Idei de cadouri inedite pentru copii – cutii muzicale și alte jucării

Copilăria este de departe una dintre cele mai frumoase etape ale vieții, în care toți copiii ar trebuie să fie iubiți, ocrotiți și să primească cadouri, indiferent de vârsta lor. De la jocurile care se pot organiza în interior, fie jocuri logice, cărți de colorat, fie lecturi din cărțile preferate și până la jocurile pe afară cu biciclete, leagăne și trambuline, copiii se vor bucura la fel de mult de plăcerea jocului și de întâlnirile cu prietenii.

Ceea ce pot face părinții pentru ei pentru a se asigura că au parte de momente plăcute care vor rămâne peste ani, este să le cumpere cadouri copii care le pun imaginația la treabă – și în același timp care să contribuie și la educația lor, chiar așa, prin joacă.

Ce magazine și ce gen de cadouri alegem

Jucăriile pentru copii nu sunt întotdeauna ușor de ales, deoarece copiii se plictisesc destul de repede, prin urmare vor avea nevoie de acele jucării care să îi captiveze pe termen lung.

Un astfel de magazin în care se pot găsi jucării special alese pentru fiecare etapă de creștere este Bebeluc.ro. Într-adevăr, aici se poate spune că jocurile și jucăriile sunt prezente într-o mare varietate de categorii, suficiente cât să bucure copiii și părinții deopotrivă. De la jucării și jocuri educative până la biciclete și jocuri în curte, oferta este atât de bogată încât nu ai cum să nu cumperi ceva, fie doar o carte, un joc de societate sau o jucărie muzicală.

Sunetul muzicii, o încântare pentru urechile celor mici

Până și cei mai mici copii se pot bucura de sunetele fermecate produse de cutiile muzicale. În special bebelușii vor fi cei care se vor opri din plâns și se vor liniști treptat dacă aud sunetul pe care îl scot diversele cutii muzicale.

Într-adevăr, în perioada delicată a creșterii dinților, bebelușii sunt greu de calmat, indiferent de metodele folosite. S-a demonstrat științific că muzica, mai ales cea cu ritmuri simple, are darul să capteze atenția celor mici și aceștia să se concentreze pe ceea ce aud, uitând astfel pe moment de durere. Sau în momentul în care sunt la masă și refuză hrana, pot fi ușor „păcăliți” prin distragerea atenției cu ajutorul unei cutii muzicale și în felul acesta vor deveni mai cooperanți.

Cutii muzicale cu diferite sunete și figurine

Una dintre cele mai iubite jucării sunt cutiile muzicale, în nuanțe pastelate, obiecte atemporale care pot fi păstrate cu grijă ca un simbol al copilăriei. Recomandat copiilor mici, dar și celor peste trei ani, cutiile muzicale sunt o modalitate plăcută de a-i introduce în universul muzicii clasice. Fie că au în centru o balerină care dansează, fie unicorni, pinguini sau rățuște, vor atrage întotdeauna atenția. Copiii se vor trezi sau adormi în sunetul liniștitor al muzicii și al mișcărilor figurinelor. Unele cutii prezintă și sertare unde cei mici pot ascunde comorile personale, ca într-un mic seif. Cutiile muzicale pot fi dăruite și cu siguranță se vor bucura de multă apreciere.

Hai pe site-ul bebeluc.ro pentru mai multe detalii!

Contact: office@bebeluc.ro

Leave a Reply