Europa League: Tromso – Partizan Belgrad

Partizan Belgrad, o noua campioana a ultimilor cinci ani care traverseaza o perioada nu tocmai fasta. Adaugam la acest aspect faptul ca in Europa nu s-au descurcat prea bine si avem tabloul complet al clubului despre care, vorbeste lumea, ar fi favorizat de insusi presedintele federatiei sarbe de fotbal. Cu alte cuvinte, campionatul romanesc nu este singur in materie de matrapazlacuri, multe decizii indoielnice si situatii jenante presarand drumul catre titlul de campioana obtinut de Partizan.

In ultimul sezon in Europa, Partizan s-a facut de ras in fata amatorilor de la Shamrock Rovers. Trebuie tinut cont totodata de jucatorii pe care ii avea in lot formatie sarba la ora respectiva, cu mult mai buni decat ceea ce intalnim astazi, cand situatia generala in cadrul clubului nu este una tocmai propice performantei. Pe de alta parte, fanaticii fani sarbi nu sunt multumiti de o buna parte din fotbalistii care imbraca meci de meci tricoul lui Partizan, noul antrenor Verzemovic incepandu-si periplul sau la aceasta echipa cu o infrangere severa in compania lui Donji Srem (nou promovata). Un mod foarte urat de a debuta in noul sezon, cu atat mai mult cu cat incerci sa iti aperi statutul de campioana en titre.

Altfel, intalnim si probleme de efectiv la echipa oaspete: Milos Ostojic va fi inlocuit de Aleksandar Miljkovic, in vreme ce mijlocasul Zvonimir Vukic este suspendat datorita unui conflict nascut din te miri ce cu propriul antrenor. La incertitudini ii trecem pe capitanul Sasa Ilic, Nemanja Tomic si Stefan Babovic.

Atacul va fi format din tanarul Lazar Markovic si nou sositul Mohamed Zabija, caruia ii va trebui ceva timp pana sa se adapteze noilor cerinte impuse de o campioana. Ei bine, in atare conditii pentru mine in acest meci nu poate exista decat o singura castigatoare, in speta Tromso. Din marea de pariuri, jocuri si bonus, alegem asadar o cota de 2.10 profitand la maximum de bonusul oferit de Unibet odata cu inregistrarea in baza lor de date. En passant, putem testa si sectiunea dedicata desemnarii unui casino samurai, frumos decorata cu jocuri de poker, baccarat, blackjack si lista poate continua. Tu ce mai astepti?

Leave a Reply