În videochat se pot câștiga și 30.000 de euro lunar!

Fetele care lucrează ca într-un studio de videochat se pot lăuda cu banii pe care îi câştigă. În România nu prea există oferte de locuri de muncă bine plătite, iar modelele sunt foarte mulțumite de nivelul câștigurilor pe care le obțin. Sigur, nu-i ușoară o astfel de muncă. Ca să tedezbraci în fața unei camere de luat de vederi, trebuie să depășești niște tabuuri personale și ale societății. Pentru asta, ai nevoie de o motivație extraordinară. Un motiv foarte puternic e câștigul material, iar în videochat se pot câștiga și 30.000 de euro lunar.

Sigur, pentru a lucra într-un studio de videochat ar mai trebui să ai între 18 și 35 de ani și să ai un fizic plăcut. Nu trebuie neapărat să poţi câştiga un concurs de miss, însă ar mai trebui să cunoşti limba engleză măcar la nivel de conversaţie uşoară. Ar mai trebui să te simţi în largul tău în fața unei camere de luat vederi. Îndeplinind aceste condiții, ai de unde alege unde anume să lucrezi. Trebuie doar să cauți videochat Bacau.

O fostă colegă de școală, care a lucrat o vreme în această industrie mi-a spus că Seduction Studio ar fi cel mai profesionist studio videochat din Bacau și unul dintre cele mai tari din România, având deja recunoaștere internațională. Beneficiind de multă experiență în spate, studioul are o organizare impecabilă. Administrarea activității și eficiența sunt perfecte.

La Seduction Studio există mediul optim de lucru pentru modele, aici existând cele mai luxoase și rafinate decoruri, fiecare model având la dispoziție câte o cameră cu design original. În general, fetele pot câștiga minim 1500 de euro pe lună, însă modelele cu experiență și dedicație câștigă și 30.000 de euro lunar.

În plus, discuțiile purtate între modele și clienții lor nu sunt doar despre sex, cum s-ar crede, și nici nu implică neapărat nuditatea. Videochat-ul are conținut adult sau non-adult. Cel cu conținut adult presupune că modelele și clienții discută într-un cadru privat diverse subiecte (inclusiv erotice) și pot avea loc scene de nuditate.

În cadrul videochat-ului cu conținut non-adult modelele discută cu clienții în privat subiecte fără caracter erotic, iar nuditatea este exclusă. Aici, conversațiile variază, având ca teme hobby-uri, filme, muzică etc. Mai mult, fiecare lucrătoare își poate selecta interlocutorii și să conducă dialogul. Clienții plătesc minutele de discuție privată cu modelele și nu le poate fi încălcată intimitatea.

Modelele au la dispoziție chiar tot ce ar putea avea nevoie pentru a performa și pentru a obține câștiguri mari. Corectitudinea e subînțeleasă, toate lucrătoarele primindu-și la zi banii care li se cuvin. Firma le păstrează secretă identitatea. Și apoi, pentru un plus de protecție, se și recomandă ca modelele să poarte nume fictive.

Într-o eră a vitezei și a internetului, studioul de videochat este “evadarea directă” pe care o poate avea oricine din viața sa anostă, cotidiană. Desigur, ne putem juca un joc pe calculator, sau să ne uităm la un film, dar putem să participăm propriu zis la ceva? Ei bine, nu. Dar când stai de vorbă cu una dintre modelele de la videochat, visele tale pot deveni realitate.

Leave a Reply