Kick Ass, Night Bitch, Motherfucker and Mother Russia

Kick Ass, Night Bitch, Motherfucker and Mother Russia. Sau un fel de pruncul, aurul, ardelenii și pistoalele, made in America.
Am fost ieri să văd Kick Ass 2. Un film demențial.
După cum zicea Căpitanul Dungi și steluțe, “You got a dog on your balls!

Acum Dave era elev în clasa a 12-a și se lăsase de meseria de-a fi Kick Ass.
Până într-o zi când a văzut la televizor că îi luau interviu unui mascat. Profesorul Fizică, ori ceva nume hazliu așa.
Și atunci se hotărăște că-i e dor să fie iar Kick Ass. Îi dă mesaj pe Facebook sau Twitter Profesorului Fizică și se întâlnesc. Se iau la bătaie cu doi flăcăi și de-abia scapă necaftiți bine din mâinile lor.

Ca orice super-erou, după ce-și primește o bătaie soră cu moartea, o roagă pe Hit Girl să-l antreneze. Și s-apucă puștoaica să-l antreneze ca la carte. Ca Mickey cu Rocky. “C’mon you bastard, hit him

Numai că după 3-4 zile de antrenamente cu gagica, era rupt în bătăi. Îl antrena puștoaica după cum fusese și ea antrenată de ta-su. Cu împușcături în piept, în spate, cu cuțite etc.
Ba îl îmbracă în proxenet, îi pune vreo 3 kile de aur la gât și-i dă drumul prin ganguri. Evident că e repede atacat și cât pe ce să-l omoare ăia, dacă nu sărea tipa să-i cafteasacă.
2013_kick_ass_2-wide

Cât timp Kick Ass se antrena și cunoștea din ce în ce mai mulți super-eroi (oameni banali, fără nicio forță superioară, doar enervați de hoții, violatorii și criminalii din jur), de cealaltă parte a legii, Red Mist era dărâmat psihic de pierderea tatălui său, aruncat în aer de Kick Ass.
Fără să vrea reușește s-o omoare pe mă-sa. Apoi în timp ce-i strângea lucrurile, să le arunce, dă de un gimp suit. Numai piele, lanțuri, dildouri și alte instrumente SM.
Pune costumul ăla pe el și se intitulează Motherfucker. Băi, am râs cu lacrimi la faza aia…
Apoi Motherfucker angajează o echipă de răufăcători, dorind să-l ucidă pe Kick Ass. Și-o angajează pe Mother Russia, o culturistă imensă care aducea izbitor cu sora geamănă a lui Ivan Drago din Rocky 4!
mother-russia-ivan-drago

Kick Ass reușește să aibe o relație sexuală trainică și nevinovată cu Night Bitch, una din eroinele grupului Prietenii Justiției. Unde șef era Căpitanul steluțe și dungulițe.

Un film la care unde nu stăteam încordat de acțiune, eram relaxat până la limită, de atâta râs tâmpit. Părerile au fost împărțite, multă lume a zis că a fost mai bun ca primul, unii au zis că mai slab, alții că a fost la fel.
Oricum ar fi, n-ar trebui ratat. Are și acțiune și râsete și sex.
Mulțumiri RoImage pentru o seară excelentă!

Leave a Reply