Dacă pierde Brazilia, e dezastru?

Gurile rele susțin că Brazilia nu trebuie să piardă meciul din seara asta cu Germania.
Asta deoarece președintele Dilma Vana Rousseff ar trebui să-și dea demisia, pentru că a băgat prea mulți bani în organizarea acestui turneu mondial.
În plus, oamenii sunt fanatici. În 1950, Brazilia pierdea finala în fațșa Uruguayului. Oamenii au luat-o razna, doi aruncându-se în gol din tribună, murind la impactul cu cimentul. Per total, imediat după meci, s-au sinucis 180 de oameni, furioși de neputința echipei naționale.
04052917-748788
Mă, dacă ești o țară săracă, aproape de lumea a 3-a (asta n-o zic eu ci alții mai deștepți), nu te apuci să organizezi tu turneu mondial de fotbal. că n-ai bani. A, le iei oamenilor mâncarea de pe masă ca să bagi în stadioane. Cică un stadion va fi distrus după turneul final. De ce naibii ai băga milioane de dolari într-un stadion, ca apoi să-l distrugi?

Toate astea fiind spuse, scorul este acum 1-0 pentru Germania… (în 5 minute e scorul deja 4-0.).
Aici termin articolul, înainte să mai dea Germania și-al 5-lea gol… Mă duc să desfac șampania?

L.E. Scorul este de 5-0, mă scuzați!

There are 5 comments left Go To Comment

 1. Rudolph Aspirant /

  Zau, pe bune, efectiv am pierdut golurile 2-4, ca dupa ce l-au dat pe primul, mi-am zis ca poate devine meciul interesant si m-am dus sa-mi fac un senvis si pana am gasit si desfacatorul de bere se facuse deja 4-0 ! Auzisem sonorul zicand Gol, de vreo 2-3 ori, dar credeam ca dau o reluare a primului gol ! Mai ales si ca aia de la BBC nu prea aveau imaginatie si tot ziceau acelasi lucru, de fiecare data, “Gol…incredibil ! Nu mai stiu ce sa zic ! De necrezut…Gol…incredibil ! Nu mai stiu ce sa zic ! De necrezut…etc”

  1. Rudolph Aspirant /

   Abia dupa ce s-a facut 5-0 si am baut si eu 1/2 bere, au inceput sa rasfoiasca acei crainici niste hartii si au inceput sa baiguiasca ceva altceva de gen, 1922, 1952, 1972, Republica Moldova…zau, au pomenit si ca a batut Germania o data pe Rep Moldova cu 5 la 0. Dar altfel a fost un comentariu ff anost. Adevarul era ca si brazilienii parca au fost asa ca o echipa de amatori adunati de nu se stie de pe unde, ce naiba era sa mai zica ? Eu nici nu am prea urmarit meciurile anterioare in care a jucat Brazilia. Am vazut meciul Germania-SUA si parerea mea re ala a fost ca germanii chiar s-au retinut, nu s-au desfasurat cat puteau, au fost chiar gentil de politicosi si chiar parca indiferenti, au jucat asa ca la un soi de antrenament aproape (relativ la cat parca simteai ca ar fi fost in stare daca ar fi fost ff motivati), insa I-am intuit ca au fost in control efectiv tot timpul.

   1. Rudolph Aspirant /

    Culmea e ca si vecinii mei, care de obicei tin cu Germania, au fost ff tacuti, nu se auzea mare lucru in bloc in timp ce-mi faceam eu senvisul ala…si lumea a inceput sa se dezmorteasca tot abia de la golul 5 in sus…abia atunci am inceput sa aud asa rasete si clinchete de sticle si pahare si tot asa 5-0, skool, 6-0, skool, 7-0, skool ! Cred ca initial destul de multi au fost socati, chiar si fanii RFG s-au speriat de golurile alea 2, 3, si 4…mai bine ca le-am pierdut si nu le-am vazut in direct, ca poate ma speriam si eu !

    1. Spanac / Post Author

     Nu ai de ce să te sperii de niște goluri. au fost foarte rapide, eu mă chinuiam să scriu articolul ăsta și n-am văzut absolut nicio fază din joc. Am văzut doar erorile. Tot îi auzeam pe ăia că se bucură, dar credeam că se bucură ei cam mult pentru un gol. Și erau vreo 4 goluri în 30 de minute. Și când să termin articolul au băgat și-al cincilea.

 2. Pingback: Germania a ucis Brazilia, aruncând țara în haos /

Leave a Reply