Femeie poate fi sexy și cheală. Dacă are gene smocuri e sexy!

Nu demult, stăteam la un pahar de vorbă cu un prieten, uitându-ne la melodiile anilor 80-90. Și am ajuns amândoi la concluzia că atunci au fost cei mai buni ani ai muzicii, ai modei și ai filmelor. Ba chiar am îndrăznit să zicem și de mașini, având în vedere multitudinea de mașini de-a dreptul geniale care au luat naștere atunci.
Și uitându-ne la TV, a apărut un videoclip pe care ni l-am amintit cu drag. Mighty Dub Catz – Magic Carpet Ride


– Uite-o mă pe aia cheală! exclamă Costin.
– Sinead O’Connor?
– Nu mă, alta.
– Nu-mi plac femeile chele mă.
– Dacă are gene false smocuri, e sexy!
– Gene smocuri? Ce-s alea?
– Sunt gene false. Pot fi gene smocuri, gene cu nod și gene fără nod. Cele cu nod nu sunt așa de cunoscute.
– Mă, de unde știi tu atâtea despre gene? Să mă îngrijorez?
– Nu, iubire!
râse el. Monica se ocupa cu d-astea și avea și un bloc de beauty.

Și văzând că știe mai multe despre domeniu, am zis să-l întreb mai multe, căci cine știe când mai ai ocazia să vorbești cu un prieten despre gene false și cosmeticale. Ca și cum ai vorbi cu o prietenă despre segmentarea motorului la Dacia 1310! Ceea ce nu se pupă neam. Mi-a ajuns când am vrut să-i arăt neveste-mii cum se curăță un Beretta F92 și a zis că n-o interesează și-ar vrea să vadă ți să știe cât mai puține despre subiect.

– Păi mă, îți zic ce-am prins și eu. Genele cu nod sunt mai nasoale așa, fiind un smoc de gene, prinse toate într-un nod. am văzut câteva în videoclipuri cu pițipoance. Pentru că nodul ăla era colorat și era, zice-se “de efect” pe gene. Mie nu mi-a plăcut.
– Din ce-mi zici, pare nasol!
sunt și eu de acord.
– Tocmai de aceea, cele mai folosite și căutate sunt cele smocuri, fără nod. Sunt mult mai ușor de aplicat și nici nu-ți dai seama că sunt false.
– Mă, te pricepi, nu glumă. Când voi avea nevoie de sfaturi de abeauty, sau de scris un articol pe tema asta, mă pot baza pe tine?
– Dacă am timp, de ce nu. Ar fi mișto să-ți faci un vlog de beauty. Cine a mai văzut gagiu să prezinte cosmeticale.

Și mi-a rămas în minte. Asta chiar nu s-a mai făcut. Sau, cel puțin, nu știu eu. Hmm, se pune Conchita Wurst la socoteală?

Aceasta postare a fost citita de 1201 ori !

Comments

comments

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Pingback: A început să ne fie frică și de umbra noastră! – News Europe /

  2. Ana-Maria /

    Daca esti chel sau cheala nu inseamna ca esti urat sau urata. Eu am prietene chele care sunt foarte dragute pentru ca stiu cum sa se aranjeze.

Leave a Reply