Gasesti tot ce-ti trebuie pentru sportul pe care-l practici la ArtSportTotal.ro

Recomandarea pe care o auzim zilnic pe la TV este sa facem cel putin 30 de minute de miscare zilnic. Insa nu este cazul sa fim absurzi, fiindca nu oricine are si timp pentru exercitii zilnice. In special cei care lucreaza o zi intreaga la birou, sunt la fel de epuizati ca cei ce depun efort fizic sau stau in picioare toata ziua. Durerile apar negresit si in corpul lor, tocmai din cauza sedentarismului si pozitiei deloc corecte pe scaun. Iar la finalul zilei cine sa mai aiba energie sa mai faca si 30 de minute de miscare?

Daca privim printr-o lentila a realitatii, in special in secolul in care suntem, de fapt suntem norocosi daca reusim sa ne facem timp in weekend o ora pentru sport. Digitalizarea si-a lasat amprenta asupra lifestyle-ului nostru si asta se revede din faptul ca ne imbolnavim mai des si traim mai putin.

Tu de ce esti pasionat?

Nu trebuie sa fii vreun expert ca sa faci putina miscare. Daca nu prea te atrage mersul la sala, fiindca nu iti doresti sa se holbeze lumea la tine in timp ce-ti prinzi urechile incercand sa-i dai de cap unui aparat, atunci poti face exercitii in confortul propriei case. Nu te vede nimeni, nu conteaza daca mai cazi, te ridici te scuturi si o iei de la capat. Imbunatatirea sanatatii poate incepe cu articole sportive si accesorii fitness de la Art Sport Total, saltele comode, benzi elastice, corzi, greutati si multe altele. Insa, daca tot e cald afara, ce ai zice sa incerci niste sporturi in aer liber?

Cu siguranta ai familie sau daca locuiesti singur tot ai tu niste prieteni. Stabileste o zi din weekend cand sa va intalniti toti, luati masa impreuna si adaugati si un plus de distractie ecuatiei prin sport. Poate va era dor de un badminton sau tenis de camp, poate aveti un teren perfect pentru fotbal sau poate ai si niste prietene si le-ai putea invita si pe ele pentru o partida de volei sau chiar baschet. Nu conteaza ca-s micute de statura, competitivitatea lor compenseaza si uneori te miri si tu de cat de bine arunca la cos.

Aveti o piscina unde sa va balaciti? Atunci distractia poate incepe cu water-polo. Tot ce aveti nevoie este de doua porti si o minge. Indiferent de ce sport esti pasionat, vei regasi la ArtSportTotal.ro toate echipamentele necesare.

Contact: 0734.727.137

Leave a Reply