Cum să reîncarci ușor cartela Telekom online

Indiferent de vârstă, de locul de muncă sau de nivelul de trai, cu toții avem ceva esențial în comun: suntem conectați unul cu celălalt. Avem nevoia asta profund omenească de comunicare, oricare ar fi tipul nostru de personalitate. Vrem să știm ce fac persoanele dragi nouă, indiferent de distanță și dacă sunt în siguranță. Vrem să le auzim vocea și să ascultăm cu atenție atunci când au vreo problemă sau vor doar să știe că au cu cine vorbi. De cele mai multe ori nici nu sesizăm cât de multe avem să ne spunem și atunci timpul zboară fără să ne dăm seama.

La un moment dat, legătura se întrerupe și atunci ne dăm seama că nu mai avem credit. În cazul acesta nu trebuie să ne panicăm, ci doar să intrăm pe incarca.ro, să urmăm pașii indicați acolo și în câteva minute avem telefonul încărcat, fără a ne deplasa fizic la vreun magazin de profil.

Pașii necesari pentru reîncărcarea cartelei Telekom online

În principiu, pentru pentru reincarcare cartela Telekom online ai nevoie doar de o conexiune bună la internet, indiferent dacă te conectezi de pe un smartphone, o tabletă sau un laptop. Indiferent de operatorul ales, acest lucru se poate face ușor fie din confortul de acasă sau birou și chiar dacă e posibil să fii într-un mijloc de transport în comun, pentru că acest lucru se întâmplă frecvent. Nu te teme că nu ești în siguranță sau că datele personale îți pot fi folosite de către terțe persoane. Toate tranzacțiile sunt criptate integral, fiind sută la sută sigure.

Dar cât durează până rezolvăm?

Întregul proces nu îți ia mai mult de cîteva minute, poate chiar mai puțin de două minute. Timpul este o resursă foarte prețioasă și nimeni nu are interesul să fie risipit aiurea. În plus, primești nenumărate bonusuri, indiferent de operatorul la care alegi să reîncarci. Iar la Telekom primești chiar și un premiu special. Pentru că da, ai citit bine, ai posibilitatea să alegi între trei operatori funcționali și anume Orange, Vodafone sau Telekom. Iar plata se face online, cu condiția să deții un card bancar Visa sau Mastercard, dar și prin internet banking de la BT.

Beneficiile reîncărcării cartelei Telekom online

Dacă alegi să reîncarci cartela online la Telekom trebuie să știi că vei primi și bonusuri, pentru încrederea ta acordată acestui operator. Astfel la o încărcare cuprinsă între 5 și 11 euro primești 1 GB trafic de data în prima lună, iar perioada de valabilitate este de 60 de zile. La o încărcare cuprinsă între 11 și 16 euro primești același bonus, dar perioada de valabilitate se extinde la 90 de zile. La o încărcare cuprinsă între 16 și 25 de euro bonusul ajunge la 1,5 GB iar perioada de valabilitate este extinsă la 120 de zile. Și la încărcarea cuprinsă între 25 și 100 de euro bonusul crește la 2 GB, iar perioada de valabilitate ajunge la 150 de zile.

Încă o dată repetăm că datele cu caracter personal nu vor fi folosite în alt scop decât cel pentru reîncărcare și că plata este securizată.

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Grig /

    Plătesc abonament 6€ pe lună pentru două numere pe care le țin în același telefon și am în total 160 GB lunar la viteze 4G, din care folosesc mai mult de 100 doar dacă sunt plecat în concediu. Ghici unde am abonamentul?

    1. Spanac / Post Author

      La Digi!

Leave a Reply