trecut despre noi. Acum suntem doar curve proaste care se bucură pentru 10 lei.

     1. Lisa /

      Ăia de afară nu dau doi bani pe noi. Nu ştiu câte arme fac americanii la noi, dar sper să nu ai dreptate la faza cu peste 20 de ani pentru că-s tânără şi n-aş vrea să am nevoie de servicii funerare 🙂
      “Căruia”, apropo, ar trebui să-i surâdă ideea 🙂

     2. Spanac / Post Author

      Deja-ți ia măsurile :))

    2. Servicii Funerare /

     Ca sa parafrazez ” Vrei nu vrei tot la noi ajungi ”
     Se pare ca esti foarte tanara daca ne crezi atat de neimportanti pentru cei de afara. Cu putina demnitate si curaj eram in top 5 puteri ale Europei , aveam toate atuurile , dar na, dupa 30 de ani de cominism la ce sa te astepti , lupul isi schimba parul dar naravul ba. Cine nu fura azi este considerat prostul satului.

     1. Spanac / Post Author

      Proasta satului vrei să zici. Asta deoarece mentalitatea noastră de curvă va rămâne impregnată încă 20-30 de ani de acum înainte.

     2. Lisa /

      Vezi c-au fost mai mulţi ani de comunism.

     3. Spanac / Post Author

      Din 46 până în prezent adică.

     4. Lisa /

      Right!

Leave a Reply