Decorează casa exact așa cum îți place. Te ajută cei de la Faria!

Faria este un magazin online cu soluții pentru acasă. Asta pentru că vei găsi în stocul lor de produse fel și fel de obiecte cu ajutorul cărora poți decora casa exact așa cum îți place. De la covoare până la fețe de masă, perne, lenjerii de pat și chiar uleiuri esențiale pentru aromaterapie.

Dacă vei accesa pagina faria.ro vei putea vedea toate categoriile de produse. Cert este că sunt disponibile modele fel de fel astfel încât să fie potrivite pentru diverse preferințe. Covoarele sunt esențiale într-o casă. Chiar dacă astăzi nu se mai practică ideea de a avea covor peste tot în casă, peste tot parchetul, sunt câteva locuri cheie în care acestea sunt necesare. Află mai multe în continuarea acestui articol.

Covoarele dau sentimentul de casă cozy

O casă în care nu există deloc covoare parcă lipsește ceva. Acestea pot completa foarte bine orice încăpere, plus că au și rol practic, nu doar estetic. Oferă confort termic la picioare și protejează parchetul dacă vorbim despre holul casei. La Faria poți găsi fel și fel de modele de covoare, de dimensiuni diverse pe care să le așezi exact acolo unde ai nevoie. La intrarea în casă sunt recomandate covoarele, chiar o traversă ar fi potrivită. De asemenea pentru dormitor poți alege câte un covor pentru fiecare parte de pat. Indicat ar fi să alegi un model care se potrivește cu designul și culorile din cameră.

O gazdă bună este atentă la toate detaliile

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să primească musafiri, atunci înseamnă că ești atentă la detalii și îți place să pregătești masa, să decorezi totul până la cel mai mic aspect. Atunci categoria cu fete de masa de la Faria este cu siguranță de interes pentru tine.

Vei rămâne impresionată de modelele colorate, cu printuri interesante care aduc un plus de culoare în orice casă. Sunt disponibile și modele simple, de o singură culoare, dacă optezi pentru un stil mai elegant, pentru o cină care implică lumânări, spre exemplu. Pentru zona de living, unde în general îți primești invitații poți alege niște perne. Acestea pot fi acea pată de culoare din cameră, pentru că sunt zeci de culori dintre care poți alege. Dacă ai o canapea gri spre exemplu cu siguranță poți opta pentru niște perne galbene, fiind chiar o combinație preferată în acest an.

Nu uita de amenajarea terasei

Pentru ca totul să fie amenajat așa cum îți dorești, de la Faria poți comanda și traverse sau mochete pentru exterior. Acestea le poți așeza pe terasă, le comanzi la dimensiunile potrivite în funcție de ceea ce ai nevoie. Au un aspect plăcut, imită iarba astfel încât să ai și o pată verde în fața casei. Aceste mochete rezistă foarte bine în mediul exterior, deci nu își schimbă aspectul din cauza umezelii sau a altor condiții meteorologice.

Accesează site-ul și descoperă toate produsele disponibile, comandă ceea ce ai nevoie și decorează casa așa cum îți place. Beneficiezi și de prețuri excelente.

Contact: comenzi@faria.ro

Leave a Reply