Descoperă noul IVECO Daily VAN la Auto Schunn Sibiu

Autoutilitarele IVECO sunt din ce în ce mai căutate atunci când afacerile au nevoie de suport logistic. Calitatea, durabilitatea și fiabilitatea noilor modele Iveco au consolidate bunul renume al vehiculelor comerciale produse cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Auto Schunn îți oferă acum noul model Iveco Daily Van, iar afacerea ta va beneficia de un transport de marfă fără egal.

Călătorind cu noul Furgon Iveco Daily, tehnologia modernă e la îndemâna ta. Timpul petrecut la volan devine o experiență agreabilă, indiferent de lungimea traseului, de condițiile de drum sau starea vremii. În orice anotimp, afacerea ta poate profita de acest autovehicul robust, rezistent și adaptat la orice cerințe.

Iveco Daily Van beneficiază de legătura directă cu tehnologia. La bord, vei constata că sistemele inteligente create pentru siguranță  și confort sunt gândite pentru a pentru a se potrivi business-ului tău. Cu Daily Van nu faci doar transport de marfă, ci poți alege o gamă largă de soluții modelate pentru fiecare client. Alege tipul de caroserie dorit pentru autoutilitara ta: furgonetă, semi-vitrată sau vitrată.

În zilele noastre, economia de combustibil a devenit o cerință directă pentru multe afaceri, de aceea Iveco se preocupă constant de acest aspect, dotând autovehiculele cu motoare capabile să eficientizeze consumul. Noua turbină cu geometrie variabilă este controlată de un sistem electronic, anvelopele Class A sunt special proiectate pentru Iveco Daily, iar schimbul de ulei se efectuează mai rar, pentru a reduce costurile de întreținere.

Este Daily Van suficient de încăpător pentru transporturile pe care ai nevoie să le efectuezi ? Evident că da. Suspensia frontală performantă suplimentează gradul maxim de încărcare. Sarcina admisă pe puntea din față ajunge la 1900 kg sau mai mult, pentru Iveco cu suspensie QUAD – LEAF, și chiar la 2600 kg pentru modelele cu roți duble, care au sistem de suspensie masiv QUAD -TOR.

Furgonul Iveco Daily este dotat cu mai multe tipuri de motorizare, în funcție de model,  Acum te poți relaxa la volan, pentru că IVECO a înzestrat noile modele cu HI-MATIC, prima transmisie automată cu 8 trepte de viteză. Ai ocazia să te bucuri de eficacitate, siguranță în trafic dar și confort, cu  furgoanele Daily HI-MATIC, la un cost redus de mententanță (TCO) datorat tehnologiei IVECO Natural.

Detalii tehnice menite să ofere siguranță și confort

Noul tip de servodirecție cu comandă electronică este foarte exactă și reacționează prompt la dorințele șoferului, fără efort și asigurând o deplasare mai lină și armonioasă. Vibrații reduse, silențiozitate, confort, toate înseamnă stabilitate pe drum și control deplin al autovehiculului. Șoferii care utilizează Iveco Daily Van pe drumuri aglomerate se pot bucura de reducerea cu până la 70% a efortului de acționare al volanului, trecând mașina în City Mode, pentru un transport urban modern și eficient.

Ergonomie și fiabilitate

Sistemul de direcție al vehicolului Iveco Daily este conceput pentru manevrabilitate sporită.  Ajustările axiale sau unghiulare la volan și reglajul poziției la volan te ajută să beneficiezi de un confort deosebit. Ai la îndemană volan cu comenzi multifuncționale, ușor de rotit, de dimensiuni reduse pentru mai mult loc și implicit o poziție mai confortabilă în cabină. Aglomerația pe străzi nu mai este o problemă, căci asistența computerizată Queue Assist este gata să te ajute.

Presiunea pneurilor este monitorizată, pentru un plus de eficiență

Iveco a perfecționat un sistem de monitorizare în timp real a presiunii în pneuri și l-a implementat noilor modele Daily. În acest mod, ai mereu siguranța că pneurile sunt umflate exact în parametrii optimi, reducând totodată consumul de combustibil, pentru drumuri lungi și trasee dificile.

Fiecare detaliu tehnic și estetic sunt atent concepute pentru ca tu să beneficiezi de cele mai inovative soluții conducând un Iveco Daily Van.

Leave a Reply