La stomatologul lăudat să nu te duci cu dantura!

Anul acesta soția a pus piciorul în prag și punctul pe “i” și a zis că musai trebuie să se ducă la dentist, deoarece o supără o măsea de ceva vreme. Și-am zis că fac eu treabă și i-am făcut programare la un cabinet stomatologic renumit, la doi pași de casă. Fă radiografie și vino cu ea joi la ora 17. Zis și făcut, la ora 17 eram la cabinet.
Ne întâmpină patroana, cu o mare silă dpe față și un imens băț în fund, de parcă ieșisem cumva din canal. Nu i-o fi convenit că am intrat și eu cu soția în cabinet.
– Mda, dacă tot ați intrat, luați-vă niște botoși în picioare!

Am luat și eu botoșeii albaști și am așteptat. Se uită medicul (altul, nu patroana) pe radiografie, strâmbă din nas și se apucă să verifice care e treaba. Eu stăteam pe telefon, doar ce era să fac? Să mă uit la acvariul cu peștișori? Îl știam demult, și nu mă puteam juca cu peștii.

După nici 5 minute iese nevastă-mea de la doctor.
– Ce mă, gata?
– Încă nu. E de făcut nu știu ce, îți zic eu.
– Păi zi-mi!
– Stai să plătesc consultația.

Și plătește 100 lei consultația, mă ia de mânecă și ieșim.
– Zi mă, ce pisici e?
– Mi-a cerut 1540 lei pentru un dinte!
– Ce-a făcut mă?
– 1540 lei per dinte. Și la 3 dinți pe care-i am la lucrare, fă socoteala!
– De ce naibii așa scump?
– 400 lei obturație canal, 600 nu știu ce pivot și 540 coronița. Ba poate ar mai fi nevoie și de o plombiță, după cum a zis madam patroană.
– Extrem de scump. Îmi pare rău că te-am adus aici, am zis că facem treabă.
– Păi am făcut treabă, acum știm să nu mai venim aici niciodată. Când am făcut ochii mari când mi-a zis prețul, doctorul mi-a zis “căutați și dvs. ceva mai ieftin mai pe la periferie așa.”
– Ce mă? Hai înapoi că-i bat pe amândoi.
– Lasă-i, hai să mergem, că nu e ăsta singurul cabinet stomatologic.

Abia m-a potolit să nu intru înapoi să le dau cu ceva în cap. Nu pentru prețul piperat, ci pentru nesimțirea de care dau dovadă.

Apoi m-am calmat, să mai facă așa cu vreo 2-3 clienți apoi să-i văd cum pun lacătul pe ușă. Am căutat după servicii stomatologice Bucuresti și am găsit un cabinet de Doamne ajută.

Mi-am luat nevăstuica de mână și-am intrat în cabinet. Mâine are ultima ședință, a treia. Totul la un preț mai mult decât accesibil. Adică din cei 1540 ce ni se cereau la șnapanii mult lăudați, am mai făcut plinul la mașină, apoi am plătit lumina și întreținerea. Și-am mai luat câte ceva de-ale gurii. Păi așa să tot faci treabă.

Și ce să vezi, nu era nevoie de pivot, nu era nevoie de fel de fel de operații. Nerv scos, obturație de canal și-o plombă trainică. Și uite așa, după ani de zile și chin, în vara asta nevăstuica îți va face toată dantura. Ceea ce până acum se temea, din cauza durerilor și-a prețurilor imense.

Ba cu ocazia asta m-am gândit să-mi fac și eu ceva la dantură, având vreo… 9 dinți care abia se mai țin. Nouă, da. Am un caz de paradontoză foarte agresivă, care mi-a mâncat mandibula. Cel puțin știu că-mi pot salva, pentru câțiva ani, dinții naturali.

Așadar, dacă vreți să vă refaceți dantura “ca din fabrică”, la un preț foarte accesibil, recomand DrNassar.ro

Photo of a fresh beautiful woman, studio shoot

Leave a Reply