Interviu Claudia Pătrașcu

Iată și înregistrarea de la interviul acordat Claudiei Pătrașcu despre Super Blog și nu numai, la RadioLynx.ro.
interviu
Nu am avut așa multe emoții ca de obicei, am avut câteva bâlbâieli, dar și o cacofonie pe final… Însă pentru o primă emisiune, eu zic c-a fost OK.

Voi ce părere aveți?

There are 10 comments left Go To Comment

 1. Aditoi /

  Data viitoare, va fi si mai bine. Important e sa fi deschis, sa-ti spui parerea, chiar daca nu e bine, vezi unde gresesti si asta te va ajuta pe viitor. Cred ca ai spus anunumite lucruri care au punctat ceea ce era important si poate sunt de ajutor organizatorilor pe viitor. Succes la urmatorul concurs! Pe mine sa ma scuzi daca in comentariul meu am greseli de gramatica sau exprimare 🙂

  1. Spanac / Post Author

   Tu ești scuzată din start fată 🙂

 2. Eddie /

  Well done, coane Spanac! Sunt de acord cu tine în totalitate privind competiția SuperBlog. În opinia mea, competiția promovează advertorialele în mod direct. Cum? Prin moralul ridicat observat din clasamentul competiției, bloggerii în cauză vor alege să se axeze tot mai mult pe advertoriale pe blogul personal. Astfel, blogul nu mai e blog, ci loc de reclame. Faza cu gramatica, e adevărată. Un critic literar prezent în juriul competiției, ar face diferența. Astfel, nu cred că participanții vor mai face gură privind punctajul. Bineînțeles, criticul literar să vină cu critici constructive, cu argumente privind greșelile ce au dus la scăderea punctajului.
  În prezent există critici autodesemnați, nu critici oficiali. Acești critici autodesemnați, critică persoana prin articole. Chiar aș vrea să te văd în juriul SuperBlog, pentru că ești un om corect. Mi-a plăcut interviul. Cine-i ăla cu pistolul după ușă? :)))))

  1. Spanac / Post Author

   Până la urmă e serviciu contra serviciu. Bloggerii fac reclamă firmelor, iau super-blogul le face reclame blogurilor. E un cerc vicios din care toată lumea are de câștigat. chit că nu câștigi nicio probă, dar după aia poți ajunge la gala finală. Și poți vorbi direct cu ceilalți bloggeri, cu sponsorii. Te poți lipi de ceva. Și nu cred că-ți strică niște linkuri în plus. Ba chiar poți faci link exchange cu ceilalți bloggeri.

 3. Mortu /

  Bine Spanac!
  Fan declarat.

  @Claudia … ce zici că Mortului îi place SPANAC? :)))

  1. Spanac / Post Author

   Mortu Fan4ever Spanac!
   Deci Mortu + Spanac = citire?

 4. Radu Thor /

  Felicitari! Ai spus multe lucruri bune!

  1. Spanac / Post Author

   Merci!

 5. Marius /

  Te-ai descurcat bine, dar se vede ca ai avut emotii, de acolo si acele balbaieli 😀

  1. Spanac / Post Author

   Am avut și ceva emoții. Nu așa mari pe cum mă așteptam…

Leave a Reply