Ești interesat de niște schimbări de look în noul an? Programează-te la salon cu Stailer!

Ca în fiecare an în luna ianuarie, oamenii stabilesc niște rezoluții pentru noul an. Fie că este vorba despre schimbări majore precum angajarea la un alt loc de muncă sau mutarea în altă casă sau schimbări cu privire la aspectul fizic, cert este că toată lumea are anumite dorințe. Dacă te gândeai să faci câteva schimbări de look, să  optezi pentru o nouă tunsoare sau altă culoare a părului, iată că Stailer este aici să te ajute să îți îndeplinești dorințele.

Această platformă pentru programări online la salon a devenit tare îndrăgită de publicul larg încă de când a apărut. De atunci s-a dezvoltat continuu și pe lista sa au apărut mult mai multe orașe, deci numărul saloanelor a crescut considerabil. Numai pentru București poți găsi saloane precum Colors Experience alături de multe altele, împărțite pe 12 pagini de căutare, fiecare cu aproximativ 8 rezultate pe ele.

Cu Stailer este mai simplu

Pe scurt, dacă nu știi cum te poate ajuta Stailer, află că îți poate simplifica viața foarte mult de fiecare dată când vrei să găsești un loc liber la un salon din orașul tău. Indiferent de serviciul pentru care vrei să optezi, aici vei găsi variante și programul stiliștilor. Poți căuta locurile libere pentru tuns și vopsit spre exemplu pentru o anumită zi, la o anumită oră și platforma va genera doar rezultatele care se pliază pe cerințele tale.

Nu mai stai deci ore la telefon pentru zeci de căutări și apeluri dezamăgitoare în care afli că nu este posibil să te primească mai repede decât o săptămână de așteptare, în cazurile mai optimiste. Poți face aceste căutări atât pe platformă, cât și pe aplicația Stailer.

Schimbă-ți coafura acum la început de an!

Dacă rezoluția ta de nou an a fost să faci o schimbare de look așa cum nu ai mai îndrăznit până acum, iată că acesta este momentul oportun. Tot ce trebuie să faci pentru a găsi stilistul care să se plieze pe cerințele tale este să dai un search cu Stailer.

Indiferent dacă folosești platforma sau aplicația rezultatele vor fi aceleași. Aplicația te condiționează totuși să te loghezi, prin crearea unui cont, dar poți face asta în câteva secunde, foarte simplu prin conectarea la contul de Facebook. Trebuie să selectezi serviciul de care ești interesat, orașul, ora, data și alte detalii de acest gen, iar mai apoi vei avea lista cu opțiuni.

Află că Stailer este complet gratuit, indiferent de cât de multe programări vrei să faci. Alegi stilistul în funcție de preferințe pentru că poți vedea toate informațiile relevante care să te ajute în a face alegerea corectă. Chiar și pozele altor lucrări – înainte și după – te pot ajuta să te decizi mai ușor.

Gestionează programările așa cum îți dorești

Poți gestiona orice programare foarte ușor, online. Poți chiar anula o programare dacă a intervenit ceva și platforma anunță stilistul în timp util pentru ca acesta să își gestioneze la rândul său programul așa cum știe.

Ai parte de numeroase beneficii cu Stailer. Este platforma de viitor în ceea ce privește programările la salon, deci nu mai sta pe gânduri, creează un cont și bucură-te de răsfăț la salon oricând îți dorești.

Contact:
support@stailer.ro

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Ana-Maria /

    Multumesc pentru informatie!

Leave a Reply