Începe sezonul mult așteptat, cel de ales decorațiuni de Crăciun pentru exterior!

Vine cu pași repezi sfârșitul de an și sezonul sărbătorilor de iarnă. Adulții se bucură și ei ca niște copii când vine vorba de decorațiunile acestui sezon. Se spune să îmbrăcăm totul în haine de sărbătoare! Predomină adesea luminile, însă paleta cromatică, forma și textura decorațiunilor trebuie de asemenea să fie o completare și să creeze acel decor feeric.

Este o adevărată nebunie să alegi decoratiuni de Craciun pentru exterior mai ales. Mulți cred că mare, luminos și cât mai colorat sunt reperele potrivite. Așa să fie oare? Iată câteva sugestii de bun gust, decorațiuni pe care le poți alege oricând din cadrul magazinului DecoDepot.

Ghirlande luminoase

Aproape orice tip de instalație este preferată. Aceasta va pune la propriu un accent pe anumite zone. Pentru cei care își doresc să mențină totul la nivel minim decorat pot opta pentru diverse surse luminoase precum ghirlandele. Pot fi agățate în copaci, pot îmbrăca trunchiul sau pot contura orice obiect din curte sau de la exteriorul casei. Efectul va fi unul wow de fiecare dată.

Alege specific instalațiile destinate a fi folosite la exterior, pentru a rezista cu brio diferențelor de temperatură. Optează de asemenea pentru ghirlandă cu țurțuri pentru zona de exterior a ferestrelor și vei obține cu efort minim un decor spectaculos.

Căsuța din povești este la tine!

La Decodepot.ro există destul de multe variante de decorațiuni de exterior. Poți alege acele obiecte care compun povestea Crăciunului. De la căsuțe poștale roșii, exact ca cele din desene animate, până la reni sau forme luminoase precum stele ai de unde alege ceva potrivit cu decorul tău. Decorează aleea principală cu un copac luminos spre exemplu.

Drăgălașe sunt și figurinele ceramice. Acestea pot fi amplasate oriunde, de preferat însă să fie o sursă de lumină care să evidențieze cât de detaliat sunt lucrate. Bufnița sau copil cu brand în brațe sunt câteva opțiuni.

Alege din timp, cumpără de la DecoDepot online

Perioada sfârșitului de an vine de obicei cu multă aglomerație, cu multă zarvă. Așa cum este firesc, toată lumea este preocupată de ideea de a decora, de a cumpăra cadouri etc. Evita să fii limitat din punct de vedere al stocului, să nu ai prea multe opțiuni și să găsești și prețuri poate mai mari – dat fiind contextul scumpirilor din ultima vreme.

La DecoDepot ai deja disponibile decorațiuni de interior sau exterior. Ai de unde alege ce îți place și cum vei dori să creezi decorul din acest an. Multe dintre acestea sunt practic opțiuni atemporale. Se poartă în orice an eleganța și bunul gust, nu-i așa?

În 2022 se anunță trenduri mixte și anume sunt în topul preferințelor culorile calde, rămân de actualitate tonurile de roșu, verde și alb. Pentru cei cu gusturi pretențioase pot alege note dramatice, culori închise precum negru sau mov. Cei care doresc să sublinieze eleganța decorului și să ofere un accent glam pot opta pentru auriu sau argintiu, nedetronate nuanțe specifice decorurilor de iarnă.

Oferta de la decodepot.ro este în pagina oficială.

Contact:

comenzi@decodepot.ro

Str. Poienelor, nr. 8, Brașov

Leave a Reply