Cum sa mentii temperatura optima in locuinta pe vremea caniculara?

Exista zile in care aerul din incaperi devine atat de greu de respirat incat este absolut necesar sa folosesti o metoda de a-l ventila, mai ales cand stii ca trebuie sa duci la bun sfarsit anumite sarcini sau trebuie sa te concentrezi asupra unui proiect important.

Disconfortul termic resimtit mai ales in zilele caniculare este imposibil de suportat, ceea ce inseamna ca luarea unor masuri in acest sens este obligatorie. Mai ales daca ai angajati si doresti sa le asiguri acestora ambientul necesar pentru a-si face treaba este bine sa te orientezi dupa un ventilator bun.

Corpul uman are  temperatura normala de 37 de grade. Este necesar ca aceasta sa fie mentinuta la acest nivel, oricare ar fi activitatile fizice desfasurate pe parcursul unei zile. Probabil deja ai sesizat ca acesta trece prin anumite schimbari atunci cand au loc modificari de temperatura. Stii ce se intampla atunci cand corpul resimte caldura? Ei bine, vasele de sange si capilarele determina un flux mai bogat pentru ca se dilata. Atunci cand transpiri, de fapt isi intra in rol glandele sudoripare care racesc corpul.

Pentru ca nimanui nu ii place sa se confrunte cu valorile ridicate de temperatura, utilizarea unui ventilator vine ca o solutie perfecta.

Salvam o cantitate enorma de energie atunci cand ajutam corpul sa atinga temperatura ideala. In acest sens, gama de ventilatoare atex este cea mai potrivita pentru un aer prielnic in interiorul cladirilor.

De asemenea, cei interesati se pot orienta si dupa acele ventilatoare axiale despre care se aud atat de multe lucruri bune. Daca vrei sa le asiguri angajatilor tai temperatura optima in birouri, halele de lucru, zonele industriale etc. atunci te poti ghida dupa un model axial. Spre exemplu, seria ROTEX, una dintre cele mai utilizate, se divide in game largi de aplicatii ceea ce o face ideala nevoilor tale. In general, aparatele sunt realizate din metal si se prezinta sub o forma dreptunghiulara.

Ai nevoie de un astfel de articol in situatia in care planuiesti sa il amplasez intr-un depozit, spatiu larg, in cadrul unor echipamente industriale sau masini. Motivul pentru care a devenit popular pe piata din tara il reprezinta faptul ca are in dotare un motor ce ofera protectie permica, temperatura de lucru in care acesta se poate incadra fiind cuprinsa intre valorile -39 si 70 grade Celsius.

Cred ca si tu, ca orice alt utilizator, iti doresti ca atunci cand pornesti in cautarea unui produs, sa beneficiezi de consultanta si ajutorul necesar pentru a lua cea mai buna decizie. Este si normal sa fie asa. Spre exemplu, daca optezi pentru gama de ventilatoare atex, axiale, centrifugale etc. oferita pe pro-vent.ro, beneficiezi de o varietate in gama de modele de ventilatoare, de ultima generatie.

Avantajul utilizarii acestora consta in faptul ca le poti cumpara la un pret rentabil, potrivit bugetului de care dispui in acest scop. De altfel, beneficiezi si de ajutorul necesar pentru a face cea mai buna alegere. Acceseaza pro-vent.ro pentru a te bucura de calitate si oferte unice.

 

Aceasta postare a fost citita de 535 ori !

Comments

comments

Leave a Reply