Cum să îți bați joc de taximetriști!

Cred că nu există oameni mai urâți ca taximetriștii. Care se bat pentru prima poziție cu controlorii RATB. Așa că am stat și m-am gândit la niște metode în care să-ți bați joc de taximetriști. Evident, nu de toți, ci de ăștia care merită. Îi vezi după moacă, după fumul de țigară pe care-l tai cu cuțitul sau după manelele date la maxim. De multe ori se întâmplă să nu-i deosebești pe cei “buni” de Nea Stelienii ăilalți, însă tot te răcorești dacă le faci una din fazele de mai jos.

1) Ușile deschise.
Metoda asta nu-mi aparține, am văzut-o pusă în aplicare la alții, însă e atât de bună încât ar fi păcat să n-o facă cel puțin un român unui taximetrist. Vremea e prielnică, iarnă, bate vântul, frig de îngheață blana pe ursul polar.
Te duci unde-s taximetriștii puși în coloană, așteptând să prindă vreun fraier cu celebra “50 e bine, boss?“. Ca și cum ai fi vreun client interesat să meargă până la Unirii, cu 50 lei, îi deschizi ambele uși pe dreapta și pleci. Să-i intre nițel zăpada și frigul în mașină.

2) Mergi fără să plătești.
Te duci cu o sacoșă în mână, plină de cutii goale de conserve și niște ziare. cât să pară că ai ceva greutate acolo, că abia ți-ai făcut cumpărăturile. Și ești de acord să te ducă unde ai nevoie cu cât cere el, că n-o fi prost să meargă cu aparatul pe gerul ăsta. Sau dacă merge pe aparat, cu atât mai bine. Și-i zici la un magazin de cartier, la un bloc de tine, să oprească 3 minute să-ți iei țigări și ciocolată “la copii“. Lași în mașină “sacoșa cu cumpărături” și te faci nevăzut printre blocuri. Și te duci acasă liniștit. Cât o sta ăla să te aștepte, treaba lui.

3) Poți să-i furi mașina.
Deși nu încurajez furtul, se poate face o chestie asemănătoare unui taximetrist pe care ai pică. Evident, nu-i furi mașina de tot, ci o iei și fugi câteva sute de metri cu ea, apoi o lași deschisă cu cheile în contact și pleci printre blocuri.
Aici însă ai nevoie de ajutorul unui prieten. Care să arunce cu ceva în parbrizul lui, sau să-i vomite / cadă pe capotă. Și cât coboară ăla să-i dea câțiva pumni că i-a murdărit mașina, în spatele lui, te bagi în mașină și demarezi. 90% dintre șoferi lasă cheile în contact când coboară să vadă ceva. Și cum taximetriștii nu-s etaloane ale inteligenței, sunt mași șanse să lase cheile în contact. Și ăla evident că va uita de bețivul pe care voia să-l bată și o va lua la fugă după mașină.

Acest text este un pamflet și va trebui tratat ca atare!

Aceasta postare a fost citita de 1175 ori !

Comments

comments

There are 3 comments left Go To Comment

 1. Leo /

  Sau îți printezi abțibilduri cu “uber” si cand prinzi ocazia, lipesti unul pe portiera. Simplu și eficient. Si-si ia și bătaie.

  1. Spanac / Post Author

   Vai :))
   D-alea cu I love UBER.

  2. Andrei /

   Vai cat de malefic! I love it :)) Still, faza aia cu porcul in portbagaj e glorioasa si chiar ma mira faptul ca este in Bucuresti…incepem si noi sa devenim mai stilati =)

Leave a Reply