Face “aviatorul” pușcărie sau nu?

article-2596837-1CD357B400000578-242_634x645Apăruse zilele trecute o știre cu niște tineri din Jilava, care agresau o bătrână.
Unul dintre ei o luase pe femeie de guler și-o învârtea, femeia strigând speriată, în râsetele generale ale prietenilor agresorului. Însă nu le-a ajuns faptul c-au speriat-o de moarte pe bătrână, după ce i-au dat drumul, agresorul a fugit după ea, la îndemnul cameramanului amator și-a mai luat-o iar de guler. A lăsat-o jos după ce s-au sesizat niște vecini care începuseră să strige la acesta.

Filmulețul postat de facebook a făcut înconjurul lumii. Abia când a apărut ca știre în Dailymail, poliția s-a autosesizat și i-a luat pe 3 dintre protagoniștii filmării pe sus.

Cei trei tineri de etnie romă, au fost duși la audieri, întocminduli-se dosar penal pentru agresiune. Până la această oră, bătrâna nu a făcut plângere.

Ce credeți, va face aviatorul de ocazie nițică pușcărie?

Sursă foto: Dailymail.co.uk

There are 4 comments left Go To Comment

 1. GandimRational /
  1. Spanac / Post Author

   Cocalar…

 2. Buculesei /

  Sincer as vrea sa faca ani buni de puscarie ..

  1. Spanac / Post Author

   N-ai să vezi din păcate. Femeia aia avea ceva probleme. Și chiar dacă nu avea, tot îi e frică să n-o taie frații ăstuia, dacă intră în pârnaie cocalarul.
   Așa că tace și înghite și bulangiul ăla e bine merci.

Leave a Reply