Horns cu Daniel Radcliffe a apărut pe torrente!

Filmul Horns, programat în cinematografe pentru finalul acestei luni, a apărut deja în calitate DVD-Rip pe torrente. Nu este primul film care să fie “scurs” pe torrente înainte de apariția lui la cinematografe. de obicei asta se întâmpla cu peliculele de duzină, care apăreau direct pe DVD. Însă, anul acesta, primul a fost Expandables 3, iar acum Horns.

bscap0051Prin acest material NU ÎNDEMN cititorii să-l dea jos de pe net, ci îmi exprim dezaprobarea față de aceste situații. Nu e normal ca un film, chit că e filmat anul trecut, să fie “eliberat” chiar cu o lună înaintea apariției lui la cinema. din câte se pare, e o mână răuvoitoare în spatele aceste mișcări, deoarece pre apar filmele bune fix cu o lună înaintea avampremierei la cinema.

 

There are 17 comments left Go To Comment

 1. Sarcasticu /

  Ca și Maleficent, o adorare directă. 🙂

  1. Spanac / Post Author

   L-ai văzut deja?

   1. Sarcasticu /

    Pe cine? :))

    1. Spanac / Post Author

     Pe ăla cu peștele! I-ai zis să-mi lase și mie două jimble?

 2. Andrei /

  Bine ca esti tu mai catolic decat Papa…

  1. Spanac / Post Author

   Sunt ortodox mă…

   1. Andrei /

    Credeam ca ortodocșii cred in puterea torrentului 😛

    1. Spanac / Post Author

     Șforța fie cu tine, fiule!

 3. Ionut /

  diseara ma uit la el

  1. Spanac / Post Author

   Cel mai corect ar fi să îl vezi la cinema mai întâi.

 4. Stefan /

  Probabil că și scăpările astea își au rostul lor. Așa mai scrie unu, mai vorbește altul despre el… un soi de publicitate făcută pe la spate. Evident, e tot piraterie, dar cu știrea producătorilor.

  1. Spanac / Post Author

   În cazul lui Expendables am înțeles că îi făcuse filmului “scăpat” reclamă chiar stallone. Acum, nu știu ce să mai zic. Nu cred că-ar avea nimeni de câștigat din asta.

 5. Pingback: Recomandare muzicală: Coldplay – Viva La Vida /

 6. Mihaita /

  Buna chestia cu Dvd , deja cred ca au trecut doua sau trei zile de cand am dat de el in format Bluray cu subtitrare in romana pe un site de filme online , deci daca nu ar fi scapari oare cum ar reusi sa-l puna in asa scurt timp in format HD si bluray mai peste tot ?

  1. Spanac / Post Author

   Și eu cred că fac expre la unele filme așa. Nu înțeleg de ce, însă sunt chestii de marketing. Sau pur și simplu, au crezut americanii că filmul e prea prost ca să-l dea la cinbema. Însă, în cinema se tot anunță cu mare fast filmul, peste tot în lume.
   S-ar putea să fie și o versiune prescurtată a filmului, asta de pe net, că are numai 1 oră și 20 de minute.
   Runtime: 120 min, la cinema. Deci aia e treaba. La cinema ni-l dă tot, ca să înțelegem mai bine.

   1. Mihaita /

    Sincer nu stiu ce sa-ti spun deoarece nu la-m vizionat la cinema ci la tipul de care am zis pe site si e trecut si aici la tine la website .
    Ideea este ca am monitor 24 si chiar mi-a placut sa-l vizionez si acasa deaorece auzisem cate ceva despre el si din partea mea not 8 o au , destul de reusit ,recomand .
    La multe dintre filmele ce au aparut anul asta am zis si eu ca si tine scapari intentionate , pentru ca lumea prefera sa vada filmul la cinema insa scapi pe piata versiune bluray asta e prea de tot 🙂 .

 7. Pingback: Horns, "scăpat" pe net are doar… 80 de minute! /

Leave a Reply