Garajul de piese și laptopuri

Voiam demult să fac un post d-ăsta tâmpit. Uite hal de denumire: garajul de piese. Aș vrea să am un garaj plin de piese și laptopuri, evident.

Ce garaj… Mă gândesc la un hambar așa. Care să fie tixit de piese de Dodge Charger, îndeajuns încât să faci vreo 10 mașini cap coadă perfect funcționale.

Apoi, printre piesele alea de mașină să am mii de procesoare, plăci de bază, plăci video, monitoare și rami. Și astea grămezi grămezi încât să fac 10 computere să rupă orice de pe piață. Plus vreo 3o-40 piese de laptop, de prăsilă…

E, tare mi-aș dori să am eu garajul de piese amintit mai sus. Apropos de Dodge Charger. Nu mai spun că e mașina mea preferată.

Zic acum de garajul de piese de calculator. Pe un perete să am numai monitoare lcd nene. Monitoare lcd imense! Ba chiar curbate cum am văzut că s-au făcut acum OLED-urule alea…
Pe un alt perete să fie numai placi video cuplate toate între ele. Mă rog, inginerii tehnice să bag 20j de plăci într-un uber-sistem!

Ăla sistem, nu jucărie. Văzusem așa un filmuleț cu un nene de băgase într-un sistem meseriaș vreo 5 plăci video de ultimă generație. Și povestea că sistemul lui face vreo 5-6000 de dolari.
Un comentariu mai jos spunea “this guy’s Pc worths more then everything i own!”.

Mă rog, să revin la garajul meu de piese. Pe un alt perete să am etajele pline ochi de harduri nene. Numa harduri d-alea mari de 4 tera fiecare. Și sp am sute de bucăți. Ce piratebay sau NASA? Aș avea mai multă informație decât Pentagonul nene! Și tot garajul ăsta să-l pot controla printr-o tastatura laptop, montată pe spatele unei cămile împăiate. Musai să am și-o cămilă împăiată acolo!
collage2
Pe tavan mi-aș pune un ditamai video proiector care să-mi ruleze fără încetare episoadele din Supernatural și Vengeance Unlimited. Cu tot cu subtitrări, evident…

Cam ăsta ar fi garajul meu de piese. Vorbii aici doar de o încăpere, în alta să fie numa motoare de mașini, cabluri, furtune, cotiere, fel de fel. Toate aranjate așa frumos, cum le au ăia-n MythBusters…

Chiar, mai știe cineva cum a rămas treaba între RDS și Discovery? Tot în coadă de pește și-n pom așa?

Astept Vinerea Neagra a preturilor la Laptop Garage! Asta ca sfat așa, căci am de gând să-mi iau și-un mouse nou și-o geanta laptop!

Aceasta postare a fost citita de 1991 ori !

Comments

comments

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Iulianu /

  Arata bine, insa as fi fost super misto sa vad componente doar de calcutor, doar procesoare!
  Ca sa-mi fac asa o parere despre care e diferent de is asa mari preturile uneori , sau de ce is asa de mici avand in vedere ca difera doar marca…

 2. Aditoi /

  Eeee, mai vedem…

 3. Aditoi /

  Tu stii ca eu visez sa castig la loto, deci daca imi ajuta Dumnezeu, ne luam o casuta si iti faci garajul mult dorit. Dar iti iei toate “minunile” alea, una cate una, nu toate odata.

  1. Spanac / Post Author

   Dacă voi căștiga la loto fată, nu-mi voi face doar un perete așa. Am voie să fac și holul?

Leave a Reply