Jaful perfect – un film antrenant de la un cap la altul

De vineri începe la noi la cinematografe un film pe care nu trebuie să-l ratați. Jaful perfect.
Cu Woody Harrelson, Morgan Freeman și Michael Caine.

Fraților, demult n-am mai văzut așa un film care să mă țină în suspans de la un cap la altul.
Patru gagii, de fapt 3 tipi și-o tipă erau magicieni. Unul era bun la cărțile de joc, tipa era bună la dispariții și reapariții, altul desfăcea orice lacăt, iar Woody Harrelson era mentalist. Dar mentalist adevărat, nu scamatori de am văzut noi la tv…
jaful

Ei, și ăștia 4 gagii pun la cale spargea unei bănci. Și nu oricum cu “friz madărfacăr, gimme your money”, ci gândită bine. Folosind numere impresionante de iluzionism. Aceștia jefuiesc mari afaceriști corupți, care de-a lungul timpurilor au furat de la oameni sume imense de bani. Numai că cei patru iluzioniști, numiți “Cei patru cavaleri”, nu păstrau pentru ei niciun ban. Toți banii furați de la bancheri sau afaceriști ajungeau la vechii păgubiți. Ca un fel de Robin Hood modern.
Aruncați la coș tot ce credeați voi că știți despre iluzionism. Este vax. Total gunoi. Nu știți nimic. Mie mi-a schimbat percepția asupra unor lucruri, la care muream cu tine de gât dacă-mi ziceai că nu e așa.

Tot filmul am rămas cu gura căscată. Și-mi venea să mă duc la WC. Ceea ce n-am făcut. Eram pe punctul de-a folosi paharul ăla gol de suc. Antrenant film. Cred că maxim 3 filme m-au ținut așa captivat. Însă și alea le vedeam la TV, și mă rugam pentru o pauză publicitară.

Cei patru călăreți, iluzioniști de talie mondială, sunt cu agenți FBI și Interpol pe urmele lor. Însă orice ar face agenții, iluzioniștii reușesc să-i păcălească. Ba reușesc să păcălească și moartea.
Aș putea povesti tot filmiul. aș spune cât de spectaculoase au fost disparițiile și reaparițiile, cât de nemaivăzute au fost scenele de bătaie. Da, au fost și îmăpușcături și șuturi în gură. Ba dacă sunteți atenți vedeți și-o scenă de sex. Dar, după cum spuneau iluzioniștii, cu cât te uiți mai atent, cu atâta vezi mai puțin.

Deci nu vă mai spune nimic despre film, decât că este genial. Restul veți descoperi singurei..
Adus pe marile noastre ercane prin Mediapro Distribution. Mulțumim!

There are 4 comments left Go To Comment

 1. Caffe91 /

  Chiar pare foarte interesant! Asa ca o sa ma interesez si eu de el.. 😀

  1. Spanac / Post Author

   E foarte tare filmul. Mă așteptam la o lăbăreală d-aia clasică cu magicieni, cu cărți și iepuri în timp ce alții le fură ălora din buzunar portofelul. Însă nu e așa. E genial filmul.

 2. vasilache daniela /

  Ms, retinut..:)

  1. Spanac / Post Author

   Să-mi zici dacă ți-a plăcut.

Leave a Reply