Cum se comite o crimă perfectă? Ghid practic.

MATERIALUL DE MAI JOS ESTE ÎN SCOP PUR “EDUCATIV”. NU SUNT RESPONSABIL DE ACȚIUNILE ULTERIOARE A UNOR INDIVIZI FĂRĂ MINTE CARE PUN ÎN PRACTICĂ CELE CITITE.

Cele mai importante 3 motive pentru crimă sunt:
1) Banii
2) Răzbunare
3) Gelozia

Crima perfectă poate fi de mai multe feluri, însă noi ne ocupăm de cele două feluri principale.
– Când nu cunoști victima
– Când cunoști victima foarte bine.

Când nu cunoști victima, crima poate fi ușor acoperită. Cel mai simplu este s-o ucizi din depărtare, cu o pușcă cu lunetă. Însă detaliile sunt cele mai importante.
Să zicem că ai de unde să faci rost de o pușcă cu lunetă. Dacă nu ești trăgător de elită, distanța optimă pentru “punct ochit, punct lovit” este de maxim 150 metri. Trebuie luat în calcul atât condițiile atmosferice (ploaie, vânt, soare prea puternic care se poate reflecta în lunetă), cât și echipamentul.
Optim ar fi să purtați haine și încălțăminte pe care apoi să le ardeți, pentru a scăpa de orice urmă de ADN.
Să zicem că vreți să ucideți pe cineva la comandă. După o urmărire atentă a victimei (aflați tabieturile, mișcările zilnice, cu cine, când și unde se întâlnește), vă hotărâți că cel mai bun loc este de a-i zbura căpățâna cu un glonț, din siguranța oferită de acoperișul unui bloc din drumul victimei.
Pentru a induce cât mai mult în eroare anchetatorii, este bine să purtați încălțăminte cu două numere mai mare. Însă în vârf să puneți greutăți, pentru a uniformiza adâncimea tălpii în pietrișul aflat pe bloc.
Atenție să nu lăsați urme de ADN aiurea (nu aruncați guma de mestecat, nu scuipați, nu urinați, nu lăsați transpirația să cadă din locul în care ați tras).
CRIMA PERFECTA
Când cunoști victima foarte bine.
Sfatul meu ar fi să nu omorâți niciodată pe cineva, oricât de mult ați urî victima. Niciodată nu folosiți cuțit, ciocan, chestii care vă pot răni și pe voi în toiul acțiunii. E de ajuns o singură picătură de sânge pentru a vă depista.
În plus, una e să ucizi pe cineva din depărtare, alta e să o ucideți de aproape. Vă va bântui nopțile până la sfârșitul vieții. Însă una e să visați cum un om cade, alta e să visați loviturile de cuțit sau topor și sângele sărinde peste tot (stilul Cioacă).

Mai există posibilitatea de-a face cadavrul de negăsit, însă asta nu am să vă spun cum se face. Nu este creștinește, rudele au dreptul să-și poată îngropa aproapele în sicriu, nu să îngroape un sicriu gol cu o poză a defunctului înăuntru.

Și ce mi-a venit să scriu tâmpenia asta de articol? Prea multe seriale cu criminaliști și căutările de pe google.

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Pingback: Cum scăpăm de toate deșeurile planetei? | The Snoodles /

Leave a Reply