Cupola Speed sau parcul de dezmembrări auto în care vei găsi piese auto diverse

Industria pieselor auto cunoaște un mare competitor în prezența celor care au parc de dezmembrări. Iar la ora actuală stocul de piese auto de această proveniență este unul generos. În plus, nu mai este cazul să treci prin panica că ceea ce alegi, în cele din urmă nu este potrivit mașinii tale. Cel puțin când vine vorba de achiziții de acest gen, realizate la Cupola Speed, este sigur că piesele sunt alese corect.

Piesele auto de la dezmembrări – un mare da

Când vine vorba de dezmembrari piese auto unii încă sunt sceptici. Asta pentru că la începuturile acestei industrii era o poveste cu risc și câștig de 50-50. Altfel spus, riscai și câștigai, nu erai prea sigur dacă ce alegi e 100% compatibil sau durabil. Adică era, să spunem, o variantă pe termen scurt, până când aveai bugetul pentru piese noi.

Acum însă, piesele auto provenite de la dezmembrări sunt mai atent verificate și locațiile acestea – parcurile auto cu dezmembrări – sunt mai bine organizate. Evoluția se vede. Iar din punct de vedere a calității vorbim despre piese originale, 100% funcționale și compatibile. Astfel, atunci când le alegi ții cont de modelul auto pe care îl deții.

Ca drept dovadă că această nișă s-a tot extins, centrele de dezmembrări au oferte și online. Cupola Speed, cu pagina de prezentare www.dezmembrarisuceava.ro, este un astfel de caz.

Mergi la sigur cu piesele auto de la Cupola Speed

Dacă este prima dată când faci astfel de achiziții, se prea poate să ai ceva emoții să nu dai greș. Ei bine, trebuie să știi că la Cupola Speed ai parte de servicii complete. Ai livrare rapidă pentru ceea ce cumperi, serviciu cu acoperire națională. În cel mult 48 de ore te bucuri de comanda primită.

Orice cumperi înseamnă piesă auto ce a fost verificată înainte de a fi expediată. Primești nu doar factură, ci și garanție. Iar dacă este nevoie de retur, fii sigur că vei primi banii înapoi, termenul de retur este de 14 zile.

Nu știi prea sigur ce să alegi? Serviciul de suport clienți este de mare ajutor pentru tine. Iar dacă ne vom raporta la prețuri, desigur că marele câștig acesta este, că poți economisi. Piesele auto de la dezmembrări, față de cele din magazine, sunt mai accesibile. Vezi în pagina oficială stocul disponibil de piese auto, în funcție de marca și modelul mașinii tale.

Contact:
cupolaspeed@yahoo.com

Leave a Reply