La Artemis Masaj vei avea parte de momente de răsfăț în materie de masaje!

La sfârșit de săptămână este firesc să urmeze un weekend de relaxare, în care să te poți odihni, pleca într-o scurtă drumeție sau ieși la o terasă cu prietenii. Dacă te-ai plictisit să repeți aceleași lucruri și îți dorești să încerci ceva nou și incitant, ce ai zice de un masaj la Artemis Masaj? Este un loc în care parcă timpul se oprește în loc iar tu vei pluti de-a dreptul în Nirvana plăcerilor unui masaj special, executat de cele mai frumoase si senzuale modele pe care ți le poți imagina.

De ce să alegi un masaj în loc de o fugă la mare?

Pentru că întotdeauna în weekend se formează cozi interminabile pe autostradă și atunci de ce să te enervezi în trafic când te poți relaxa într-o atmosferă de vis, înconjurat de niște zeițe? Și, în plus, nu există o altă modalitate mai bună de a-ți detensiona trupul încordat decât să ai parte de o sesiune de masaj divină. Masajul se practică din cele mai vechi timpuri și avea ca și scop la început refacerea terapeutică, dar mai apoi s-a transformat în ceva mai profund, în relaxarea mușchilor și obținerea unei stări de bine care să dureze.

Un masaj bun poate fi și unul senzual sau erotic, depinde ce îți dorești.

O experiență nouă, masajul erotic

Apelând la uleiuri de argan, scorțișoară sau afrodisiace, un masaj erotic se poate face cu una, două sau chiar trei maseuze, asta dacă vrei ceva cu totul ieșit din comun. Apoi mai există și masajul erotic cu șampanie sau masajul care se face la duș. Acolo vei fi asistat, firește, de către maseuza pe care tu ai ales-o după preferințele tale. Dacă tu și partenera ta simțiți nevoia de o schimbare în rutină și dacă ea acceptă, ce ar fi să încercați senzații noi alături de o maseuză sau, de ce nu, poate chiar cu două?

Plăcerea de a-ți vedea partenera răsfățată va fi cadoul suprem pe lângă plăcerea proprie. Și cine știe, poate veți reveni și în viitor pentru o altă sesiune la fel sau poate chiar mai fascinantă.

Masaj la hotel, pentru cei timizi

Dacă nu te simți chiar atât de îndrăzneț, dar ți-ai dori totuși să încerci experiența de mai sus, la cerere, masajul la care visezi se poate face și la hotel. Iar aici, după propria ta fantezie, poți adăuga una sau două maseuze, poți cere masaj cu duș asistat sau, dacă vrei să prelungești momentele, poți cere masaj cu extra timp. Pentru cei cu adevărat aventuroși se poate încerca și masajul VIP sau VIP extra. Ce anume conține acesta îți va reveni doar ție surpriza să descoperi. Este păcat să nu îți oferi în primul rând ție acest cadou senzorial și să te bucuri de deliciile oferite de zeițele de la Artemis Masaj, ca mai apoi să revii ori de câte ori vei simți nevoia, poate nu singur ci însoțit. Încearcă și nu o să-ți pară rău.

Mai multe detalii pe pagina Artemis Masaj!
Contact: contact@masajclub.ro

Leave a Reply