Faianța din bucătărie s-a deteriorat? Aplică o vopsea faianță de la Traget și va fi ca nouă!

Fiecare dintre noi își dorește să locuiască într-o locuință cât mai plăcut amenajată, fie că vorbim aici de o casă sau un apartament. Atât interiorul, cât și exteriorul unei case reflectă bunul-gust al proprietarului, dar și investițiile care au fost făcute de-a lungul timpului. Elemente de decor care pun în valoare fiecare cameră, dar și atenția la detalii face diferența între o casă îngrijită și una de care nu s-a ocupat nimeni la modul mai serios.

Chiar și alegerea unui tapet pentru perete poate fi acel detaliu care dă personalitate unei încăperi. De acest gen de decorațiuni interioare, dar nu numai, ne vom referi în rândurile de mai jos.

Un magazin online cu decorațiuni interioare la prețuri accesibile

În general, magazinele nu sunt foarte bine aprovizionate mai ales atunci când cumperi produse de întreținere a casei. Fie nu se găsește vopsea faianta, fie parchet sau produse de etanșare, nu ai cum să le găsești pe toate în același loc. Excepția de la regulă este dată de către magazinul online Traget unde îți poți pune în coș toate produsele dorite.

În diversele secțiuni ale magazinului se găsesc în diverse sortimente, de la decorațiuni interioare până la vopsele și produse chimice precum și produse electrice sau instalații sanitare și termice. Nimic nu lipsește, fie pentru a repara fie pentru a decora vreo cameră cu tapet sau parchet de calitate.

Nici persoanele pasionate de bricolaj nu au fost uitate, ele putând să se bucure de decorarea casei cu obiecte din lemn sau vopsind diverse suprafețe cu lacuri adecvate sau vopsele pe baza de apă, prezente de asemenea în oferta magazinului.

Vopsea de calitate pentru reîmprospătarea faianței albe

Uneori nu este nevoie să schimbi chiar totul într-o încăpere cumpărând lucruri noi, ci doar să dai un refresh peste anumite elemente. Din această categorie face parte și faianța albă din bucătărie sau baie, care, în timp, își pierde din strălucire și arată tern. Cu ajutorul vopselei pentru faianță de la Traget, aspectul îmbătrânit al faianței vechi va dispărea încă de la primul strat.

Aspectul vopselei este unul semilucios. Vopseaua se aplică direct pe faianță, fără a mai fi necesară aplicarea unui strat suplimentar de grund sau amorsă. Aderă foarte bine și are o putere mare de acoperire. Rezistă în timp la agenții de curățare utilizați de obicei în gospodărie.

Vopseaua se aplică cu pensula, trafaletul sau mai ușor prin pulverizare cu pistolul de vopsit. De obicei sunt necesare două sau chiar trei straturi acolo unde faianța este mai veche. Pentru diluare se întrebuințează apa, iar pentru sau curățarea petelor se utilizează Diluant Nitro Oskar.

Un stoc generos de produse pentru casă permanent reînnoit

Tuturor ne place să meșterim prin casă așa că doar la Traget vom găsi posibilitatea achiziționării de produse care să ne dea prilejul de a ne redecora singuri casa. Fie că vorbim despre plinte, autocolant mobilă, tapet sau spumă de izolație termică, toate acestea pot fi găsite online cu doar câteva click-uri și la prețuri accesibile pentru toți.

Pentru mai multe detalii privind noutățile accesați pagina oficială a magazinului Traget.

Contact: comenzi@traget.ro

Leave a Reply