De ce vor gagicile în Grecia?

Am descoperit o chestie. Aceea că majoritatea gagicilor s-ar muta în Grecia. Sau ar alege Grecia ca loc favorit pentru vacanțe. Vacanțe dese și lungi, evident…

Prima și prima oară am auzit-o pe nevastă-mea. A fost în Grecia în urmă cu ceva ani și i-a plăcut la culme. Eu îi dădeam înainte cu Ciprul, deoarece n-am ajuns în Grecia. Nevastă-mea în schimb, Grecia, Grecia!

Iar de curând am mai stat de vorbă cu niște femei, despre același subiect. Fără să vreau am ajuns la subiectul ăsta. Ba chiar într-un grup de gagici am pus întrebarea:
– Unde v-ați muta dacă ați putea?
– Grecia!
– Grecia!
– Franța!

Imediat celelalte două fete s-au uitat cu dispreț la a treia, de jurai c-a negat existența holocaustului la TV! C-o scârbă așa și oarecare urmă de compătimire de genul “Vai, săraca, e lovită la bilă…”

Și nu mă întrebați de unde știu eu atâtea gagici. Am miliarde de fani (nu există “fane” în limba română), mai ceva ca Fuego!
Așa c-am ajuns la concluzia asta. Că femeile ar prefera Grecia ca loc de vacanță/ casă.

Și vine întrebarea “De ce preferă gagicile Grecia”?
– E aproape de casă, de România. Nu-i tocmai în Hawaii (unde vreau să mă duc eu, în mijlocul oceanului, nici țipenie în jur)
– Casele sunt ieftine. Acum îți poți lua o vilă cu 20-30.000 de euro în Grecia. Hai 60.000 una luxoasă, cu toate taxele plătite, totul fără probleme.
– E vreme frumoasă tot timpul. Rar p-acolo să plouă, sau Doamne-ferește, să ningă!
– E plajă și apă. Arătați-mi mie femeie care nu vrea la plajă și soare. Vrea munte? Nu-i bai, se poate plimba p-acolo pe stânci până o ia cu leșin!

– Plajele curate.
– Apa extrem de clară (se poate vedea în pozele de mai sus).

Însă după ceva cercetări mai amănunțite, am ajuns la concluzia că femeile preferă Grecia, de asta!

Sursa foto gagici

There are 2 comments left Go To Comment

 1. Radu Thor /

  Şi eu care credeam că pentru că toate grecoaicele au nasul mare! 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Au nasul mare? Habar n-aveam!
   Deci Tonciu d-acolo se trage?

Leave a Reply