Dacă s-ar da creier gratis, românii vor fi primii la coadă!

Văd atâta răutate în jur, încât mă gândesc dacă tot poporul român s-a tâmpit în ultimul hal. Nu are voie omul să facă o greșeală. că-i sar în cam zeci de perfecți să râdă de el:
– Uite tâmpitul! ha ha ha!

Scrisesem zilele trecute despre haterii mei. Am indicat doar patru dintre ei. Însă sunt mai mulți. Treaba lor, oricum părerile lor nu contează pentru mine. Dacă e să vină careva c-o ideea de-a mă corecta la ceva, îi mulțumesc. Dar la treburi de genul “idiotule“, “frustratule“, “cretinule“, nu am ce să corectez. Poate ei să reînvețe să vorbească frumos.

Azi văd altă chestie nelalocul ei. Auraș s-a apucat să mă facă de rușine (așa crede el) într-un articol. Asta după ce-am specificat că habar n-aveam de faza cu schimbatul numelui, că nu-l poți schimba când vrei tu. Da, nu știam acest lucru elementar, dacă vă vine să credeți. Nu trăiesc în facebook. Pur și simplu nu știam de cele 60 de zile. După o oră am vrut să-mi pun numele real înapoi dar n-am reușit.

Mă rog, trec peste. Dacă nici atâta lucru nu se pricepe, nu mai e vina mea.

Să revin totuși la titlu. Voiam să zic de faptul că românii s-ar îngrămădia dacă s-ar da creier pe gratis la aprozar măcelărie.
1) Pentru că orice e gratis, e bătaie pe el;
2) Parcă le-ar mai trebui niște creier unora.

einDacă stăm să ne gândim, nu creier ne trebuie, ci putere să folosim mai mult din 10% din capacitatea lui. Unii au reușit să folosească 20-30%. Îi numim savanți. De exemplu, Einstein a fost cel mai inteligent om de pe planetă. Cel puțin așa vor spune majoritatea celor întrebați. Cine știa însă că el a rămas repetent un an? Chiar din cauza fizicii!

În final, recunosc faptul că greșesc în multe privințe. Nu sunt perfect, oricât mi-ar plăcea mie să cred asta. Însă una e să-mi zici tâmpit, când, la rândul tău, ai multe carențe, alta e să-mi zici “Băi, nu prea e bine, uite, încearcă așa”.

În cazul al doilea îți voi mulțumi chiar.

Aceasta postare a fost citita de 1568 ori !

Comments

comments

There are 2 comments left Go To Comment

 1. gheorgica /

  Nu mai pierde timpul cu asta. Am pierdut eu destul. 90% sunt tampiti, pacat de cei 10% care tzin balanta pe 0. Gratis nu mai tzine. Romanii nu mai vor doar gratis, gratis si ceva pentru gazduire si bagat in seama. In curand o sa urmeze si dezastrul. Se apropie o hoarda de giboni repetenti veninosi de o sa zici ca veninul de cobra este balsam. Mai bine exerseaza carca si cocoasa ca trebuie sa ii tii in spate pe astia, Hi!

  1. Spanac / Post Author

   Mă crezi că nici pentru găzduire nu mai vor moca? Se plâng atât de gâzduire și când au fost concursuri, le-a fost lene să se înscrie. 5 concurenți. Unul dintre ei a luat domeni + găzduire pe 1 an.

   Însă e doar un exemplu…

Leave a Reply