Hoțul și mâncarea pentru câini Food4Dogs

Citisem mai demult un caz din justiția americană, care m-a făcut să râd cu atâta poftă încât am crezut că-mi crapă burta.
Familia Smith (nume generic), formată din mamă, tată înalt, chel și cu ochelari, cu moacă tâmpă de Chevy Chase, precum și 3 copii gălăgioși și enervanți, pleacă în vacanță. Pentru două săptămâni. Nu ca noi, care prindem un weekend la munte credem c-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Și-au luat ei la revedere de la vecini, au lăsat câinele la un unchi, s-au suit în dubiță și hop la aeroport.
Oamenii au plecat în Hawaii și s-au distrat. Însă povestea noastră se petrece în casa familiei Smith, mai precis în… garaj.

Un hoț a văzut că-i casa nelocuită de 2 zile și-a intrat în garaj, reușind să întredeschidă ușa atât cât să se strecoare înăuntru. Însă întâmplarea face că hoțul a rămas acolo captiv, ușa închizându-se după el. A încercat să intre în casă, însă ușa dinspre garaj și casă era ferecată bine. Ușa de la garaj nu se putea deschide din interior, decât din exterior.

A man chews on a dog bone. Putea s-o deschidă cu telecomanda. Însă degeaba a bâjbâit după telecomandă, căci n-a găsit-o. Tot degeaba a urlat el ți-a lovit cu furie ușa garajului, nimeni nu l-a auzit, iar ușa era solidă, nu o tâmpenie de tablă subțire.

Întâmplarea fericită, dacă putem spune așa a fost că a găsit o lanternă și niște baterii. De băut avea câteva baxuri de Pepsi, iar de mâncat… a mâncat de foame hrană pentru câini, de la Food4Dogs
Nevoile și le-a făcut în niște pungi de gunoi, iar hoțul nostru a stat acolo vreo 10 zile.

pepsiPână a venit familia Smith din vacanță, arsă de soare. Când au deschis ușa de la garaj, să dea-n apoplexie și alta nu. Un bărbat neras, speriat și murdar era în garajul lor, ferindu-se cu ochii de lumina soarelui. În garaj, totul prăpăd. Mâncare pentru câini peste tot, doze goale de Pepsi și-un miros insuportabil de wc public.

Abia se putea ține pe picioare, atât de slăbit era. Familia Smith a chemat poliția, l-a luat pe tip și l-a dus la spital. Însă individul i-a dat pe Smithi în judecată, pentru sechestrare de persoane. Și culmea culmilor, a câștigat procesul. Daune 100.000 de dolari, atât a primit. Asta deoarece el nu reușise să fure nimic, iar paguba a fost de câteva sute de dolari, cât a costat hrana pentru câini, bateriile consumate pentru lanternă și dozele de Pepsi.

Și din ce-am înțeles, gagiul și-a luat banii și s-a făcut nevăzut. Probabil șade și acum liniștit cu burta în soare în Aruba, insulele Fiji sau chiar în Hawaii.
Voi ce părere aveți? Cum a fost justiția în cazul ăsta? Ceva asemănător a fost și cu Becalii și hoții de Maybach!

Leave a Reply