Cum să petreci mai mult timp în bucătărie?

Mi-a venit o idee. Bine, se întâmplă o dată pe lună, însă cred că asta e una care se poate pune în funcțiune fără probleme. Un cuptor cu microunde cu TV! Pe ușa cuptorului să fie un ecran LCD.

Când eram mai mic, visam să inventez un TV cu video incorporat. Asta deoarece închiriam casete video săptămânal. Țin minte că au uitat să înapoiez caseta cu robocap vre trei săptămâni! De aia luam la școală numai note catastrofale… Și abia după vreo 3 ani de când am avut ideea asta (să fi fost în 1992), am văzut pe piață un TV cu video, care se vindea ca pâinea caldă. Sony și Grundig, ăștia mi-au furat ideea. Măcar de data asta, cu TV pe ușa cuptorului cu microunde, am ideea scrisă aici pe blog. Să vedem cine mi-o fură!

Așa veți putea petrece mai mult timp în bucătărie. Rețete? nimic mai simplu, dă-i pe Paprika TV. Vrei să vezi știrile câtă vreme ți se încălzesc sarmalele? Dă-i la știri.

Cu ocazia asta se pot face și cuptoarele cu microunde ceva mai mari, mai înalte. cică n-ar fi chiar OK dpdv al sănătății să gătești mâncarea la microunde. Măcar s-o încălzești! Aia ar merge găitan.

O chestie asemănătoare, cu TV conectat la internet, văzusem în A șasea zi, cu Schwarzenegger. Aolo frigiderul îi arăta pe ecran (un ecran incorporat în ușă) că s-a terminat laptele. L-a întrebat dacă să facă o nouă comandă. Arnold a selectat 2 litri de lapte și-a dat send.

Chestia asta chiarse poate face! Plătești automat laptele ăla, sau ouăle, roșiile, salam, ce vrei tu, iar în două ore ți le aduce acasă un curier. Că tot au apărut și la noi magazine care acceptă comenzi. Singurul inconvenient este faptul că trebuie să faci comandă de minim 150 de lei.

Dar merge, o dată pe lună, când iei bonurile de masă și faci realimentarea, tot dai 200-300 de lei. De ce nu s-ar putea face traba asta pe un Smart TV care e incorporat în frigider?

Mai trebuie niște camere video care să-ți monitorizeze ce ai în frigider, apoi să-i apară pe ecran mesajul cu “You’re out of beer“. Atunci să vezi dezastru.

Însă știți cum puteți face singuri un cuptor cu microunde/ TV, foarte ieftin? Luați o tabletă ori un iPad și-l fixați pe geam, folosind niște scule profesionale de la lincos official. Job done, cu asta s-ar realiza conceptul de TV dinner.
tvdinner

L.E. LG a scos cuptorul cu microunde/ TV în 2007. Un ecran mic, vai de mama lui, însă este montat pe ușa cuptorului, ce-i drept. Mințile luminate gândesc la fel deci.

Leave a Reply