Lasa-te purtat in calatorii imaginare prin orasele lumii, alaturi de Deco Perete!

Cu siguranta fiecare dintre noi are un oras preferat pe care l-a vizitat si unde s-ar reintoarce ori de cate ori ar avea ocazia. Sau poate avem un oras pe care ne dorim din tot sufletul sa il vizitam macar o data in viata. Ei bine, acum avem oportunitatea de a face calatorii imaginare si de a vizita orasul dorit.

Cum putem face asta? Prin intermediul unor fototapete cu orase pe care magazinul online Deco Perete ni le pune la dispozitie.

Indiferent de stilul de decor pe care il avem in locuinta, putem incadra cu usurinta un fototapet ce reda un oras pe care il indragim. Bineinteles, nu vorbim aici de orase mici, de care putini au auzit. Fototapetele de care vorbim reproduc in detaliu anumite zone din orase celebre precum Paris, Venetia, New York, Londra, Berlin, Roma si lista poate continua in acest sens.

Fototapetele cu orase de la Deco Depot

Ai vizitat vreodata Parisul? Stii cat de frumoasa este privelistea din timpul noptii ce are in prim plan Turnul Eiffel? Luminile care impanzesc tot orasul Paris si inclusiv Turnul Eiffel creeaza o atmosfera de vis, feerica, un cadru ce te cucereste cu siguranta. Putem avea parte de toate acestea optand pentru fototapetul urban Noapte de Aur. Il putem aplica in living sau chiar in dormitor, in functie de cum se potriveste decorului pe care il avem deja.

O alta idee inediata ar fi sa ne „construim” propria fereastra in living. Vorbim de o fereastra de efect, alcatuita din 4 parti, de unde sa putem admira la orice zi Empire State Building. Fototapetul Illuminations de la Deco Perete ne duce direct in faimosul oras New York – un oras pe care oricine si-ar dori sa il viziteze si totusi putini au aceasta ocazie. Ei bine, avem acum acesta posibilitate!

Pentru un decor contemporan din living sau chiar din birou, fototapetul Welcome to Sidney! este o alegere ideala. Albastrul cerului, al apei si cladirile moderne ce se vad in zare vor crea o atmosfera inedita, un spatiu unde vom dori sa ne transpunem ori de cate ori vom dori sa avem parte de liniste, sa meditam.

Iar daca suntem romantici din fire, putem opta pentru un peisaj superb din Venetia. In acest sens, fototapetul urban Venetia ne poarta cu gandul la vesnicul oras al indragostitilor. Cum ar fi sa avem o fereastra de unde sa privim direct catre Canalul Grande? Si daca deja am fost acolo, cu siguranta dorim ca amintirea Venetiei sa fie mereu prezenta in inima si casa noastra.

Sunt multe alte orase unde putem calatori si totul datorita magazinului online Deco Perete, unde regasim modele de fototapete ce redau in detaliu orase in care oricine si-ar dori sa ajunga la un moment dat. Pentru a le descoperi pe toate, nu trebuie decat sa accesam site-ul oficial, alegem fototapetul ce ni se potriveste si apoi nu ne ramane decat sa ne bucuram de privelistea creata.

Aceasta postare a fost citita de 641 ori !

Comments

comments

There are 2 comments left Go To Comment

  1. Georgiana /

    Sunt foarte dragute, multumesc pentru recomandare 🙂

  2. Violeta /

    Au chestii foarte dragute, multumesc pentru recomandare!

Leave a Reply