Horns, scăpat pe net, însă… mai scurt!

Anunțam zilele trecute faptul că Horns cu Daniel Radcliffe (Harry Potter), a “scăpat” pe net. Azi m-am prins de-o chestie nouă. Ce-i pe net, calitate foarte bună, are doar 80 de minute. Însă pe imdb, băieții ne anunță cu 120 de minute de film. Așadar, 40 de minute din film… lipsesc.
bscap0051
Atunci, cred eu, a fost o metodă de marketing și asta, ca să atragă lumea la cinema. Poate, însă la Gardienii Galaxiei ne-au dat 15-20 de minute de preview, nu o oră și ceva.

Am căutat așa și la Expendables 3, să văd care e treaba. Runtime: 126 min. Asta la 90 de minute pe care le-am văzut eu.
Și nu cumva să vă imaginați că avem în cinema versiunea “Directror’s cut“, deoarece nu prea se eliberează alea decât după ani buni. Abia prin 2000 și ceva am văzut versiunea întreagă de la Terminator 2.

În orice caz, eu unul abia aștept să văd filmul Horns la cinema.

There are 8 comments left Go To Comment

 1. Nea Cornel /

  Varianta mea are 159 minute cu tot cu creditele de la final. Luată acum o oră.

  1. Spanac / Post Author

   De pe net? Imposibil!

   1. Nea Cornel /

    Scuze am greșit! 1:59 minute adică 120 de minute. http://imgur.com/SiMytgf

    1. Spanac / Post Author

     Clar, trebuie văzut la cinema!

 2. Spunsieu /

  Am observat asta la Stapanul Inelelor, varianta pe care am vazut-o pe net. Nu am recunoscut unele scene si asa mi-am dat seama ca aia de la tv a fost mai scurta.

  1. Spanac / Post Author

   Lasă la TV, că ăia taie în prostie tot ce conține scene mai nasoale. Ultimul a fost kill bill, din ce am văzut eu. Păi scenele când tăia Uma în stânga și-n dreapta, le-au înjumătățit!

 3. Ionut /

  la tv se taie mult pentru a face loc relamelor

  1. Spanac / Post Author

   Nu, nu numai de asta. Se taie secvențele “mai violente”. În Kill Bill, de exemplu, fiind ultimul văzut la TV, a tăiat o bucată de câteva minute, de când i-a tăiat mâna ăleia de picta aia pereții cu sânge. La fel în Terminator, când și-a tăiat ăla pielea, să arate scheletul metalic, au scos asta…

Leave a Reply