High Jump – cea mai noua locatie de distractie pentru copii

Copiii au foarte multa energie, motiv pentru care activitatile, jocurile sau sporturile in aer liber este foarte recomandat. Interactiunea cu alti copii si socializarea trebuie facuta de la varste mici, deoarece in acest fel cel mic isi dezvolta propria personalitate. Tocmai datorita acestor lucruri, Waterboyz a deschis cea mai noua locatie de distractie pentru copii, care ofera activitati antrenante si amuzante pe care cei mici le pot face chiar si impreuna cu parintii. Este vorba despre High Jump – un parc de trambuline care este un concept marca Waterboyz si care are locatia in Brasov. Este un loc ideal in care cei mici se pot juca si pot socializa cu alti copii, in conditii de maxima siguranta.

High Jump – parcul de trambuline este cea mai noua optiune de divertisment in Brasov, pentru familii, grupuri de tineri, copii si adulți care doresc sa se distreze. Cu aproximativ 800 de metri patrati de trambuline de interior si alte facilitati, acest loc este o atractie principala pentru distractie si recreere. Daca cel mic este hiperactiv, dar nu este pasionat in mod special de vreun sport anume, atunci parcul de trambuline High Jump reprezinta cea mai buna alternativa pentru acesta. In acest fel, se distreaza facand miscare, lucru care il mentine in forma si il ajuta in vederea imbunatatirii starii de sanatate fizica si mentala.

Daca esti dornit de distractie si voie buna (indiferent de varsta), atunci High Jump este locatia ideala pentru tine si familia ta. Ce iti ofera locatia? O piscina de bureti, un traseu Ninja Warrior pentru pasionatii de adrenalina, o zona pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, trambuline / baschet pe trambuline si un cafe & lounge, pentru cei care iti doresc sa savureze o cafea in liniste. Cu aproximativ 800 de metri patrati de trambuline de interior si alte facilitati, acest loc este o atractie principala pentru distractie si recreere. Poti veni alaturi de prieteni sau familie, ca sa aveti cu totii parte de distractie si voie buna. High Jump este singurul parc de trambuline din Brasov si numarul unu pe tara!

Cea mai noua destinatie marca Waterboyz.ro va asteapta sa ii treceti pragul! Waterboyz este o companie tanara si entuziasta din Constanta, reprezentata de oameni dinamici si pragmatic, care va ofera servicii de amenajari locuri de joaca de interior si exterior, panouri interactive cu aplicatii educative si distractive, carusele, trenulete si alte echipamente electrice de interior si exterior, echipamente gonflabile de orice tip, aventura parc de interior, trambuline, tiroliene, unitati de catarare, trambuline, tiroliene, unitati de catarare, pardoseli pentru locuri de joaca interior si exterior, echipamente pentru targuri si balciuri, echipamente  de realitate virtuala, laser tag, laser maze, echipamente complete de realitate virtuala, cinema 5d-9d, patinoare sintetice.

Waterboyz aduce distractia in orice loc si ofera consultanta, proiectare, executie si montaj, totul pentru a garanta un spatiu destinat distractiei si voiei bune. Vreti sa ridicati un loc de joaca de la zero si nu stiti exact de unde sa incepeti? Aveti nevoie de consultanta cu privire la ce produse sa alegeti?  Waterboyz va ofera solutii si va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri. Acolo unde este cazul se pot deplasa la fata locului pentru a analiza spatiul de joaca de care dispuneti.

Aceasta postare a fost citita de 265 ori !

Comments

comments

Leave a Reply