De azi am șapcă și tricou cu Spanac!

Din ciclul “poa’ sa ninga, poa’ sa ploua/ Ma doare-n cot, caci eu am sapca noua“, azi fac parada modei. Va aratam ieri un patch brodat. Ei bine, mi-am facut si sapca si tricou cu Spanac.eu. Si voi face mai multe materiale. Vorbesc de haine. La cat merg romanii cu ochii in pamant, ori de tristete, ori poate gasesc vreo bancnota de 10 lei, m-am gandit sa-mi brodez si ghetele. Cine mai are ghete cu blogul trecut pe bombeu? Sa-mi iasa vorbe ca e blog bun de suturi?!

img_2146829007852

Insa, in materie de inovatie, as fi printre primii cu trebusoara asta.

Si daca tot ma laud cu materialele promotionale, sa va spun si unde va puteti faceti si voi. In spatele Politiei Capitalei, Limarom.ro. Intrebati de doamna Elena, o tipa tare simpatica si haioasa. Va face materialele repede si ireprosabil. Si daca mai spuneti si ca v-am trimis eu, cu atat mai bine. In caz ca va rataciti, sunati la 0721.955.969. Sa va vad cu materiale promotionale mai misto ca ale mele…

Aceasta postare a fost citita de 1266 ori !

Comments

comments

There are 3 comments left Go To Comment

  1. VASI le R /

    E faină şapca. Pare bun materialul.

    1. Spanac / Post Author

      Sapca e luata de la americani. Ma asteptam sa fie mai fin materialul, insa e destul de aspru. Dar pentru entry level (sub 50 lei) sapca si brodatul in Romania, mi se pare chiar OK.

  2. Pingback: Începuse ca oricare altă zi de vineri. /

Leave a Reply