Cum vi se pare ideea asta?

Cum vi se pare vouă ideea asta? Mie mi s-a părut genială.
Un astfel de gest ar trebui să îl facem oricine dintre noi. Nu știu exact ce conține punguța, probabil un kilogram de ulei sau făină. Însă e foarte tare ideea.
Voi ați face așa ceva? Ce părere aveți?
share it

There are 12 comments left Go To Comment

 1. Dan /

  Da, da … şi înăuntru, e un fluturaş roşu cu 3 trandafiri, pe care scrie: “Votaţi PSD” …:)

  1. Spanac / Post Author

   Looooooooooooooooooooooooooooooooooooool
   Tare asta!

 2. Rudolph Aspirant /

  Mi se pare o idee simpatic caritabila inspirata din miscarea si filmul Pay It Forward, (2000, r Mimi Leder, ecranizare a cartii cu titlu omonim de dna Catherine Ryan Hyde, cu dnele Helen Hunt si Angie Dickinson si dnii Kevin Spacey, Haley Joel Osment, Jay Mohr, Jim Caviezel, si Jon Bon Jovi, printre altii).

  Voiam sa anunt ca sunt pe ultima suta de
  metri a ultimului paragraf a monumentalului
  meu articol caritabil despre Hanovra, pe care
  sper sa il public pe blog inainte de pranz azi,
  un articol care insa nu poate fi incadrabil ca
  facand parte din acest stil caritabil Pay It
  Forward, deoarece sincer eu nu cred ca as
  putea sa indemn pe altcineva sa se chinuie in
  halul ala cat m-am chinuit eu sa gasesc ceva
  cat de cat interesant de scris despre acel
  oras, drept care si articolul este la fel de
  plicticos ca si orasul, ba poate si mai rau, eu
  consolandu-ma doar cu ideea ca la fel de
  plicticosi par sa fi fost si saxonii originar
  locuitori pe acele meleaguri, asa ca e in ton
  macar cu cultura traditionala a rezidentilor majoritari de acolo, (ca in afara de ca erau plicticosi acesti saxoni au mai avut, se pare, si
  inclinatia incapatanata de a goni pe oricine nuera la fel de plicticos ca si ei, chiar si pe unii tot saxoni, dar mai creativi si mai harnici, nici nu mai zic de altii de alte feluri sau etnii, de ex cei mai creativi si aventurieri saxoni plecand cat au putut de repede din Saxonia peste mare in Anglia, iar altii atat harnici, cat si creativi,
  cat si intreprinzatori si aventurosi deplasandu-
  se la si mai mari distante tocmai catre tara de
  dincolo de paduri din Romania, devenind
  stramosii sasilor, zau numai saxonii cei mai
  obtuzi si lenesi au ramas acolo, si rar daca se
  mai milogeau de cate cineva sa vina sa le fie
  profesor pt copiii lor la fel de plicticosi sau sa
  le mai compuna asa cate un cantecel, sa le
  mai faca o casa gen cum auzisera ca o fi pe la
  Paris, ceva asa de un nivel de indolenta cum
  nu am mai pomenit la nici un popor, care
  fiecare are cat de cat macar un singur lucru
  cu ce sa se laude, niste oameni efectiv total
  lipsiti de cea mai mica notiune de bun gust
  sau eleganta, un soi de oameni Sapiens ai mlastinilor, care precis nu s-au incrucisat cu vreun Neandertal, ca atata lume care are cu ce se lauda cu asa ceva in zilele de azi, cand fiecare isi cauta Neandertalul genetic creativ
  din ei…pai un Neandertal nici nu s-ar fi uitat la acesti saxoni timpurii, daramite sa se mai si incruciseze cu ei, poate unul mai milos sau bland la suflet sa fi fost interesat de mama stramoasa saxona a talentatului compozitor
  de geniu Handel, Neandertalii fiind mai talentati muzical decat Sapiens, pe ailalti Sapiensi germanici sau proto-daci sau proto-francezi prinzandu-i probabil ca sa le ceara o intalnire sau sa-i invite la caminul cultural mai mult pe alte teritorii nu acolo.).

  1. Rudolph Aspirant /

   Plus Handel nici macar nu era din Hanovra, era din partea mai bogat agricultural sud-estic saxona largita, din RDG, nu din aia mlastinoasa si saraca din RFG. Adica familia lui avusese si ce sa manance, erau mai evoluati, interactionasera si cu mai multi straini, nu era Handel saxon-saxon, avea si Neandertal, avea si italian, adica era mai daco-latin, ca altfel de unde atata geniu muzical in cadrul stramosilor lui ?

 3. Rudolph Aspirant /

  Ha ! Ha ! A iesit ca un poem ! Autodedicat articolului meu despre Hanovra !!
  Am ras si de comentariul de mai sus re reclama electorala, asa ca mi-a trecut si oboseala si am terminat si articolul mamut respectiv !

  1. Spanac / Post Author

   Chiar că mamut. A ieșit mișto. Am să-l public dincolo, cu link către tine. Dar îl voi scrie în 3 părți.

   1. Rudolph Aspirant /

    L-am vazut ! Cred ca am gasit si 1 1/2 greseli gramaticale, (in afara de cele fara numar de stil), dar sper sa nu observe nimeni decat cel mult 50 % din ele. Am mai remarcat ceva, ca daca dai click sub partea a 2a catre partea a 3a, te duce la o pagina de eroare, dar cand dai pagina inapoi te duce totusi la partea a 3a, nu la a 2a. Vezi si tu cum si daca reusesti sa repari aceasta ciudatenie, desi pare una totusi simpatica, nu asa de suparatoare daca tot te duce unde trebuia, desi mai pe ocolite si mai mult din greseala ! Plus pacat ca nu ai reusit sa mentii linkurile, ca erau poate si unele din ele interesante. (Mie cel mai mult mi-au placut linkuile de fapt cand am scris articolul, scriam si oftam cand observam chiar eu ce prost ma exprim eu in cuvinte, indiferent de limba, dar numai asa cu gandul la linkuri am reusit sa ma motivez sa merg mai departe si sa termin articolul !)

    1. Spanac / Post Author

     Lasă că linkurile le ai la tine acolo, nu linkuiesc în draci wikipedia,ba chiar wikipedia mă linkuiește pe mine 🙂

 4. zoltybogata /

  Și io am scris despre asta cu ceva timp în urmă, ar fi super dacă ar face lumea de astea, din păcate lumea doar așteaptă să le facă alții 🙁 .Multă sănătate

  1. Spanac / Post Author

   Ăia care-și permit nu prea fac. Mai multă speranță ai într-unul sărman, că ăia își împart cu tine ultima bucată de pâine. Nu toți, însă o mare parte din ei.

 5. Irositu' /

  Băi, nu e rea ideea, cum spunea cineva mai sus e un fel de ‘Pay it Forward’ românesc, doar că, trăind în Românica, s-ar putea să nu meargă. Auzisem o legendă cu unu’ care-şi scosese vechiu’ frigider, încă funcţional, în faţa casei, să-l ia cineva care are nevoie de el, decât să-l arunce la gunoi. Zice că după câteva zile în care nu i-a trebuit nimănui, a schimbat afişul de pe el cu ‘de vânzare, 100 de lei’ şi l-a dat în câteva ore. Pachetu’ ăla s-ar putea să-l şuteze un jmeker d-acolo, că îl zgârie pe retină sau, şi mai rău, să-l ia unu’ care nici n-are nevoie de el că ‘de ce să-l ia altu’, dom-le?’

  1. Spanac / Post Author

   Ideea, cică pornită din America e.
   Văzusem ceva asemănător cu o ladă frigorifică, plină de gheață și aplă plată, era scoasă în fața casei cu afiș ca să-și ia fiecare la nevoie. Asta pe crăpete de 40 de grade afaraă.
   am pus-o într-un articol.

   Pe de altă parte, la noi nu știi cum e. Vorba ta, o ia careva ca să n-o ia altul și mai și râde de prostul ăla care-a lăsat-o acolo. Sau e reclamă la PSD, vorba lui Dan!

Leave a Reply