La ce sa fii atent inaintea achizitiei unui aparat de ras electric

Aparatul de ras electric este cu siguranta un accesoriu pe care orice barbat il detine. Daca toata lumea stie ca Gillette este lider mondial in aparate de ras mecanice, exista si alte informatii referitoare la aceste produse pe care cu siguranta nu toti cumparatorii le cunosc. Cei de la Topproduse sustin ca alegerea unui astfel de produs este un proces care ar trebui sa ia in calcul mai multi factori, precum confortul in utilizare, sursa de incarcare, pretul, calitatea produsului, durabilitatea acestuia in timp, etc. De aceea, prezentul articol isi propune sa ofere cele mai importante informatii pe care un cumparator trebuie sa le stie inaintea achizitiei unui aparat de ras mecanic.

1. Mecanismul – Aparatele de ras electrice moderne vin in doua modele – cu folie si rotative – dar ambele lucreaza in acelasi mod fundamental. Un aparat de ras cu folie este fabricat dintr-o folie subtire de metal curbat, care acopera un set de lame de taiere. Aceste modele se utilizeaza printr-o miscare dreapta, lunga, de dute-vino, pe fata si gat. Folia ramane nemiscata, in timp ce blocul de taiere se muta dintr-o parte in alta si taie parul care intra in gaurile din folie. Acest model este recomandat barbatilor cu pielea delicata si sensibila, deoarece acestea tind sa fie mai putin dure pe piele. Aparatele de ras rotative au de obicei trei capete rotunde circulare care lucreaza pentru a se conforma cu forma fetei. Partea taioasa se roteste in josul celor trei capete si taie parul in timp ce un paznic protejeaza pielea de pe lama. Aparatele de ras rotative se potrivesc barbatilor cu piele normala si dura, precum si celor cu barba deasa si mare.

2. Pretul – Orice persoana are propriul buget maxim pentru aparatul de ras pe care doreste sa il aleaga. Pretul nu este intotdeauna cel mai bun indicator al performantei globale de barbierit, astfel incat specialistii recomanda cumparatorilor sa citeasca principalele review-uri ale produselor inainte de achizitie. Acestia sunt sfatuiti sa tina cont si de faptul ca nu toate aparatele de ras electrice scumpe sunt obligatoriu cele mai bune sau pentru toata lumea

3. Sursa de putere reprezinta un alt aspect important – Cele mai multe aparate de ras electrice sunt acum reincarcabile, astfel incat acestea pot fi utilizate oriunde. De asemenea, unele dintre ele pot fi folosite wireless, oferind posibilitatea incarcarii de la distanta. Un astfel aparat de ras reincarcabil se dovedeste a fi, de cele mai multe ori, mult mai rentabil pe termen lung.

4. Stare umeda sau uscata – Noua tehnologie de aparate de ras mecanice ofera si posibilitatea unui barbierit uscat, astfel incat orice barbat il poate folosi chiar si la birou, in situatii de urgenta. De asemenea, o multime de aparate electrice moderne ofera acum si posibilitatea utilizarii atat in stare umeda cat si uscata, confortul barbieritului putand fi astfel obtinut in orice fel de conditii.

Aceasta postare a fost citita de 607 ori !

Comments

comments

Only 1 comment left Go To Comment

  1. Surulescu Tavi /

    Un articol util, care m-a ajutat sa imi dau seama care aparat de ras electric mi se potriveste cel mai bine. Felicitari!

Leave a Reply