Husele prelungesc viața telefonului

Smartphone-ul e un accesoriu de care ne folosim zilnic. De aceea s-a dezvoltat și industria accesoriilor pentru telefoanele mobile inteligente. Husele, carcasele, foliile de protecție și diverse alte gadget-uri complementare care amplifică funcționalitatea și prelungesc viața telefonului, conferindu-i un nivel superior de rezistență, sunt la mare căutare.

Pentru mulți utilizatori, husa pentru telefon poate părea un accesoriu minor, prea puțin important. De fapt, este un accesoriu esențial pentru cei care îi înteleg utilitatea practică. Husele protejează dispozitivele și le prelungesc cu mult durata de viață.

Piața huselor și carcaselor pentru smartphone-uri e foarte diversificată. Trebuie să știi să alegi dintre miile de alternative disponibile. Pentru asta, foarte uzitat este Tabnet.ro, un website dedicat comercializării soluțiilor de protecție, care are orice astfel de accesorii, pentru toate gusturile. Astfel, aici am găsit diverse modele de huse petru iphone 6, un telefon pe care mi l-am cumpărat de curând.

Care sunte rolurile unei huse de protecție?

Principalul element ce trebuie avut în vedere la alegerea unei huse sau carcase pentru smartphone e reprezentat de factorul de protecție. Cu cât accesoriul oferă mai multă rezistență telefonului la șocuri, vibrații, umiditate și praf, cu atât va fi mai util. Indiferent că vorbim despre huse iPhone 6, despre carcase pentru Samsung Galaxy S6 sau oricare alte tipuri de huse, factorul de protecție pe care acestea îl oferă trebuie să fie ridicat.

Inevitabil, în timpul utilizării unui smartphone apar urme de uzură. Zgârieturi fine, ciobituri, crăpături, carcase plesnite sau display-uri fisurate reprezintă neajunsuri ce pot fi preîntâmpinate cu ajutorul unei huse potrivite.

Rolul de protecție al husei depășește protecția aspectului și a urmelor de uzură, ajungând la protejarea unei investiții considerabile. Investiția de câteva mii de lei într-un smartphone poate fi astfel protejată cu doar câteva zeci de lei. În catalogul de produse disponibile în cadrul magazinului online tabnet.ro găsim huse și carcase cu prețuri cuprinse între 30 și 70 lei.

Protecția la superlativ e oferită aici la costuri avantajoase. Și apoi, un telefon în stare impecabilă poate fi revândut mult mai ușor și la un preț mai bun, fapt care obligă utilizatorii să-l păstreze în cele mai bune condiții.

Alt rol pe care îl îndeplinesc husele și carcasele e cel estetic. Accesorizarea unui smartphone cu huse și carcase deosebite duce la îmbunătățirea aspectului acestuia. Soluțiile existente la Tabnet pot mulțumi orice gusturi și exigențe.

Utilizatori și preferințe

O categorie de utilizatori e cea a celor care vor să păstreze pe cât posibil aspectul inițial al telefonului. Pentru ei sunt potrivite husele din plastic transparent, ultra-subțiri, ori carcasele metalice în culori apropiate de cele ale smartphone-ului. Acestea se pliază perfect pe structura telefonului și oferă acces facil la butoane, mufe și cameră.

Alți utilizatori vor să schimbe radical aspectul telefonului, personalizându-l după preferințe. Există o gamă variată de opțiuni: huse colorate, cu design-uri speciale, carcase care imită aspectul unui portofel, al unei cărți sau huse cu imprimeuri viu colorate. Materialele din care pot fi confecționate husele diferă: piele, metal, plastic, silicon, cauciuc sau alte materiale ce pot modifica integral aspectul smartphone-ului.

Mai există o gamă de utilizatori pentru care contează funcționalitatea husei. Unii doresc huse antiaderente, ori caută carcase de tip flip, care să lase vizibil display-ul telefonului, în timp ce alții caută multifuncționalitatea, adică huse care pot îndeplini și rol de portofel sau de portcarduri. Majoritatea clienților preferă funcționalitatea sporită.

La Tabnet există o gamă variată de huse și carcase ieftine, pentru modele de telefoane ale mărcilor Samsung și Apple. Oricine poate găsi aici soluția optimă. Doritorii trebuie să-și identifice nevoile, sau să acceseze adresa web www.tabnet.ro pentru vizualizarea catalogului de produse. Astfel, vor găsi rapid husa căutată.

La magazinul virtual tabnet.ro, beneficiem de transport gratuit oriunde în țară, pentru comenzi de peste 200 lei. Primim cadou o folie protecție ecran Ultra Clear HD la fiecare comandă de husă Iphone 6/6s sau 6 Plus. În această perioadă, multe huse și accesorii pentru telefoane inteligente din Tabnet au reduceri mari de preț.

Astfel, pentru Husa Iphone 6+/6S+ All Inclusive Black am plătit numai 69 lei, în loc de 130, ceea ce înseamnă o reducere de preț cu 47%. Astfel mi-am îmbrăcat noul telefon Iphone 6+ și am primit gratuit o foarte utilă folie de protecție. Materialul acestei huse moderne e pielea naturală și plasticul aluminizat.

husa-iphone-6-6s-soft-black-113

Aceasta postare a fost citita de 1505 ori !

Comments

comments

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Dan /

    Da, e adevarat. Folosesc huse inca de la aparitia acestora si pot sa spun ca, in momentul in care scot telefonul din husa, e ca nou – fara sa exagereze deloc! Primul lucru cand imi cumpar un telefon, este sa-i cumpar husa. Preferabil originala, nu “facaturi”.

  2. Javascript function /

    Asa este.

Leave a Reply