Grupul El Studio deschide un nou salon de înfrumusețare

Grupul El Studio anunță deschiderea unui nou salon de frumusete sector 5, cel de-al șaptelea aparținând grupului. Acesta va fi amplasat în sectorul 5, pe Calea 13 Septembrie, nr. 237, bloc T1C, parter. Lansarea oficială a celui de-al șaptelea salon de înfrumusețare El Studio va avea loc în data de 6 mai, în cadrul unui eveniment care nu trebuie ratat.

Atunci veți cunoaște echipa El Studio și serviciile pe care aceasta le oferă, veți afla amănunte despre promoțiile oferite și veți fi primii care vor afla de pachetele speciale pregătite special pentru clienții saloanelor grupului.

Cel mai nou salon frumusete 13 septembrie va oferi aceeași gamă completă servicii ca și celelalte șase: coafură, manichiură și pedichiură, masaj, cosmetică sau epilare definitivă IPL, toate la prețuri corecte. Clientela va fi tratată cu profesionalism, calitate, respect, eleganță și pasiune. Astfel se obține rețeta perfectă pentru relaxare sau înfrumusețare. Fiecare client beneficiază de consiliere personalizată. Astfel, saloanele de înfrumusețare El Studio se pliază pe nevoile și dorințele fiecărui client în parte.
lansare-els7

Întotdeauna ingredientele principale cu care se poate construi o companie eficientă sunt încrederea, puterea exemplului și munca în echipă. De altfel, condiție esențială a succesului e să ai alături o echipă puternică. Grupul El Studio se bazează pe respectul, calitatea, stabilitatea, comunicarea și profesionalismul unei echipe sudate.

Toate produsele folosite în aceste saloane sunt profesionale, destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de partenerii grupului: Wella, SP, Nioxin, Londa, Moroccanoil, Academie, Gigi, Repechage, OPI etc.

Clientela e așteptată mereu cu un zâmbet, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună și un fundal sonor relaxant. Tinerii specialişti ai saloanelor grupului stăpânesc la perfecțiune metodele de a va face să străluciţi, să arătați că chiar sunteți speciali, să vă destresați şi să vă revină pofta de viaţă. Aici vă veți remodela frumuseţea şi veți regăsi magia unei imagini perfecte.

Între anii 2005 și 2014 s-au deschis șase saloane de înfrumusețare marca El Studio, în cartierele bucurștene Floreasca, Timpuri Noi, Lacul Tei, Moșilor, Unirii și Lujerului. Fiecare salon a contribuit la consolidarea poziției ocupate de grupul El Studio pe piața bucureșteană a înfrumusețării, acesta reușind să exceleze de fiecare dată și cu ajutorul partenerilor săi în online, Danco Vision și DigitalU, și a serviciilor integrate oferite de aceștia.

Managementul companiei are un plan ambițios de dezvoltare pentru anii următori, care va implica un număr de 10 saloane El Studio deschise până în anul 2020.

salon

Leave a Reply