Germania a ucis Brazilia cu șapte ghiulele…

Efectiv am stat câteva minute să găsesc titlul acestui post. Germania a înfrânt Brazilia, cu un scor istoric, 7-1. după cum spuneam în postul anterior, acum în Brazilia este haos. Bătăi stradale, sper să nu fie nimeni rănit grav sau ucis însă. La asta poate duce fanatismul. Sunt fanatici deoarece o asemenea înfrângere înseamnă ștreangul pentru brazilieni.
Erau buni doar la fotbal. Acum au fost călcați în picioare și umiliți de nemți, chiar în propriul teren. Parcă am văzut imaginile de la mineriada din 1991.
Îmi pare rău pentru ei, dintr-o echipă puternică, favorită la titlu, au avut o pasă atât de proastă în meciul acesta. Mi-a plăcut cum suporterii brazilieni aplaudau al șaselea și-al șaptelea gol al Germaniei, însă la golul lor nu au prea schițat niciun zâmbet.
Brazil-Germany-Match1
Nu mă înțelegeți greșit, mă bucur că a câștigat Germania, însă mă așteptam la un 3-1 sau 6-5 la 11 metri, ceva de genul ăsta. Absolut nimeni nu-și imagina că-n minutul 37 va fi deja 5-0 pentru Germania. Absolut nimeni, nici broasca aia țestoasă, urmașa caracatiței Paul, care-a prezis victoria Braziliei. Să vedeți voi ce supă bună va ieși din țestoasa aia mincinoasă.

Și cu ocazia asta, hai să vă spun ȘAPTE poante (creație personală) despre acest meci.
– Braziliencele de la colț de stradă vor presta GRATUIT pentru conaționali, dar îi vor taxa ÎNȘEPTIT pe turiștii nemți.
brazilian-booty-elite-daily legs-prostitute-sex
– Gurile rele susțin că nemții au plătit o sumă din ȘAPTE cifre lui Zuniga pentru scoaterea din joc a lui Neymar.
– Nici la lovituri de pedeapsă nu puteai scoate un asemenea scor.
Germania nu s-a ridicat la nivelul României, ce-a bătut de două ori Liechtensteinul la diferență mare de scor (7-0 și 8-0)

– De azi, Brazilia va exporta cafea cu prețul ÎNȘEPTIT.
– În timp ce în Brazilia se va discuta înă 50 de ani de acum încolo de această înfrângere, nemții vor uita după 3 zile de beție absolut tot.
– Antrenorul Joachim Löw voia inițial să-l introducă pe teren pe Podolsky, însă acesta și-a scrântit glezna țopăind de bucurie la al treilea gol al Germaniei.

There are 3 comments left Go To Comment

  1. Publicitate Adwords /

    Înainte de a pleca în Brazilia, nemții au dat prin România unde au aprofundat șeptica!

    1. Spanac / Post Author

      :))))

  2. Pingback: Azi e finala mică, între Olanda și Brazilia. Cine va câștiga? /

Leave a Reply