Google cumpără Facebook?

Erori fraților. Nu merge feibucu’. Plânge lumea pe stradă ca la moartea lui Kim Jong ăla. Mai nasol e că nu merge mai nimic extern. Mail? Oricum nu mergea… Wikipedia? Ești român? Lasă că școala vieții e barbutul, nu e nevoie de wikipedia.
Pe youtube nu merge decât filme urcate de români. Care e treaba? Facebook va fi cumpărat de google? apropos de Google, căutările merg, dat click pe linkuri, din părți!

Ce chestie ciudată. Ori e ceva făcut să nu meargă la români, ori nu-mi mai merge mie netul decât metropolitan. Dar așa am o lene să dau restart ca să testez teoria asta… Brb, Supernatural. Văd eu mâine. Mă rog, azi, pe seară, când m-oi trezi. Modul bufniță enabled!

L.E. Își reveni. Wtf! Stupid net, you make me look bad!

There are 7 comments left Go To Comment

 1. Pingback: Google cumpără Facebook?Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro /

 2. Porcu /

  Nu a fost doar la tine, așa că relaxo. Părerea mea e că s-ar putea să aibă sau nu de-a face cu faptul că Google ne pregătește ceva de săptămâna viitoare…dacă încă nu ști, site-urile ”pirat” nu vor mai avea nicio pagină indexată în punctul G.

  1. Spanac / Post Author

   Cum adică site-urile pirat? Care-s alea?

   1. Porcu /

    Hai că ai aflat între timp 😀

    1. Spanac / Post Author

     Da, dar deja lumea știe ce și cum. Și vor reveni programele gen Kazaa, eMule și ODC… :)). Asta în caz că site-urile de torrente vor dispărea definitiv. Pirateria nu poate fi oprită.

 3. Daniel /

  Are google asa multi bani sa cumpere facebucu’. Mai trebuie sa cumpere oameni si e totul asa cum trebuie.

  1. Spanac / Post Author

   E pe locul 52 în lume, cel puțin așa zice Forbes. Facebook e departe, 510.

Leave a Reply