Îngrijirea corpului, una dintre principalele noastre preocupări

Cu mai multe prilejuri am auzit exprimată ideea „trupul meu este un templu”. Cu alte cuvinte, îngrijirea corpului trebuie să fie una dintre principalele noastre preocupări. Sigur, și explicațiile teologilor pot fi pentru mulți foarte interesante, dar cred că e necesar să ne gândim la adevărul spuselor „minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Soția mea este cea care mi-a atras atenția asupra acestui aspect, fiindcă a umplut baia cu diverse flacoane, sticluțe și cutii, toate conținând produse pentru îngrijirea corpului. Toate aceste articole poartă numele unor branduri prestigioase. Mi-a spus că produsele sunt originale și poate fi sigură că nu există nimic contrafăcut. Neîncrezător, am întrebat-o de unde le procură.

– Există câteva magazine online în care pot avea încredere. Îți dai seama că le-am ales pe sprânceană. Dacă dau un ban, știu că e cheltuit cu cap. Și, când comand niște produse, cumpăr mai multe, pentru a plăti o singură dată transportul. În plus, dacă articolele comandate depășesc o anumită sumă, livrarea e gratuită…

– N-avea grijă, prețul transportului intră în costul produselor!

– Nu toți comercianții încearcă să ne înșele, dragă! Uite, de exemplu, MyCosmetics este un magazin serios, care importă și distribuie produse cosmetice de cea mai bună calitate. Aici ne se pun la dispoziție o gamă largă de produse grupate pe  categorii: Mărci, Produse pentru copii, Îngrijirea părului, Îngrijirea corpului, Deodorante, Parfum/Machiaj, Seturi de produse, Noutăți, Promoții.

– Aha, de aici ai comandat ultima oară, parcă…

– Exact! Pentru că aici am găsit produsele care mă interesează, dup cum se spune acum, mai nou, “la un click distanță”.

– Hai că m-ai făcut curios. Dă-mi și mie să văd!

– Aici le găsești pe toate: Și pentru doamne (că tot se apropie ziua soției tale) și pentru copii. e fix magazinul care îți trebuie. Și te scapă și de alergătură inutilă, de îmbulzeala alături de alți mii de întârziați.

– Păi vreau și eu niște deodorant barbatesc!

– De asta și cumpăr de aici. Unul dintre cele mai bune avantaje  îl reprezintă prețurile neașteptat de mici. Aici găsim articole la prețuri chiar cu 30-40% mai mici în comparație cu cele practicate pe piață.

– Nu-i singurul avantaj, bag seama…

– Desigur! Alt avantaj îl constituie calitatea produselor. Cele mai multe produse din stoc sunt importate direct din Vestul Europei, așa încât acestea vor îndeplini și cele mai exigente pretenții ale clientelei. Toată gama de produse comercializate e caracterizată de unicitate, fiindcă acestea sunt create exclusiv pentru piețele occidentale, iar Importdirect.ro este unicul importator al acestor articole în România.

– Gata, m-ai convins. Lasă-mă pe mine la laptop!

– De ce?

– Să-mi comand chestii. du-te și fă-mi te rog o cafea, că m-apuc de treabă. Și dacă ăști cuminte, îți iau și ție ceva!

– Promisiuni, promisiuni. Să trăiesc s-o văd și pe asta 🙂

Leave a Reply