Despre bloggerii mei!

Aici Spanacul îşi va vărsa călimara de cerneală simpatică pentru a discuta niţel în câteva cuvinţele despre toţi bloggerii lui.
Adică de blogrollul ăla nou…
De la primul până la ultimul, toţi vor fi trecuţi în revistă, cu rele, cu bune.
Aşadar, purcedem?

Gamerul Brutal. Ăsta d-aici e un gam3r adevărat, dar asta v-a spus-o şi numele blogului său. Însă nu spune şi că e un flăcău de nădejde pe care te poţi baza la nevoie. Păcat că nu prea mai are timp de online aşa cum îmi doream…

Mortu. Mortu ăsta nu ştiu cum de reuşeşte, dar de fiecare dată îmi provoacă foame. Haleţte numa de KFC de mă face să bălesc. Cum face un mor să bage atât în el? Câteodată ascultă muzică bună, altă dată… Vedeţi la el, are liste întregi omul, e meticulos.

Rozy Bumbushka . Fătuca asta e plină de viaţă. Reuşeşte să ne facă pe toţi să zâmbim, în fiecare zi. E nevastă de Gamer brutal şi din păcate nu mai are aşa mult timp de online. Să-i ţinem pumnii la licenţă!

Un neuron. Jidanu’ ăsta e băiat bun. Atât de bun, încât îţi dă cîmaşa de pe el. Auzi mo, izmenele alea nu ţi-au rămas mici, că mă ia curentul în perimetru noaptea… Plus că mă îmbată la fiecare întrevedere…

Vienela. Aici avem o doamnă care ştie cum să iubească viaţa. Cu suişuri, cu coborâşuri. Şi reuşeşte de fiecare dată să iasă cu fruntea sus din orice întâmplare neprevăzută îi apare în cale. Felicitări, toţi ar trebui să-ţi urmăm sfaturile!

Cris-Mary. Cristina organizează fel de fel de concursuri la care particip cu drag. Şi în plus e mare amatoare de fotografie! Citiţi-o că veţi învăţa lucruri noi şi folositoare răsfoindu-i colţişorul de internet!

Drd. Emil Calinescu. Studentul minun e chiar student, am aflat-o zilele trecute. Doctor dar student, iar. Nu ştiu cum de nu se satură de atâta carte? Abia aştept să-l cunosc personal la întâlnirea de sâmbătă!

Blogatu. Craiovean de-al meu. Face tot ce-i stă în putinţă să ajute bloggerii. Şi p-ăia noi şi p-ăia vechi. Plus că la reviewurile lui despre bloguri, nu există zi în care să nu râzi ca un apucat. E bine, zic eu!

Aniela Deby. Anzeluţa. Când fata asta nu mă face să bălesc de pofte şi foame îşi povesteşte întâmplările zilnice. Care sunt nenică întâmplări, nu glumă. Are o viaşă plină şi ştie cum să-şi petreacă bine timpul. Felicitări pentru noua casă!

Loopoolica. Loopoolică, omul cu C…oaie. Ăsta când nu le zice vârtos ălora cu politica maii lor, face tot felul de invenţii şi de treburi gospădăreşti. Niciodată n-are timp liber, într-una e prins în fel de fel de activităţi. Mă, tu dormi?

Zerocratu. Zerocraţie ştie cum să-şi petreacă timpul. Când nu-şi bibileşte maşina, face securi, topoare. Se pregăteşte oare de luptă? Acu zice că nu mai are timp. Clar omul sapă vreun bunker în grăpdină şi se dă lovit pe blog că vai timpul ăsta cum fuge. Mă, vrem poze!

Bun, cu asta se încheie prima parte din acest serial cu 3 episoade. Nu plângeţi, toţi apăreţi. La ştirile de pe Spanac TV!

Va urma!

Majoritatea dintre ei stiu despre sanatate si despre mancare sanatoasa.

There are 12 comments left Go To Comment

 1. Ovidiu /

  Mi-a placut la nebunie cum l-ai descris pe Zero. Asa e dude, nu prea mai am timp nici eu si nici Bumbu, cel putin pe mess nu am mai intrat de cateva saptamani, daca nu luni. Trece si sesiunea + licenta + alte rahaturi, vine vara si facem un offline, sa ne cunoastem asa cum trebuie. Kudos amigo pentru articol!

 2. zerocratu' /

  coae, nu mai zi la nime. la noapte fug pana in chisinau sa-mi incarc portbagaju cu ak-47-uri cu seriile polizate, kile de gloante plus vro 2-9 grenade. shhhhhhh. 🙂

 3. loopoo /

  Cum mă, să nu dorm? Păi asta fac cel mai mult! Ce, reiese că am numa’ activităţi?

 4. Cristina /

  no tu, ce onoare îmi făcusi 🙂 m-am găsit şi eu acolo 😛 roşesc!

 5. Spanac / Post Author

  Ovidiu: termină cabana aia… şi ia un big screen TV.
  Zerocratu: eu tot vreau să scot din gădină cele 2 mp44 şi lugerul ăla…
  Loopoo: numa activităţi ai, te pune nevasta la muncă şi nu vrei să recunoşti 😛
  Cristina: păi mă fată, crezi că eu uit aşa uşor? 😛

 6. rozy /

  Inca putin Spanac, si apoi pot sa ma ocup mai mult de blog. Tre sa imi iau licenta, de nu, ma vezi vanzand la magazin 🙂
  tot acolo ajung, stai relax. Cu sau fara faculta, tot aia e.

 7. Mortu /

  super. iti multumesc de mentiune.
  Chiar m-ai pus pe ganduri daca … sa fac si eu un post asemanator.
  Cu mancarea va stresez pe facebook-u personal ca pe blog nu pun desi … cred ca incep sa pun si aci :))

 8. vienela /

  Ce surpriza mi-ai facut! Doar cuvinte de lauda… Multumesc!!!

 9. 1 Neuron /

  Bine că spui la tăţi că-s mână largă! :)) Mo, izmenele mai devale o ţâră! Acu io ce să îţi fac dacă stai prost cu ficaţii?!

 10. Cris-Mary /

  Multumesc frumos :”> Tuii :”> Esti primul care isi prezinta blogroll-ul ..frumos asa…Imi place initiativa ta si poate voi face si eu ceva in acest sens 😀

 11. Spanac / Post Author

  Rozy: Din păcate în ţara asta aşa e… Şi încă ar fi bine să-ţi găseşti ceva la un magazin. De nu, Mcdonaldsul te papă…

  Mortu: Eu nu zic de ce pui pe feisbuc, zic de ce ai pe blog. Numa şi numa haleu. Na că mi-adusăşi aminte de aripioarele alea picante cu usturoi…

  Vienela: Păi numa cuvinte de laudă, că n-am deocamdată ce reproşuri să-ţi aduc!

  Un neuron: Jidane, e de bine mă ce zisăi. Lasă că nu-ţi cere lumea, că ştie că ai dat tot la mine.

  Cris-Mary: Păi şi tu meriţi numa cuvinte de laudă. Fă post, e ideea la liber, pe asta nu vă cer copyright… Încă! 😀

 12. Aniela Deby /

  M-ai luat prin surprindere…,cred ca daca incerc initiativa ta ,la tine voi trece “Cel mai amuzant blog”pentru ca nu este data cand intru aici sa nu rad:))Multumesc:>Te-am trecut in blogroll,ai si o leapsa de la mn daca nu ai facut-o:>Si nah…Inca o data ms:*pwp

Leave a Reply