Ești ahtiat de păcănele dar nu vrei să mai pierzi bani?

Dacă ești unul dintre cei care respiră “păcănele“, ia de citește mai jos. Cum să-ți faci mâna fără să pierzi vreun ban.
– Cum, să nu pierzi bani la păcănele? Ce vrăjitorie e asta?
– Bagi la jocuri pacanele și nu vei pierde niciun ban.

Acum câteva zile îmi povestea un prieten cum a câștigat la păcănele în fața blocului. La 6 dimineața el ieșise să se vadă cu un prieten și intrase în cazino ca să-și ia un pachet de țigări. Că nu avea nimic deschis la ora aia. Și s-a apucat să joace, mai mult așa, la pleasneală, book of Ra. A băgat vrei 50 lei și tocmai când voia să se lase și să plece acasă, a început să câștige.

Mai întâi 20 lei, apoi 50, apoi 100, iar 50, apoi 200… Pe la 850 lei a închis, a zis că mai bine se oprește când e pe val. Și-a încasat banii de la casă și s-a dus să se culce. Pe zi m-a sunat să-mi povestească reușita.
– Coane, am făcut rost de bani.
– Ce telefon ți-ai mai vândut?
– Niciunul. M-a sunat azi noapte un prieten, să-mi dea înapoi datoria.
– Azi noapte?
– Da mă, la 4 jumate m-a sunat. Oricum eram liber, nu dormeam.
– Dar ăla ce căuta la ora aia treaz, și cu bani la el?
– Nu am stat să-l întreb, eu m-am bucurat că sare cu biștarii.

Și uite așa, omul și-a luat 5 pachete de țigări, să-i ajungă o săptămână, și-a luat telefonul de la amanet, a plătit internetul și i-au mai ajuns de-o șaorma și un cico cu gagica. Și nu spun că și-a mai păstrat 70 loei să vadp când mai are succes la păcănele. Ieri mi-a zis că i-a pierdut pe toți. Și aia i-am zis că mai bine joacă la păcănele online, fără să piardă vreun ban.

Bine, el nu e vreun jucător înrăit, de ăla să-și vândă din casă, sau, Doamne ferește, să facă alte neajunsuri, ca să bage bani în jocuri de noroc.

Aceasta postare a fost citita de 526 ori !

Comments

comments

Leave a Reply