Interesata de videochat? Vezi aici oferta Prime Studios

Multe dintre tinerele din ziua de azi iau tot mai in serios colaborarea cu un studio de videochat mai ales in acest context, cand nevoia de bani este tot mai mare. Stim cu totii ca situatia in tara noastra nu este prea roz la momentul acesta, de asta cele interesate de un job in acest domeniu creste de la o zi la alta. Pareri contradictorii inca exista, legate de acest subiect, dar daca esti tipul de persoana care nu se lasa influentata de acestea, atunci te va incanta sa aflii despre rolul de model de videochat.

In cadrul Prime Studios, o agentie de renume din capitala tu poti sa atingi acel nivel de independenta financiara pe care toata lumea, si mai ales tineretul din ziua de astazi il cauta. Piata locurilor de munca de la aceasta ora scartaie tot mai mult, iar cei care aleg sa ramana in tara opteaza pentru un astfel de job.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa vii la Prime Studios

Pai in primul rand trebuie sa ai varsta de 18 ani implinita. Este un criteriu obligatoriu pe care tu trebuie sa-l indeplinesti neaparat. In al doilea rand, trebuie sa ai cunostinte de limba engleza pentru ca vei purta dialoguri cu diversi membrii si este necesar sa te intelegi cu acestia. Desigur ca acest ultim criteriu poate fi deprins pe parcurs, Prime Studios ofera training specializat celor care nu cunosc aceasta limba dar sunt dispusi sa invete. Vei observa ca aceasta limba te va ajuta si pe viitor, atunci cand vei dori sa porti discutii in afara domeniului de activitate.

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu trebuie sa ai experienta in aceasta industrie. Este de ajuns sa existe intiativa si dorinta de invatare. Ulterior, in timp te vei prinde de cum stau lucrurile si la ce trebuie sa fii atenta. In cadrul Prime Studios vei avea parte de personal si colegi pe masura meniti sa te indrume sa-ti atingi adevaratul potential.

Beneficiile tale nu vor intarzia sa apara, in sensul ca efortul tau va fi recompensat pe masura. City-break-uri in unele tari straine, bonusuri de bun venit sau daca alegi sa vii cu o prietena, toate acestea iti vor aduce satisfactii pe masura ce inaintezi.

Programeaza un interviu si afla mai multe

Pentru a afla mai multe informatii despre ce presupune acest job, poti sa accesezi pagina oficiala prime-studios.ro. Tot acolo te poti programa la un interviu si poti afla mai multe despre conditiile acestui job. Aceasta ramura este tot mai activa in ultima perioada pentru ca multe tinere decid sa faca pasul spre obtinerea unor sume de bani pe care apoi sa-i investeasca mai departe.

Poti sa faci si tu acest lucru, dar mai intai de toate opteaza pentru cunoasterea echipei Prime Studios pentru a te convinge de toate aceste avantaje. Detalii pe site sau la numarul de telefon gasesti.

Date de contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Reply