Înjurați-mă, căci voi vorbi despre homosexualitate!

Doar aici vă dau voie să mă înjurați. Deoarece voi scrie într-un final ce am eu de zis despre homosexualitate.
Așadar căscați urechile mari și gurile cât șura.

Știu că-mi voi pune jumătate din blogosferă în cap cu asta, însă e dreptul meu să am o opinie. Drept încă garantat de Constituție. Să am o opinie a mea, proprie și personală, la mine pe blog, în colțul meu online, cumpărat din banii mei.

HomosexualsCum minoritățile se pare că au din ce în ce mai multe drepturi, vom ajunge ca noi majoritatea să nu mai avem niciun drept. Nu înțeleg de ce, de la o vreme încoace se aduce în față idioțenia asta cu homosexualii. Orice nu e normal se aduce în față și prezentat ca o chestie a naibii de bună.
Droguri la Amsterdam, homosexuali în lume, fel de fel. La țigani căsnicia la 8 ani!
Înțeleg că homosexualitatea e de mii de ani, dar una e să faci ce vrei tu, alta e să ieși afară în stradă să urli ca nebunul că îți place să te arzi în cur cu alt bărbat. Nu ar trebui să existe marș al homosexualității. Nu ar trebui să existe căsnicie între persoane de același sex. Știți ce e aia căsnicie?

CĂSNICÍE, căsnicii, s. f. Trai în comun al soților, viață conjugală; căsătorie. – Casnic + suf. -ie.

SOȚ, soți, s. m. 1. Bărbat căsătorit considerat în raport cu soția lui; bărbat. ♦ (La pl.) Cele două persoane de sex opus unite prin căsătorie. ♦ (Înv.) Soție, nevastă. 2. (Pop.) Tovarăș, însoțitor; asociat. 3. Obiect care, împreună cu altul (similar), formează o pereche. ◊ Loc. adj. și adv. Cu (sau fără) soț = cu (sau fără) pereche, în număr pereche (sau nepereche), par (sau impar). – Lat. socius.

PERSOANE DE SEX OPUS!

Hai să ajungem în urmă cu 2000 de ani. Când homosexualitatea era o normalitate a dracului de-n vogă, cum ar fi acum la modă să ai tricou alb. Sau să porți ochelari de soare. Mă înțelegeți.
În vremea aia, curiștii nu numai că erau curiști, dar regulau și copii. Băiețeii de 8-9 ani erau trufandale pentru regii romani. V-am mai spus ce s-a scris despre împăratul Traian, așa că nu mai repet.

Văd că în continuare e ilegal să regulezi copii. Păi de ce domnilor? Ce, să n-aibe și curiștii drepturi la trufandale? Ia scoateți imediat pedofilia din afara legii!

Hai să văd acum câți părinți mă vor susține. Evident că nu-mi doresc pedofilia ca fiind legală. Așa cum nu-mi doresc ca homosexualii să aibă unele drepturi. Au dreptul să trăiască, să-și facă afaceri, să facă ce vor, ca oameni normali. Dar nu le-aș da dreptul de-a se uni în fața unui preot, nu le-aș da voie să se sărute pe străzi, nu le-aș da dreptul de-a adopta copii.

Că vai, câți copii mor fără un părinte, de ce să nu-i adopte? Pentru că acel copil va fi ciuca bătăilor. La școală se va râde de el întruna.
– Ce face tac-tu Georghe? Dar tac-tu Vlăduț? Tot în cur se ard?

-Ce bune-s mamale tale mă Ionel! Tot așa limbiste? Pot să le fac o vizită? Că-l iau pe vărui-meu, băiat curățel. Să vadă ele ce-i aia mătărângă!

Azi așa, mâine așa, până ce acel copil o va lua razna. Nu știi cum pune mâna pe un cuțit de bucătărie, își omoară părinții adoptivi la duș, apoi ucide câțiva colegi la școală, ca apoi să se decapize singur. Da, se poate decapita singur un om, am testat eu chestia asta.

De ce se aduce în față homosexualitatea așa de mult? Ca să nu ne mai înmulțim? Suntem prea mulți pentru planetă și-s pe terminate proviziile? O teorie a conspirației ar zice că da. Eu vă spun că proviziile nu-s deloc pe terminate. Că dacă pui mâna și faci o groapă în pământ, pui niște semințe și apoi uzi locul ăla din 2 în două zile, va ieși din pământ MÂNCATE! POMI FRUCTIFERI, PORUMB, GRÂU, ORZ, O MULȚIME!

Uite cum am reinventat eu roata! Știți ce e aia agricultură da? De ce nu-i aud p-ăștia de la țară, țăranii ăia împuțiți că nu mor de foame? Ăia nu mor de foame, mor din cauza dărilor către stat. Din cauza lipsei medicamentelor. Nu că n-au ce mânca. A, la bătrânețe când nu te mai ajută nimeni, iar copiii și nepoții sunt plecați în marile orașe, atunci îi înțeleg că n-are cine să le sape via. Să le planteze roșii, ceapă și ardei în grădină. Aia înțeleg. Când eșți bătrân și gârbovit de boală, normal că nu mai ești în stare spă crești o găină, să uzi un arac de fasole. Dar până atunci?

Așadar faza asta cu îmnpuținarea resurselor DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE cade. N-are niciun temei. Nu-ți trebuie gaze dacă plantezi pomi. Ca să-i tai să-i pui pe foc, să nu-ți înghețe curul iarna. Sau să meargă mașinile cu ulei, sau cu energie electrică. Dă-o dracului de benzină, că nu murim din lipsa ei!

Atunci de ce este împinsă normalitatea către anormalitate? De ce li se dau atâtea drepturi minorităților? Că-s și ei oameni, să trăiască. Să trăiască mă, să aibă dreptul să muncească cot la cot cu oamenii normali, să aibă orice drept ca și noi. Mai puțin dreptul de-a milita pentru orientarea deviantă sexuală, dreptul de-a adopta unul sau mai mulți copii, dreptul de-a se uni în fața unei fețe bisericești.

Nu m-ar deranja ca minoritarul să stea lângă mine. Să-mi fie șef, să-mi fie subaltern. Nu m-ar deranja să alerge în parc, să meargă cu metroul, să facă orice.

Însă dacă minoritarul iese afară și urlă că el vrea să aibă mai multe drepturi ca noi, atunci nu mai sunt de acord cu el. Eu n-am văzut homosexuali cu scaun la cap ca să iasă travestiți pe stradă și să urle lozinci.

Și după cum am mai spus, textul reprezintă părerea mea proprie, pe blogul meu. Cui nu-i convine, are dreptul de-a mă ataca în comentarii. Hai să vă văd, ăia care cică n-aveți nimic cu homosexualii, cum le luați partea. Aștept.

Aceasta postare a fost citita de 8439 ori !

Comments

comments

There are 70 comments left Go To Comment

 1. Vladimir /

  Tipii nu vor mai multe drepturi. Vor drepturi egale. Intre drepturi e si sa se casatoreasca cu cine vor. Indiferent de sex. Tot intre drepturi este si sa creasca copii. Eu am prieteni homosexuali care ar fi parinti mult mai buni decat majoritatea heterosexualilor pe care-i cunosc. Fiindca sa fii parinte nu are legatura cu orientarea sexuala ci cu gradul de deschidere la creieri, rabdarea, grija si responsabilitatea. Si zau daca homosexualii pe care ii stiu eu nu-s mai destupati la cap decat multi hetero. Tipii ies acum in strada fiindca se arunca cu pietre dupa ei acum 50 de ani. Mai sunt idioti care arunca si azi. Tie cum ti-ar fi sa-ti spuna legea cu cine sa o faci si cu cine sa-ti imparti viata? 🙂

  1. Nik /

   Daca vor sa creasca copii sa ii faca nu sa adopte copii normali pe care sa-i converteasca la homosexualitate. Daca vor casatorii la biserica sa caute biserica care ii accepta si LEGEA care le permite. Daca vor sa se iubeasca intre ei ( de acelas sex) sa o faca in spatii private si sa nu iasa in strada cu “manifestatii” pentru a face prozeliti. In rest (in afara de alte comentarii) nu am nimic cu ei !

   1. Spanac / Post Author

    Eu ndegeaba zic asta că îmi sar în cap fel de fel de simpatizanți.

    1. Nik /

     Nu au decit sa sara noi trebuie sa raminem ferm pe pozitii astfel incit “drepturile” lor sa fie doar in spatiu privat (adica la ei acasa sau in alte locuri unde nu pot fi vazuti)

     1. Spanac / Post Author

      În spațiu privat da. Însă se dorește normaliazarea lor, aia e ceva tare aiurea.

  2. Spanac / Post Author

   Nu contest capacitatea lor de-a crește unul sau mai mulți copii. Însă ce se naște din pisică șoareci mănâncă. Și apoi, acel copil va fi exteriorizat de societate. Încă de mic.

   1. cami /

    toate persoanele gay au ieșit din părinți hetero. deci da, argumentul tău e foarte solid!

 2. GCM /

  Doar doua mentiuni:
  -Nu cred ca au cerut vreodata sa fie cununati de popi.
  -In ceea ce priveste un act intre ei ca sa se mosteneasca unu’ pe altul sau sa-si puna bunurile la comun sau sa faca un credit pentru o casa ori ale asemenea, n-am inteles cu ce deranjeaza.
  In rest, total de acord cu tine, e discutabil cu adoptarea copiilor si n-o sa inteleg niciodata rostul maimutarelilor in public.

  1. Spanac / Post Author

   Să-și pună drepturile în comun nu mă deranjează. La fel ca moștenirea. Numai că vorbeam de obsesia de-a se căsători în biserică. Așa ca o mârlănie în fața lui Dumnezeu. Că deh, legea e maleabilă. Despre asta vorbeam.
   În rest, să facă ce vor nene, au dreptul ca orice om, țigan, ciung, homosexual sau evreu.
   Am crezut că se înțelege din text la ce mă refeream.

 3. javra /

  Am scris şi eu relativ de curând pe această temă,
  dar am primit mai puţine înjurături decât tine.
  Totuşi, nu înţeleg de ce stai de vorbă cu poponari
  sau iubitori de poponari. Sunt mai expeditiv:
  spam şi la coşul de gunoi, unde le e locul.
  Dacă venea cineva cu un argument, sigur,
  ascultam argumetele, dar numai “au şi ei drepturi”
  şi înjurături de la toţi mocofanii, mă scuzi, dar de ce rabzi?

  1. Spanac / Post Author

   Paote poate vine careva cu un argument solid. Însă în afară de “și ei au drepturi”, nu observ nimic nou. Să-mi explice de ce.

  2. peace /

   Adjectivul cautat nu era expeditiv… poti sa-i dai singur seama care e.
   Argumente sunt destule pe pagina asta, dar nu esti in stare sa le vezi.
   Tot ce intelegi tu sunt “poponari ” si stereotipurile legate de ei.

   Si eu ma intreb cum de va rabda pamantul pe unii ??!!!

 4. Vladimir /

  Si de ce n-ar avea drepturi? Sau de ce-am avea noi mai multe? 😀 Sunt umani. Sunt educati la aceleasi scoli. Disting binele de rau. Sunt mai deschisi la cap decat majoritatea fascistilor care nu le recunosc drepturile (drept care si tocmai de aia ar lasa copiii sa aiba ce orientare sexuala doresc, ca ei stiu ce nasol e sa li se vara pe gat ce vor altii). Si da, nu pupa femeie. Ca nu le place. Mare branza. Care-i treaba voastra? Ma indoiesc ca vor sa treaca prin umilinta cu rahatul cu religia si popii. Ma mira ca cineva cu mintea normala mai vrea. De fapt nu prea mai vor. Decat prin est. Si estul e cultural si social cu vreo 50 de ani in urma. Cam ca un Ev intunecat. Imi doresc cu tarie sa aveti in viitor vreun plod sau macar prieten cu orientari sexuale diferite de-ale voastre. Poate asa pricepeti cat de putin conteaza amanuntul asta. Si ca nu-s monstrii sau perversi, ci oameni absolut normali. Mi se pare inadmisibil ca oameni care se pretind educati, in secolul XXI sa aiba idei de ev mediu cultural.

  1. Vladimir /

   Pe scurt pe mine m-ar ingrijora mai tare ca un copil sa fie educat de un fascist cu probleme acute de toleranta decat de catre un homosexual care intelege ce-s alea libertati.

   1. Spanac / Post Author

    Wă! Hai c-o dăm în alte alea.
    MIE PERSONAL nu mi se pare în regulă ca un copil să fie crescut de părinți de același sex. Ce va vedea acasă va face și el. Și pune-te și tu în situația asta. Să-ți vezi odrasla de altă natură sexuală. Cum va fi? Evident nu-ți va fi rușine cu el, e doar copilul tău, orice ai face și oricum ar fi el, însă gândește-te că nu toți cei din jur vor fi așa deschiși la minte ca tine. Poate vor fi și niște fasciști înapoiați ca mine. cum va fi atunci? Oameni cu care tu relaționezi zi de zi să-ți întoarcă spatele. Că-i fi-tu homosexual. Nu vei ajunge într-un final să gândești cu ce-ai greșit în educația lui?
    E normal că unii se nasc homosexuali, însă e anormal ca unii să fie crescuți într-o doctrină homosexuală. Poate copilul ăla adoptat de ei nu vrea să fie homosexual. Poate nici hetero. Poate va fi un asexuat. Însă educația lui de acasă contează mult.

    1. Vladimir /

     Fi-miu ar creste in occident sau nord si aici nu-ti intoarce nimeni spatele fiindca esti “altfel”. Indiferent de altfel. Mai degraba i se intoarce spatele “fascistului”.
     Iar orientarea sexuala nu e data de educatie. Da, un copil crescut de o minoritate sexuala va fi mai deschis la cap si cu orizonturi mai largi (sexual vorbind). Da, poate va incerca si chestii homo. Dar daca lui femeile ii plac, vor fi doar “incercari”. Fiindca e clar ca noi toti alegem sa facem ce ne place cu adevarat in ce priveste sexul. Asa cum nu poti face un homosexual sa fie heterosexual, asa nu merge nici invers. Este hetero..sau nu esti. Apoi depinde de tine (homo sau hetero) ce alegi si cat de variat alegi sa fii in pat. Ca treci prin toata kamasutra sau o faci toata viata ca popa e optiunea fiecaruia. Asa ca stai fara grija, nu tine de educatie. Ce tine de educatie e largimea orizontului si toleranta.
     In plus e un reglaj social. Suntem prea multi. Natalitatea trebuie sa scada. Si mama natura are mijloacele ei sa faca asta. Procente crescute de sterilitate, etc. Si cand astea nu merg ne paste o molima din aia tipica de supra-aglomerare. O epurare prin virus din ala care omoara 2/3. Fiindca ne-am depasit densitatea. Asadar cacaturile cu procreerea sunt nocive.
     De care moralitate vorbesti tu? Catolica? Ortodoxa? Protestanta? Musulmana? Shintoista? Budista? Laica? Ca variaza zonal. Nu confunda moralitatea cu legea. Moralitatea n-are norme in vigoare. Legea are. Crestinismul e pe moarte, isi traieste ultimele clipe (si ma bucur grozav). Asta fiindca e incapabil sa se adapteze unei societatii care creste exponential.
     Si ca sa termin, si de-ar fi sa fie ca tine, si copilul alora sa iasa tot homo, ce daca? Care-i problema? Adica mai bine creste fara urma de dragoste, la orfelinat, si apoi violeaza femei si da in cap la mosi, decat sa creasca iubit, educat si homo si sa-si aduca un aport social platindu-ti pensia?
     Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce credeti ca suntem deosebiti sau ca avem vreun merit fiindca ni se scoala cand vedem muieri? Huh? Ati facut voi ceva meritoriu pentru asta ca sa va bateti cu pumnii in piept? Ca eu n-am facut. Asa m-am nascut :D. De unde superioritatea asta?

     1. Spanac / Post Author

      A, deci ajungi la vorba mea? Că suntem prea mulți și trebuie într-un fel să scădem.
      Am vorbit cu cineva care nu a apărut aici în comentarii și mi-a explicat ceva, ce-a priceput și prostul de mine. Ziceam de moraliutate.
      Omul a zis că totul e relativ. Acum 100 de ani, moralitatea îți zicea că femeia cu fusta mai sus de gleznă e curvă. Acum sunt cu țâțele goale și totul e OK.

      Da, e opțiunea fiecăruia să facă ce vrea, dar în intimitate. Nu cu urlete p-afară și marșuri.

      Și spuneți despre mine că urăsc homosexualii. Nu-m nu-i urăsc, ci doar nu înțeleg dorința mulțimii de-a fi cât mai anormal. Și zic anormal din punctul meu de vedere. Așa închis și fascist cum sunt eu.

   2. Aidan Ovidiu /

    Vladimir, te lupti cu morile de vant. Nu, pardon, te lupti cu capete fasciste, tari ca otelul de Stahlhelm. Tu nu vezi ce probleme au? Tu chiar nu vezi?! Au senzatia ca “o dai in figuri burgheze” daca iti deschizi orizontul cognitiv sau spiritual. Sunt mandrii de asta si sunt multi. Eu sunt inspaimantat de ce am citit aici — si doar am jurat ca nu voi mai pune nimic la suflet.

    1. Spanac / Post Author

     Nu se luptă cu morile de vânt. Doar că încearcă să mă facă să înțeleg normaliatea homosexualității. Lucru pe care eu nu-l voi înțelege vreodată. Pentru că, da, nu vreau!
     Și dacă tu consideri în continuarte că-s un înapoiat, e iar greșeala ta. Se pare că de la o vreme numai asta crezi. Și greșești mult. cum ai zis și tu, credeam că ești mai dezghețat.

    2. Vladimir /

     Eu tot sper ca e stratagema de PR :). Ca-mi vine greu sa cred ca mai exista mentalitatea asta pe bune. Nu ca as fi fost vreodata capabil sa pricep de ce simt unii umani nevoia sa urasca in mod dedicat o alta categorie sociala (cu exceptia adolescentei in care avem cu totii creierele nivelate de testosteron :D). In mod evident e o boala recurenta, o arata istoria cu varf si indesat. Eu zic ca peste o problema de educatie este si vorba de prea mult timp liber :D. Ca sa urasti in mod activist ai nevoie de o gramada de timp si nu prea multe de facut. Si evident, din incercarea de a fi util societatii, dau tipii astia ochii roata si gasesc o categorie “de urat” care “trebe , da’ trebe” curatata pentru binele nostru al tuturor. Care e norocul nostru al tuturor este ca respectiva categorie nu prea conteaza. Nici macar politic. N-au forta decizionala. Adica da, ai o mana de bloguri de pe prin est de regula care fac spumite la gurita. Intre timp Empire State Building lumina azi-noapte curcubeul si saptamana viitoare se vor mai legaliza in niste tari casatoriile gay. Deci e cam clar ca cine poate oase roade, cine nu.. face bataturica tastand si atat :D. Nimeni nu poate opri evolutia pe motiv ca “nu-i convine” asa ca eu chiar nu pun la suflet chestiile astea xenofobe indiferent de natura lor. Incerc sa educ. Daca merge bine, daca nu, nu :). Dar trebuie incercat. E de datoria noastra. Din respect pentru tipii ca Rudolph sau ca prietenul meu din copilarie. Merita macar un efort. Ca ei trebuie sa traiasca zilnic cu “astia”.

 5. ghurhu /

  Întîi de toate, argumentarea părerii tale relativ la homosexualitate cu definiţia din DEX a căsătoriei – e absolut irelevanta! Definiţia aia e urmarea a 2000 de ani de îndobitocire religioasă, care o hotărît la un moment dat că musai musai căsătoria tre’ să fie între persoane de sexe diferite. Hai s-o luăm sistematic: în definiţia dată de TINE ca argument – scrie că termenul vine din latinescul “socius”. Cum se pare că ştii că latinii cu pricina îs tocmai ăia care “se ardeau în cur” cu mîndrie – ai avut curiozitatea să vezi ce anume înseamna socius-ul ăla în latină? Cîtă vreme pe el se bazează argumentul tău? Dacă nu – îţi zic eu: socius înseamnă “partener, camarad, ascociat, aliat”; FĂRĂ nici o legătură cu sexul! Partea cu sexul o venit ceva mai tîrziu, cînd alţi frustraţi s-au gîndit că ar fi bine să mînăm de la spate masele de proşti, şi l-au inventat pe Doamne Doamne şi minunata carte a cărţilor. Şi brusc, toate chestiile pe care frustraţii cu pricina fie nu le-au înţeles, fie nu erau în stare să le practice – au devenit păcate, blamate şi arătate cu degetul. Tot restul devenind normalitate. Adicătelea, la un moment dat, nişte oarecine au hotărît că ASTA şi ASTA e normal, restul nu. Acuma – poate că se întoarce un pic roata, şi hotărăsc alţii că AILALTĂ şi AILALTĂ devin normalităţi. Acu’ 2000 de ani s-au năcăjit arzătorii în cur, acuma te agiţi tu şi încă vreo cîţiva. Tough luck!

  Mergem mai departe acuma (rămînînd însă în sfera definiţiilor): în tările civilizate, definiţiile astea au deja o cu totul altă formă. Să luăm de exemplu traducerea în engleză a căsniciei: marriage “(also called matrimony or wedlock) is a social union or legal contract between people called spouses that establishes rights and obligations between the spouses, between the spouses and their children, and between the spouses and their in-laws”. Asta pe scurt. Acuma ia ghici ce e ăla “spouse”? “A spouse is a partner in a marriage, civil union, domestic partnership or common-law marriage. The term is gender neutral, whereas a male spouse is a husband and a female spouse is a wife. Therefore the term may be used in both polygamous and monogamous opposite-sex relationships and same-sex relationships. Although a spouse is a form of significant other, the latter term also includes non-marital partners who play a social role similar to that of a spouse, but do not have rights and duties deserved by law to a spouse”. No ca să vezi? Cam FIX ce zice socius-ul latin! Mare minune mare! Parcă parcă definiţia asta mă convinge. Şi de provenienţa cuvîntului din latină şi de semnificaţia lui în viaţa socială. Oricum însa – argumentul tău DEX-ist – nu ţine.

  Moving on: tu cu guriţa (tastatura) ta – zici că “E normal că unii se nasc homosexuali”. Ce înţelegi prin UNII?! Ai impresia că din toată gloata aia care atît de tare îţi repugnă – doar cîţiva s-au născut aşa?! Chiar crezi că restul, ăia mulţi, au ALES să fie aşa?! Chiar ATÎT de ignorant eşti?! Cum poţi, măcar pentru o clipă, să crezi că cineva “normal” (după standardele tale) se trezeşte într-o bună dimineaţa şi-şi zice: “bag pl! de azi vreau să fiu homosexual! M-am săturat de gagici! Vreau cur!” şi gata – se alătură “devianţilor”? E absurd! TOŢI, ABSOLUT toţi anormalii ăştia se NASC aşa! Nu e alegerea lor şi, din cauza ăstora ca tine, marea parte dintre ei trăiesc o viaţă întreagă “in denial”, în încercarea de a vă satisface pe voi, ăştia normalii. Majoritatea vor ascunde o viaţă întreagă adevărata lor orientare, se vor căsători cu persoane de sex opus şi vor trăi într-o minciună în fiecare zi – doar ca să nu vă supere pe voi, pe mămicile şi tăticii lor heterosexuali şi înguşti la minte, pe şeful xenofob şi pe doamne-doamne. Desigur – ţie aşa ţi se pare normal, nu? Adică dă-i dracu’ de ciudaţi, anormali, greşiţi, pederaşti şi ce-or mai fi! Nu e treaba ta! Tu eşti normal! Bottom-line – homosexualii nu DEVIN homosexuali, ci se nasc aşa, TOŢI. Doar că unii aleg să nu recunoască nici măcar de faţă cu ei, alţii aleg să nu recunoască în faţa celor dragi, iar cei din urmă s-au săturat de voi şi ar vrea să nu mai trebuiască să se ascundă.
  Iar ăştia din urmă – se împart în 2 categorii, la rîndul lor: cei care se rezumă la o viaţă normală, alături de partener; şi cei care aleg să iasă pe stradă, să-şi urle drepturile. Cu ăia – şi eu am o problemă. Tot circul ăla ieftin nu face altceva decît să vă facă pe ăştia ca tine să urîţi şi mai tare homosexualii. Dar (la asta nu te aşteptai!) pînă şi restul gay-lor, ăia despre care tu nici măcar nu ştii că-s aşa, pentru că sînt discreţi, ăia care chiar îşi doresc să se poată căsători şi să împartă o viaţă, ăia care chiar vor şi pot să crească nişte copii – la rîndul lor îi urăsc pe cretinii ăia care ies în stradă! Pentru că le fac viaţa MAI grea decît era deja. Pentru că ăştia ca tine vor asocia IMEDIAT homosexualitatea cu cretinii ăia care ies în stradă! Tu chiar crezi că toţi coloraţii ăia care ies la parade – ĂIA sînt cei care vor să crească un copil??? Chiar crezi că ĂIA sînt reprezentativi pentru comunitatea cu pricina??? Dă-mi voie măcar să SPER că nu!

  Mai departe: zici că să nu adopte copii, că or să îi crească în doctrină gay şi or să fie la rîndul lor aşa. Hai, zău? Păi după logica ta – n-ar trebui să EXISTE homosexuali! Cum, inevitabil, primii s-au născut la un moment dat aşa – nu pot decît să presupun că aveau părinţi de sexe diferite, nu? Păi şi urmînd firul tău logic – cînd şi ce anume a produs dez-îndoctrinarea heterosexuală care i-a făcut gay? Nu trebuia, logic! – să se nască şi să crească armonios de heterosexuali?! Sau logica asta se aplică doar atunci cînd îţi convine ţie? E drept că e mai greu de înţeles, mai ales cînd nu vezi nimic înainte din cauza ochelarilor de cal cu care ai fost crescut într-o doctrină heterosexuală, dominată de dragostea şi frica de doamne-doamne – dar crede-mă pe cuvînt că toţi homosexualii ăştia care cresc copii – sînt mult mai deschişi la minte şi înţeleg mult mai bine cum funcţionează lumea din jur; iar educaţia pe care ei o vor oferi unui copil va fi aproape întotdeauna mai solidă, mai corectă şi mai echidistantă decît ai putea tu, sau alt fascist de-ăsta declarat să o facă! Poţi fi SIGUR că parinţii homosexuali vor şti să explice copiilor care e diferenţa între gay şi straight, ce e bine şi ce e rău, de unde vin dorinţele şi ce reprezintă; şi niciodată nu vor încuraja un copil genetic programat ca heterosexual – să devină homosexual. Pentru că ei ŞTIU ce-nseamnă să trăieşti în minciuna ascunderii propiei orientări sexuale. Şi NICIODATĂ nu îşi vor supune copilul la a căra o asemena povară! Dar repet – pentru ăştia ca tine, care habar nu aveţi, de fapt, despre ce vorbiţi – e ceva mai greu de înţeles. Sau de acceptat.

  N-am să mă leg atît cît ar merita de celălalt argument al tău fără nici o legătură cu subiectul, recte pedofilia. Ce-are frate sula cu prefectura?! Sau ai citit tu în Click! că toţi tîmpiţii ăia care violează copii sînt homosexuali? Ia fă tu un studiu şi vezi cîţi pedofili sînt homosexuali. I dare you! Sau e prea multă muncă de documentare la mijloc? Pînă una alta însă – încearcă să faci următoarea diferenţă: pedofilii sînt stricaţi la mansardă. De obicei ajung la a molesta copii – pentru că nu-s în stare să convingă şi/sau să domine o persoană adultă, cu discernămînt. Şi-atunci îşi satisfac nevoile cu cineva care nu se va împotrivi; o dată pentru că încă nu e în stare să discearnă ce e bine şi ce e rău; şi apoi pentru că nu pot opune nici un fel de rezistenţă fizică. Si odată ce descoperă că se poate aşa – de ce ar încerca altceva?!
  Şi unde anume, în ecuaţia asta, intervin homosexualii, mai ales în plin an de glorie 2013? Ţi se pare că în cuplurile de homosexuali mereu unul e lipsit de discernămînt şi forţă fizică, dominat împotriva lui de celălalt? Eventual crescut aşa de mic, nu? Deci nu – nu există nici un fel de legătură între homosexuali şi pedofili. Doar în capul tău!

  Serios – nimic, dar ABSOLUT nimic din articolul tău nu ţine drept argument! Sînt doar cîteva “hate lines” aruncate fără sens, ca să mai faci un pic de trafic! Nici măcar în comentarii, acolo unde ai primit argumente, nu eşti în stare să ripostezi pe bune! Cînd cineva argumenteză ceva – sari repede de cur în sus că te-or înjurat. Fain îţi şade, serios! A propos – vezi că şi eu am scris “cur”, “p…a”, “p…a” şi încă vreo cîteva. Poţi s-o iei ca atac la persoană şi să-mi răspunzi că aştepţi argumente, nu injurii 😉 Oricum, nu mă aştept la vreo replică prea argumentată.

  Să-ţi tihnească weekendul heterosexual în continuare. Mie mi-o prins bine textul ăsta, aşa…de duminică dimineaţa. A propos – mă întreb dacă nu cumva comentariul meu e mai lung şi mai cuprinzător decît articolul tău…. 🙂

  Şi ca să fie clar: nu, nu sînt gay, dar am cunoştinţe şi rude care sînt. Şi care mi-s mai dragi decît mulţi dintre cei straight 😉

  1. Spanac / Post Author

   Ți-am cenzurat unele cuvinte, atât. Nu îți mai dau niciun alt răspuns. Credeam că a fost clar punctul meu de vedere. Însă văd ochelarii de cal din partea voastră. Am zis ceva de rău (dupoă părerea voastră), urăsc homosexualii. Nicidecum. Însă nu pricep în continuare treaba de ce se împinge populația către homosexualitate. Cine-mi poate da mie un răspuns plauzibil? Văd că nimeni. tot o țineți cu normalitatea. că e normal. Din educația mea, nu e normal. Educația mea și-a altor miliarde de oameni nu e normal. Asta nu înseamnă că urăsc homosexualii. citește mai bine textul și zi-mi de unde ai extras tu ura asta?

   1. peace /

    Pedofilia este un abuz sexual, maltratarea unui copil, in timp ce relatia homosexuala este un act de comun acord intre doua persoane mature!

    Homosexual nu e sinonim cu Pedofil si nu au nimic in comun!

    Greu tare sa pricepi ??? Astfel de referiri nu si au rostul!

    In exemplul cu “acel copil va fi ciuca bătăilor”, a cui anume crezi tu ca e vina?

    A celor doi oameni care incearca sa faca un bine, sa creasca un copil sau vina cretinilor care nu-si vad de treaba lor?

    de unde vine abuzul? din afara, de la retarzi.

    Nu din interiorul familiei, cum spun multi paranoici: ” vai, homosexualii maltrateaza copii, ii transforma si pe aia mici in homosexuali”

    pe dracu.. nu e o alegere. daca e, incearca tu sa te convingi ca iti plac barbatii. ia vezi poti ?

    spune-mi te rog cum anume se impinge lumea catre homosexualitate? cum ?

    n-o sa te puna nimeni sa fii gay si sa nu te mai atingi de femei.

    se doreste acceptarea, eliminarea stereotipurilor si urii inutile fata de niste oameni care nu gresesc cu nimic altora, dar sunt priviti crucis pt. ca unii au cap doar sa nu le ploua in gat!

    In ce priveste partea cu drepturile, pentru ca tu ai smocul de par in frunte si esti diferit de mine si multI altii, nu ai voie sa te insori si nici sa faci gesturi de afectiune fata de prietena ta in public.. aaaaaaa.. nu-ti convine ca n-ai gresit cu nimic si e doar un smoc ?
    atunci de ce dracu te opui pentru drepturile altora ?

    pentru ca i-a fost recunoscut parteneriatu si poate, vecinu Ion ii lasa mostenire casa lu’ Vasile daca e sa crape. cum te deranjeaza pe tine asta ?

    unde anume vezi tu mai multe drepturi la minoritati?

    cum mai zicea cineva pe aici, situatia e similara cu emanciparea femeilor si eliminarea sclaviei.
    lor la ce le-au trebuit drepturi??? asa sa se afle in treaba, nu ? doar era bine asa…

    pana mea, de ce sa mai militeze pentru drepturi, daca acu 10 ani nu era asa ???

    Homo/bisexualitatea e la fel de normala ca si heterosexualitatea.

    O sa te lamuresti tu la un moment si atunci nu o sa mai fii contra. Acest articol are totusi ceva semne de speranta 🙂

    Pardon pentru greseli daca facui.

    1. Spanac / Post Author

     Homosexualitatea nu e lucru firesc. Dacă ar fi lucru firesc s-ar naște copii. Și cum nu se nasc, e împotriva firii.
     Ce fac ei în dormitor e una. Alta e să se sărute pe stradă. Deja prea mult desfrâu de la o vreme. Mult prea mult. Da, și gagicile la plajă cu sânii goi e desfrâu. E mult părea mult. Și în caz că nu observi se împinge lumea către curism de-o vreme bună.

     1. peace /

      Frate, inceteaza cu prostiile!
      nu te roade pe tine treaba altuia, atat timp cat celalalt nu face rau celorlalti si suporta consecintele propriilor fapte.

      “Dacă ar fi lucru firesc s-ar naște copii”.
      tu faci sex doar ca sa faci copii sau cum ? crezi ca un gay sau o lesbiana nu poate sa faca un copil daca vrea? Multi chiar isi doresc.

      Se impinge pe dracu.
      Am zis deja ca se doreste se doreste acceptarea, eliminarea stereotipurilor si a urii.

      Faci confuzie cu faptul ca se discuta si se aduce mai mult in atentie acest subiect, pentru a se ajunge odata la o egalitate intre oameni.
      De ce sa se aduca la egalitate? Pentru ca asa e corect! nu orientarea sexuala defineste un om!

      Apropo de ” urlă că el vrea să aibă mai multe drepturi ca noi , “arata-mi te rog un caz unde o minoritate are drepturi mai multe fata de restul oamenilor.
      Noah pe bune, ce anume cer oamenii astia si nu ai tu ? cer ani de viata in plus fata de tine? Vor o parte din venitul celor hetero? Nu, vor doar egalitate!

      Negrii erau considerati inferiori, femeile proaste si incapabile de altceva decat de facut copii si gatit. Si ca sa vezi unde s-a ajuns dupa ce s-a luptat pt drepturile lor.

      si tampenia asta cu inmultirea…
      o sa ne transformam toti in gay si POOOOOF – eradicare in masa! asa au disparut si dinozaurii, s-au facut toti curisti si limbiste! -_-.

      Nu-i bai. Apare un Adam 2 si o Eva 2 si or sa populeze tot pamantul din nou. Apoi or sa apara si gay-ii la un moment dat ( din parinti hetero, desigur) si o luam de la capat.

      Interesant cum unii chiar cred si se tem ca din cauza homosexualilor nu o sa ne mai inmultim. Argumentul lor principal pentru a spune nu drepturilor egale.
      Dar nici unu nu se intreaba cum anume din doi oameni s-au facut cateva miliarde :)). Asta are logica!

     2. Spanac / Post Author

      S-au înmulțit tocmai pentru că au fost de sexe diferite. Și natura și-a urmat cursul.
      Dar nu-și urmează natura cursul dacă toți s-ar regula în cur.
      Homosexualitatea nu este ceva normal și cu asta basta.
      Și tot mă întrebai unde au minoritățile mai multe drepturi ca noi.
      Uite la țigani. Ăia de la al 5-lea copil în sus primesc bani de la stat.
      Iar dacă ești român și ai 5 copii statul îți dă la mumu.
      – Păi cine dracu te-a pus să faci 5 copii? N-ai ce să le dai să crape-n ei?

     3. peace /

      n-ai inteles ce am vrut sa spun :)))

      erau doi oameni, Adam si Eva… au facut copii, si-au tras-o toti intre ei si au populat pamantul. aste e normal? e acceptabil ?

      ne intoarcem de unde am plecat : “Dar nu-și urmează natura cursul dacă toți s-ar regula în cur”.

      nu are cum sa se intample asa ceva, omule.
      daca era sa fie, tinant cont de dovezile care atesta homosexualitatea din anul X, pana in prezent ar fi trebui sa scada dramatic numarul oamenilor.. surpriza, e exact invers!

      iti cere tie cineva sa ti-o tragi in cur?
      nu. faci ce vrei. lasa-i pe altii sa isi vada de trasul lor daca asa vor.

      homosexulitatea e la fel de naturala ca si heterosexualitatea.

      cu cat veti accepta asta mai repede, cu atat va fi mai bine pt toata lumea.
      fara marsuri si proteste, fara violenta si fara discriminari.
      egalitate!

      de ce se rezuma totul la actul sexual ? relatiile inter umane nu insemnau doar sex ultima data cand am verificat

     4. Spanac / Post Author

      Eu aia încerc să zic. Faptul că sexul e creat pentru reproducere. Asta nu înseamnă că ne f… de ne sar capacele.
      Nu-s de acord cu astea 2 drepturi pentru homosexuali și cu asta basta. Nu ești de acord cu mine. înțeleg. nu putem fi toți de acord cu ceva. Însă observ că de când cu emanciparea asta, dacă zici ceva ți-o iei peste bot. Și nu mi se pare deloc corect.
      Face parte dintre discuțiile tabu.
      Chiar am să scriu despre asta, mi-am adus acum aminte…

     5. peace /

      auzi, te rog sa fii serios daca tot raspunzi ;)/

      Sexul e creat pentru reproducere… atat nu?
      tu cand ai facut prima data sex ai facut ca sa te reproduci.
      si acum la fel faci, asa-i?

      Inseamna ca ti-ai adus contributia destul de mult in perpetuarea speciei. cati copii ai facut? 20, 30 ?

      cereti argumente si cand vi se dau sunt ignorate si tot prostiile initiale le debitati.

      si mie mi s-ar parea corect ca, daca tie ti s-ar lua dreptul de casatorie pe motiv ca esti blond, sa i se dea peste bot aluia care a propus asta!

      Aceleasi drepturi pentru toata lumea! nu este deloc un subiect tabu. doar ca multi isi dau cu parerea degeaba si spun numa prostii. pe care altii le cred si se face din tantar armasar.

      nu suntem de acord, asa e. o sa ti dai seama singur ca gresesti!

     6. Spanac / Post Author

      Nu coane. Nu greșesc. Homosexualitatea nu e ceva normal. Asta e părerea mea. În rest n-am nimic eu ei. Atâta timp cât nu mă urmăresc cu gânduri necurate, pot și șefi, subalterni, prieteni, doctori, orice. Și nu am nicio problemă să fiu în preajma lor. Dar dacă încep cu maimuțăreli mai rău ca o pițipoancă, păi să mă iertați, nu vreau să stau pe lângă ei.
      A, dacă e om normal, poa sa facă orice.
      Cel puțin asta e părerea mea și cu asta voi muri. Să se transforme toată populația în homosexuali, voi rămâne singurul nebun care nu e pe invers.

  2. Nik /

   “Acu’ 2000 de ani s-au năcăjit arzătorii în cur, acuma te agiţi tu şi încă vreo cîţiva.” Ai facut rau socoteala cei “inca vreo catva” sunt vreo 6-7 miliarde iar VOI poponarii si sustinatorii lor reprezentati maxim 0,01 la suta la nivel mondial ! Cei “deschisi la minte” cum te autodefinesti sunt o minoritate infima in orice tara, asa ca “mai usor cu pianul pe scari” !

   1. ghurhu /

    Stimabile – oricum aș încerca să-ntorc afirmația ta – n-are nici un sens: dacă pornesc de la cifrele tale, anume că VOI ați 6-7 miliarde, la care adaug premisa că populația totală e de 7,094 miliarde – asta mă duce matematic (cu scădere, dacă nu era clar) la rezultatul că poponarii (cum minunat i-ai numit), cu mine și cu restul susținătorilor, sîntem între 0,094-1,094 miliarde. Ceea ce, tot matematic (de data asta e cu procente; e un pic mai greu, și presupune să fi trecut de primele 4 clase) că am fi între 1,32-15,42 %. La nivel mondial, desigur. Ceva mai mulți decît socotiseși tu. Oricum, enorm! Rezultă după calculele TALE – ca există posibilitatea să fie mai bine de UN MILIARD de homosexuali la nivel mondial! ‘ai de cucu’ tău!!!

    Apoi, dacă mergem după statistici și studii demografice (făcute de unii de-ăia deștepți: poți afla și tu, dacă pe Google cauți și altceva decît cum să te îmbraci să fii “feșăn” la următoarea întîlnire heterosexuală; dacă ai vreuna!) aflam că TOT la nivel mondial, cică ar fi declarați undeva între 1,5-2,5% homosexuali. Nu mai punem la socoteală și bisexualii, ca să nu te incurci. Și asta e FĂRA susținători!

    Deci – oricum am lua-o – argumentul tău e de rahat (ca să nu mă cenzureze iar Spanac) și nu dovedește altceva (minorității aleia de deschiși la minte) decît că vorbești ca să nu taci. Habar nu ai despre ce vorbești, da’ ți s-o părut ție că ar da bine și te-ai gîndit că dacă ești un pic hater anonim o să-i placă iubițicii tale. Sau asta nu se pune, că tu ești macho și poți; la tine e voie orice 😉 Banuiesc că nici la pornoșaguri cu gagici care se ling nu te uiți, nu? Ca e anormal, deviant și împotriva educației primite. Plus că nici nu ți se scoală, de oripilat ce ești – si atunci nu are rost 😉

    Așa că nu mai bine îți iei tu jucăriile și te duci să faci altceva? Serios! E păcat să-ți pierzi timpul și să-ți consumi inutil neuronul dîndu-mi mie replici.

    Te pup, pa, pa!
    (te-ai oripilat acuma? Ia zi!)

    1. Spanac / Post Author

     Nu știu ce-ai tu impresia, însă limbajul tău lasă de dorit. Dacă eu am zis ceva de cur asta nu-ți dă dreptul și ție de-a spune același lucru.

     1. ghurhu /

      Hai, serios? Zici tu? În baza a ce??
      Și hopa! Te-ai gîndit să-mi editezi comentariul! Na, ca să vezi! Poi ia hai să re-adresăm întrebarea către domnul Nik, formulată academic, poate așa îți place:

      Stimate domnule Nik. Momentele de intimitate în dormitor, în care vă angajați cu partenera dumneavoastră de viață în practicarea sexului anal, vi se par normale?

      Și aici urmează ce-o rămas ne-editat – “sau asta nu se pune….blah, blah”

      Și…domnul Spanac – daca ai intrat în horă – joacă, frățică! Tu ai cerut să comentăm, tu ai început cu curu’…
      Oricum – e interesant cum partea dorsală e OK a fi folosită în comentarii care nu-ți atacă apărătorii anonimi; și brusc devine limbaj licențios cînd te simți indirect, dar adînc, atacat…

     2. Spanac / Post Author

      Nu era etic să ataci pe cineva în mod direct. El ți-a zis ție ceva de soția ta? Nu. Deci nici tu n-ar fi trebuitsă spui asta. Nu eu am început cu curul. Tu te-ai băgat.

    2. Nik /

     O vorba romaneasca spune- unde e minte e si prostie- este cazul tau si nu am de ce sa-mi pierd timpul cu “tipi” ca tine. Hai “pa si pu la mare”.

 6. Călin /

  hai să facem un exerciţiu. să ne întoarcem cu vreo 50-60 de ani în urmă, în marea şi iubită democraţie americană. unde, dacă erai negru, aveai acces doar în anumite locuri, aveai acces doar la anumite funcţii, erai un paria. de ce? pentru că erai negru, erai o minoritate. şi pentru că “majoritatea cea luminată” nu era de acord să ai aceleaşi drepturi cu ea.
  a fost nevoie de manifestaţii, de marşuri, de morţi, până când, în cele din urmă au început să obţină aceleaşi drepturi cu ale albilor.
  o majoritate nu îţi va da niciodată drepturi aşa, din bun senin, de bună ce e ea; pentru că o majoritate nu e niciodată bună, are impresia că restul sunt inferiori, că nu merită să fie trataţi de pe picior de egalitate. că ies homosexualii în stradă şi cer drepturi e ceva foarte normal, pentru că altfel nu au nici o şansă să le obţină, vor fi ţinuţi undeva deoparte, ca nişte fiinţe inferioare.
  nu-i subiectul meu preferat, însă abordarea de aici mi se pare una extrem de superficială, la fel şi anumite reacţii. până la urmă e vorba de nişte oameni. unii, şi poate nu puţini, sunt incomparabil mai deştepţi decât tine sau decât mine, mai sensibili sau mai talentaţi. şi probabil cu mult mai puţine prejudecăţi aberante.

  1. Spanac / Post Author

   N-am nimic nici cu negrii nici cu homosexualii. Însă ce n-am înțeles, o repet și pentru tine, este de ce dorința asta de-a se împinge populația către homosexualitate.
   a venit dintr-o dată chestia asta. Acum 10 ani nici vorbă de așa ceva. Erau homosexuali și atunci, n-avea nimeni nimic de zis, erai indiferent, ii urai sau nu. Însă de la o vereme se dorește ca asta să fie normalitatea. Iar eu, prin cultura și educația mea (oricât de proastă ați crede voi că e), nu pricep de ce.

   1. Călin /

    nu cred că este împinsă populaţia către homosexualitate. dacă eşti heterosexual, tot aşa vei rămâne, că doar nu îţi vei schimba orientarea sexuală doar pentru că “se poartă” homosexualitatea. de ce în urmă cu 10-15-20 de ani nu erau atât de “vizibili”? poate pentru că le era teamă de reacţiile majorităţilor; care nici acum nu cred că-s din cele mai frumoase, dar atunci cu siguranţă ar fi fost şi mai violente.

    1. Spanac / Post Author

     Eu tocmai, am impresia că vom fi obligați. Și mai în urmă au fost destul de vizibili. Însă s-a început acum de curând, de maxim 1 an împingerea asta. Și asta nu pricep eu.
     De ce în absolut toate filmele trebuie să apară câte un homosexual? Și neapărat “nu că ar fi ceva în neregulă cu asta” în unele.
     Asta nu pricep. În rest, fiecare face ce vrea. Îi apreciez dacă-0s muzicieni și-mi place ce cântă, îi apreciez dacă-s actori și joacă bine. N-am nimic cu nimeni. Că ei se consideră normali așa, e treaba lor. După mine, vor fi normali abia când în urma unor partide de sex, von naște. Până atunci e anormalitate. N-am nimic cu omul și cu orioentarea lui atâta vreme cât nu mă deranjează. Dar când văd marșuri ale transsexualilor că ei vor aia și ailaltă, cum e?
     Și cred că un homosexual cu capul pe umeri s-ar simți umilit când ar vedea paiațele alea în marșuri. Cel puțin așa cred eu. Dacă așa ceva e ales să te reprezinte…

     1. ghurhu /

      A propos de ultimul tău paragraf – tocmai asta ziceam și eu! Anume că NU ăia îi reprezintă și pe ăia nu i-o ales NIMENI să îi reprezinte. E absolut similar cu situația celor…(zic) 1000 sau 10000 de suporteri de fotbal CRETINI, care sparg totul pe stradă și bat la nimereală oameni nevinovați. NU ăia reprezintă spiritul fotbalistic, ori imaginea suporterilor în general, ori pe cea a fair-play-ul sportiv. Și totuși – nu sari nici tu, nici nimeni să facă din start asocierea: toți suporterii de fotbal sînt niște gorile cretine, puse pe scandal. Ca-n exemplul de la logica de clasa a IX-a, “Faptul că toate balenele sînt mamifere nu înseamnă că toate mamiferele sînt balene”!
      De ce, atunci – să faci asocierea asta în cazul homosexualilor?!
      Și dacă într-adevăr n-ai nimic cu marea lor majoritate (” Îi apreciez dacă-0s muzicieni și-mi place ce cântă, îi apreciez dacă-s actori și joacă bine. N-am nimic cu nimeni.”) chiar nu înțeleg rostul și tonul articolului tău! Pînă una alta – mie îmi pare că ai aruncat punga cu rahat și odată ce ai început să primești mai multe răspunsuri contra decît pro – bați în retragere….
      So make up your mind!

     2. Spanac / Post Author

      Eu am spus ce-am avut de spus. Am zis de prima dată că n-am nimic împotriva lor, decât împotriva dreptului de-a adopta copii și de-a se căsători. Nu știu de unde tragi tu alte concluzii.

     3. ghurhu /

      No, vezi? Eu asta nu înțeleg! Cu ce te deranjează pe tine, ca individ, că se căsătoresc????? Sau că adoptă copii???? Cu ce se schimbă viața ta?! Mie asta mi se pare din categoria băgatului nasului unde nu-ți fierbe oala! Nu e treaba ta ce fac ei! Cum nici a lor nu e ce faci tu!
      Iar concluziile le trag din, să zicem: “Însă ce n-am înțeles, o repet și pentru tine, este de ce dorința asta de-a se împinge populația către homosexualitate.” Păi te-o pus cineva să divorțezi și să-ți iei un domn drept consoartă?! De unde pînă unde concluzia TA – că cineva te obligă la/împinge spre homosexualitate?!
      Plus că mai e ceva ce nu înțeleg…. Tu zici că să n-aibă voie să adopte copii. Păi hai să n-aibă voie nici ăia care nu POT avea copii. Că nu e normal să aibă, din moment ce nu pot, nu? Și hai să n-aibă voie nici ăia care stau mai mult de 8 ore la serviciu. Că în mod sigur nu pot oferi o educație corespunzătoare din lipsă de timp. Și nici roșcații să nu mai procreeze, că o să iasă copiii pistruiați și o să facă mișto de ei colegii la școală și apoi or să se sinucidă de năcaz. Unde ne oprim cu discriminarea? Cine hotărăste? Și în baza a ce?
      A! Și să nu uit! Pe aștia de mai sus să nu-i lăsăm să aibă/adopte/crească/educe un copil. Dar hai să incurajăm țiganii să facă mulți de tot, să le și dăm bani pentru chestia asta, ca apoi să-i arunce prin conteinere și case de copii. Și să-i crești tot tu și cu mine, din banii pe care îi dam la stat. În mod cert or să primească o educație brici – și din ei au să iasă viitorii doctori și academicieni. Asta e OK, moral, etic, corect, normal, sau cum altfel vrei tu.
      Moneda are ÎNTOTDEAUNA două fețe! Și niciuna nu e aia bună, în orice circumstanțe. Hai să nu mai aruncăm doar cu noroi și cuvinte mai mult sau mai puțin bine alese…

     4. Spanac / Post Author

      Ce domne, ai ceva cu țiganii? De ce să nu se înmulțească? Sunt și ei oameni. Rasistule. Huo!
      Cum îți place mă acum?

      Zic că se împinge lumea către homosexualitate pentru că am ochi să văd ce se întâmplă în jur. Vedeți și voi în stânga și-n dreapta. Îmi spuneți mie că am ochelari de cal și gândire fascistă. Voi cum mama dracului ați fost mă educați? Că homosexualii sunt absolut normali? Hai lasă-mă, nu-i niciun părinte heterosexual să-și învețe așa copilul!
      Deci dacă eu am gândire limitată și nu accept unele chestii legate de homosexualitate, atunci înseamnă că părinții voștri v-au dat o edicați greșită. Prost gândită. Iată ce oameni înapoiați v-au conceput și v-au crescut. Exact asta gândiți voi acum despre părinții voștri.
      Să văd eu câți dintre voi ați fost crescuți de un cuplu de homosexuali drăguți (CHESTIE TIPICĂ ÎN 99% DIN FILME – IATĂ ÎMPINGEREA DE CARE ZICEAM).
      De ce-n filme nu apar domne în 99% din cazuri roșcații cu pistrui de care ziceai? Ei de ce sunt mă nene discriminați? E ură rasială! Hitleriștilor!
      Ne apucăm așa să aruncăm cuvinte negândite, apoi ne luăm toți unulk după altul. eu știu foarte bine de unde a apărut discuția asta și faza cu hitleriștii. Și m-a dezgustat idioțenia.

 7. GCM /

  Eu ma declar homofob. Simt un sentiment de respingere daca incerc sa ma gandesc la doi barbati care fac sex. Numai ca acest lucru nu se refelecta in relatiile mele sociale. N-am o problema in a socializa cu o lesbiana ori un homosexual, pe principiul “ce face omul in patul lui, e strict o problema personala”. De aici incepe nedumerirea mea refertoare la unele pozitii publice.

  Ma frapeaza inversunarea cu care se discuta la extreme. Sustinatorii “minoritatilor sexuale” sar la gatul “majoritarilor” care sunt niste incuiati si nu-i accepta. De cealalta parte, contestatarii ii numesc ciuma si invoca instant doctrinele religioase. Insa atat primii cat si cei din urma nu pierd nici o ocazie de a “baga batul prin gard” pentru “a-i intarata pe ceilalti”.

  Pentru mine homosexualitatea nu e un lucru normal. E un lucru anormal, asta in ideea in care inteleg normalitatea ca o stare familiara mie si majoritatii celor din jurul meu. Insa la fel de anormala mi se pare si punerea de piedici unui lucru ce are consecinte doar asupra celui care il face si de care este constient.

  Cei care se grabesc sa invoce dogmele religioase pentru a infiera homosexualitatea, mi se par penibili. E anormal si lui Dumnezeu nu-i place? As intra in polemica si as intreba cine l-a intrebat pe Dumnezeu, dar n-are rost. In schimb ma intreb de unde si pana unde grija asta pentru credinta altora si pentru eventualele consecinte? Lui Dumnezeu nu-i place ca eu sa merg la curve? Ok. Care e problema ta daca eu am ales sa merg “la cazane”?

  Nici cu “paradele gay” nu sunt de acord. Si aici ma refer la parade ca evenimente si nu cu referire directa la orientarea sexuala a oamenilor care participa la ele. Mi se par o provocare la adresa contestatarilor in primul rand. In al doilea rand nu le inteleg utilitatea si scopul. N-am inteles niciodata ce vor sa obtina prin aceste parade in afara unei publicitati care nu vad la ce le foloseste.

  Nu vad rostul unei astfel de manifestari publice in situatia actuala a starii de fapt din Romania. Nu inteleg ce vor acesti oameni sa obtina prin aceste parade, din moment ce legislatia tarii noastre a intrat deja de ani buni in normalitate din acest punct de vedere, relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex nemaifiind incriminate de lege.

  Nu sunt un fan al exchibitionismului organizat de comunitatile gay si asociatiile care militeaza pentru drepturile lor. Din contra, nu inteleg ce drepturi poti cere pentru niste cetateni cu drepturi depline in societate iar paradele alea mi se par cel putin vulgare. In plus, mi se pare o mare prostie sa declari niste oameni cu o anumita orientare sexuala minoritati. Si mi se pare penibil sa te expui in public astfel asumandu-ti patalamaua asta de om discriminat.

  Dar asta e doar o viziune personala care poate fi eronata si care se extinde la toate “minoritatile autodeclarate”. Mi se pare o prostie sa lupti pentru “drepturile minoritatilor”. Care drepturi? Din punctul meu de vedere exista drepturile cetatenilor si cam atat, asadar, lupta pentru respectarea lor! Restul nu le vad decat ca manipulari in vederea impunerii unei discriminari pozitive tot mai pregnanta in societatea noastra.

  La fel de penibile mi se par si marsurile organizatiilor care militeaza impotriva homosexualilor. Nici p-astia nu-i inteleg. In primul rand, prin actiunile lor, maxim 100-200 de plictisiti care n-au ce face in casa, legitimeaza motivele invocate de catre ceilalti. In al doilea rand, nu vad nici la astia ce vor sa obtina. Eventual cate un militian in casa fiecarui “suspect”…

  Cand vad genul asta de extreme, imi aduc aminte de una dintre cele mai mari fobii ale mele. Imi e frica de mor de fanatici si de extremisti. Iar cand vad spalati pe creier cu titluri academice, pentru ca au fost si cazuri in care “intelectuali de vaza” ai societatii au facut declaratii publice demne de celebra inchizitie, zau daca nu ma apuca groaza…

  Din punct de vedere social, apar doua aspecte diferite readuse in prim plan de revizuirea Constitutiei, asta daca nu luam in calcul incuiatii care cer reincriminarea legala a relatiilor sexuale de natura homosexuala. Vorbim in primul rand de un “parteneriat civil” intre doi barbati sau doua femei ca si in cazul unei casatorii “in fata legii” dintre o femeie si un barbat.

  N-am inteles cu ce incurca genul asta de convietuire “legala” restul societatii si n-o sa inteleg niciodata. Din cauza asta sunt convins ca “alesii” care se opun o fac doar din doua motive, minte incuiata si ipocrizie crasa cauzata de frica de a nu-si pierde votantii la urmatoarele alegeri. Restul e deja cancan.

  Mai apare si Biserica in scena si trambiteaza sus si tare ca nu e de acord cu acest lucru. Foarte bine, apara niste valori pe care isi fundamenteaza existenta si mi se pare normal sa fie asa. Dar sa faca presiuni asupra decidentilor mi se pare prea mult.

  De cate ori este implicata, prin diversi purtatori de sutana, in situatii care-i zdruncina din temelii principiile, Biserica invoca autonomia fata de stat. N-am vazut pana acum nici o autoritate a statului care sa-i spuna popii ce si cum sa cante si sper sa nu vad vreodata.

  Insa pe acelasi considerent as vrea ca si Biserica sa-si vada de rolul sau de “profesor” si sa nu mai faca pe “politistul” prin presiuni si prin implicari in campaniile electorale. Eventual sa-si mai faca si ceva curatenie in curte.

  In ceea ce priveste adoptia de copii de catre cupluri de homosexuali ori lesbiene, am si eu o oarecare retinere pe care insa n-as putea sa o argumentez. Numai ca daca ne uitam la toate cazurile de parinti denaturati care fac cate n-spe copii desi ei au fost rupti in fund toata viata si apoi le cheltuiesc alocatia in crasma ori ii trimit la cersit, s-ar putea sa-mi schimb si aceasta perceptie…

  Asadar, nu mi se pare nimic anormal in a legaliza o forma de casatorie intre persoanele de acelasi sex; in fond, casatoria civila nu este decat un contract. Insa ideea de a permite acestor cupluri sa infiieze copii, la nivel de principiu, trece putin peste limita mea de acceptare.

  1. Spanac / Post Author

   N-am nimic de spus la acest comentariu. Decât că vorbeam de căsătoria cu popă. Nu de acte notariale, cum s-a mai discutat mai sus, în caz că unul o mierlește, ălalalt să primească moștenire.
   Dar suntm considerați încuiați cu toții cei care nu acceptăm mai muțărelile vulgare în public. Am să mă duc la primărie și am să cer aprobare pentru un marș, deoarece am ochelari.

   1. Vladimir /

    Pai l-ai organiza marsul ala daca pe motiv ca ai ochi prosti ai fi considerat inapt sa cresti copii, nu? 😀 Ehh… exact asta e ideea :D. Si apropo de ce ziceai mai sus. Dap, ai mei m-au invatat ca e ok sa fii homosexual. Ca nu-i nimic rau in asta, e doar alta optiune sexuala. Absolut intamplator mie femeile mi-au placut. Nu ca as avea vreun merit.

    1. Spanac / Post Author

     Pe mine nu m-au învățat așa. Nici pe mine, nici pe vreun cunoscut. Și să vedem câți vor spune că așa e cum zici tu. Eu știu câți și de ce. Însă deocamdată nu zic, deoarece nu-s măgar.
     Ziceam că mă duc să organizez marșul pentru că pot. Și să vedem câți îmi vor lua apărarea și câți vor spune că-s descreierat. Exact ce zicea GCM despre marșul lor. Nu-i împiedică nimeni cu nimic. A, unele legi? Marșul e ca likeurile pe feisbuc, fix caca. În instanță se combate o lege, nu prin marșuri transsexuale.

     1. Vladimir /

      Te asigur ca taica-miu nu e homo deloc 😀 Ii plac grozav si foarte tare femeile, de unde nici n-a stat mult langa mama :)).

     2. Spanac / Post Author

      Păi a zic cineva ceva? Și al meu la fel. A regulat ăsta juma de București…

  2. Nautilus /

   “Mai apare si Biserica in scena si trambiteaza sus si tare ca nu e de acord cu acest lucru. Foarte bine, apara niste valori pe care isi fundamenteaza existenta si mi se pare normal sa fie asa.”

   Fiind cunoscute obiceiurile dosnice ale bărboşilor noştri cu crucea-n frunte, dacă ei ar vrea într-adevăr să apere nişte valori pe care îşi FUNDamentează existenţa, ar face multe chestii demne de o paradă gay.

 8. Vienela /

  Mi s-a spus ca trebuie sa citesc acest articol si rau am facut ca am ascultat. Nici macar nu ma pot enerva citind unele comentarii. Descopar ca cei care nu vor sa accepte evidentul, nu vor sa vada si parerile altora, sunt tocmai cei care nu pot aduce argumente solide pentru a-si sustine teoriile.
  Hai sa va spun asa, ca la gradinita, pentru ca altfel nu vreti sa ascultati: sunt femeie, sunt mama unui baiat, sunt maritata cu un barbat, baiatul meu se simte atras doar de fete, dar asta nu m-a impiedicat sa imi invat copilul ca si ceilalti sunt tot oameni, ca au drepturi ca si noi, ca ne pot fi prieteni si ca ii putem sustine fara teama, atunci cand au dreptate. Si surpriza! Asta nu l-a facut sa devina homosexual, ci l-a transformat intr-un om merituos, tolerant si care nu ar pierde vremea citind asa ceva.

  1. Spanac / Post Author

   De ce ai făcut rău?
   Că eu n-am să accept ideea de normalitate a homosexualității?
   E anormală și așa a fost de când s-a inventat.

 9. Emil Calinescu /

  Total de acord cu tine. Pacat ca am vazut articolul asta atat de tarziu. Eram plecat din oras cand a fost scris, d-aia l-am ratat 🙂 Mea culpa.

  1. Spanac / Post Author

   De acord cu ce? Cu oprirea drepturilor lor, de altfel drepturi constituționale?

   1. Emil Calinescu /

    Cu faptul ca anormalitatea tinde sa devina normalitate. Si cu faptul ca minoritatile au din ce in ce mai multe drepturi.

    1. Spanac / Post Author

     E-n Constituție stipulat că toți au drepturi egale. Indiferent de rasă, orientare politică sau sexuală.
     Dar dacă e vorba de orientare sexuală, dacă ies cu svastica pe tricou mă ia miliția pe sus. În schimb am voie cu tricou cu Che Guevara și secerea și ciocanul.

 10. peace /

  Nu te amagi inutil ;). asta cu se transforma lumea in lesbi si popo sau sa devenim toti hetero sunt baliverne.

  Atat timp cat un homosexual poate face ce faci si tu, orientarea sexuala neafectandu-i capacitatile fizice/intelectuale, nu ai nici un motiv sa spui ca nu este ceva normal! punct!

 11. costy /

  Oricum ultimile cercetări au dovedit că homosexualitatea este o boală psihică, nicidecum genetică, deci, cei suferinzi în mod normal ar trebui să se trateze, întrucât se știe că cine stă în casă cu un nebun ajunge mai devreme sau mai târziu s-o ia și el razna. Dacă cei sănătoși s-ar izola, probabil că în câteva zeci de ani această plagă ar fi eradicată prin dispariția celor suferinzi.

  1. Spanac / Post Author

   Nu șiu cât de boală psihică o fi sau nu, ideea e că există de mii de ani și va mai exista încă pe atât. N-ai ce face. Și aici nu există eradicare în masă, sau Dumnezeu mai știe ce absurdități. Ideea e că în ultimii 5 ani a început o promovare la scară largă a homosexualilor. Până acum fiecare și-a văzut de treabă și nimeni nu avea nimic cu ei. Însă de când cu reclama asta, atunci s-au trezit și mulți homofobi.

   1. peace /

    Spanac, fiecare si-a vazut de treaba zici tu? Adica stand ascunsi, mimand ca sunt hetero, ca sa nu si-o ia de la societate, insurandu-se cu vecina de la 2 si trgandusi-o pe ascuns cu vecinul de la 3? sau cum?
    Exemplu: tie ti se pare normal ca doi oameni sa fie privati de dreptul de a lua un credit pt o casa, pentru ca nu sunt recunoscuti ca fiind cuplu? sau sa nu-si poata lasa prin testament o mostenire?
    Nu exista asa ceva, promovare la scară largă a homosexualilor. Pur si simplu se arata ca un om definit ca bi/gay traieste la fel ca un hetero. Fara rahaturi gen “bolnavi, nebuni”.
    Nu o sa poata sa te convinga nimeni pe tine sau pe oricare alt hetero convins, sa te f*ti cu un barbat! Multi asta inteleg prin promovare, corupere.
    Despre ce reclama vorbesti tu? ce se vinde? nimic.. se vrea doar recunoasterea unor drepturi!

    1. Spanac / Post Author

     Nu știu ce ești tu așa pornit. Se cer aceste drepturi prea des în ultimii ani. Acum înțelegi “reclama” de care ziceam?

  2. peace /

   ultimele cercetari?!
   hai zau ma… daca era o boala psihica, inseamna ca omul putea fi un pericol pt cei din jur sau avea anumite incapacitati, Ceea ce nu e cazul!
   Daca tu afirmi ca o solutie ar fi carantina, habar nu ai ce vorbesti si dai dovada de ignoranta!

 12. Rudolph Aspirant /

  Imi mentin parerea enuntata si anterior, ca recomand cu onestitate si in mod altruist-director, imbunatatirea calitatii educatiei sexuale si a celei relationale interumane, inclusiv de dragoste, de prietenie, de business, si chiar si de business legat de dragoste, activitati sexuale, si institutia casatoriei, in massmedia oficiala si cea de tip hobby-amator, in scoli si in cadrul altor institutii raspunzatoare de educatia oamenilor de pretutindeni, cu scopul de a imbunatati economia globala, statisticile de sanatate de interes comun pt toti, a promova pacea si cooperarea intre popoare, si a minimiza riscurile consecintelor unor inevitabile conflicte care pot apare oricand in jurul lumii, totul cf normelor si principiilor etice comune oricaror reglementari de tip juridic fie implicite fie explicite, si a activitatii de educatie a omului de catre om, fie formala fie informala.

  ,(loctiitorul voluntar amator interimar al sefului momentan al educatiei, propagandei si cenzurii pe sectorul vorbitor de lb romana, seful fiind probabil momentan in vacanta de Paste sau inca mahmur)

  1. Rudolph Aspirant /

   P.S. Deoarece educatia nu trebuie sa fie mereu cu batul, (desi e drept ca aia cu amenintarea si cu batul pare a fi mai eficienta, cf altor cercetari stiintifice atat mai recente cat si mai vechi, desi asta fiind valabil mai mult pt grupul de oameni sensibili la diverse amenintari si pedepse, deoarece exista si unii mai abrutizati sau cu adevarat recalcitranti), plus daca tot a zis mai devreme la TV Vatican ca acum s-a terminat cu postul si crestinii isi pot permite sa se astepte la 50 de zile de veselie, doresc sa ofer si eu un videoclip vesel, desigur si asta cam stereotip cliseistic, (dar asa e cu educatia publica mai larga de nivel mai ieftin de masa, trebuie sa contina si niste clisee, ca altfel nu se poate), pt a ne relaxa cu totii, (mai ales eu, ca am o gramada de treburi astazi, oricat de vesel plus harnic mi-am propus sa fiu),

   1. Spanac / Post Author

    Tare filmulețul.
    – I got a girlfriend!
    – She’s better not be black!
    – She’s a republican!

 13. Pingback: Ce căcăt e aia “decență”? | The Snoodles /

 14. Pingback: Cum să-ți împingi copii la homosexualitate? Folosind jocurile Nintendo! | The Snoodles /

 15. Spunsieu /

  Din punctul meu de vedere e doar o deviatie a speciei prin care se incearca reducerea populatiei care a crescut peste masura.

  1. Spanac / Post Author

   Aia ziceam și eu, însă mi-au sărit în cap tot felul de oameni.

Leave a Reply